hahaha!

steve ringde mig idag och var lite upprörd.. och jag har ingen aning om hur jag lyckades fixa detta.

when your only friends are hotel rooms.



blablabla.

hej. jag har inte bloggat på en månad ungefär. men. jag har inget intressant att medla. jag har jobbat så jävla mycket så oktober har bara flugit förbi.

jag var i london 14e till 16e och gick och såg funeral for a friend med steve. sen gjorde vi inget annat typ. drack öl, käkade pizza, och pratade och rökte. jag blev asfull första dagen (bör tilläggas att jag hade kört en allnighter och rest i ca 9 timmar den dagen) då jag försökte hålla samma dricktempo som de andra engelsmännen. på vår UKtour var vi ju fulla över 10 dagar i sträck, det var lite lättare att dricka mer då. så jag minns inte så mycket av vad jag sa den kvällen. men det var kul. först 2 öl på steves jobb, sen 2 pints stella, bacardi black med cola och en tequila senare var jag rätt körd i huvudet. måste tillägga att detta dracks på rätt kort tid med eftersom jag var nervös som ensam svensk med 3 snabbpratande britter.

planet till london blev 2 timmar försenat också, och när jag kom hem till sverige var jag så trött så jag försov mig till jobbet. och johan väckte mig inte för han var sur på mig. men det ordnade sig som tur var.

om 2 veckor åker jag tillbaka till london. inte för att göra nånting, utan för att hälsa på steve och linn som då kommer bo där. jag är så stört stolt över henne.

och varför i helvete är folk inne här flera gånger om dagen fast ni vet att jag inte uppdaterar? det kanske blir bättre med detta nu, det beror på om jag kommer orka bry mig om bloggen. kanske, kanske inte.

tjap!


the great escape.

jag saknar min vän. 2 veckor kvar. sen kan jag äntligen släppa allt.
och, once again, han är bara min vän. ingen jävla loverboy som jag åker till london för att vara otrogen med som alla verkar vilja tro. SÅÅÅ end of story. ni kanske inte visste att man kan ha killkompisar?

RSS 2.0