tea time.

är så jävla trött på att vara förkyld. blev sämre av att jobba, såklart. jag är så rastlös!
är trött på att vara osminkad, trött på mysbyxor, trött på att inte göra någonting. igår längtade jag efter det, men idag har jag så sjukt mycket energi. fattar inte.

har precis druckit te och spelat Dr. Mario online. (på nintendo8.com) men det var inge kul. jag vill ha mitt nintendo här NU. men det är i Wales, så det kommer ju ta ett tag innan jag får det. fan!

det enda som finns här är fifa till xbox. en gammal sådan. och jag är inget fan av fifa. fail...........................................

nej. det blir lunch nu. soppa! så kanske jag blir bättre. förhoppningsvis. har sjukanmält mig till arbetspasset på onsdag, så att de kan vara garanterade en vikarie, för jag vet ju inte hur jag känner mig då.

upptäckte precis att super mario 3 finns på nintendo8. det blir senare lunch tror jag. hej!



.

this shit has got to stop.

!

Fan vad underbart det är när andra berättar för en vad man känner. Som nu, jag är trött, sjuk och har haft en bra dag. Är på rätt bra humör faktiskt. Tydligen är jag förbannad. Vad trevligt att jag fick det berättat för mig, för det visste inte ens jag själv! Tack så mycket. Nu ska jag sova. Hej

no need to say goodbye.

idag:
jobbade jag till 14. och fan i helvete vad jag mådde kasst på jobbet. faktiskt. på schemat imorgon: VILA. betyder somna snart, vakna tidigt, kolla vakna med the voice imorgon bitti och käka frukost i sängen. och sen KANSKE somna om. fan va gött. det förtjänar jag
I ALLA FALL. efter jobbet var jag hund-vakt, vilket var meningen med den här dagen från början, att jag bara skulle vara hund-vakt, och inte jobba. när jag hade slutat och blivit dumpad på Frölunda Torg av min kollega, gick jag hem till Mys lägenhet. det känns verkligen helt cepe att vara i någon annans lägenhet när personen som bor där inte är där. gick ut med hundarna i över en timme, sen hade jag tråkigt, så jag kollade på Törnrosa, haha, måste vart 15 år sen sist. awesome. sa jag förresten att My har typ en miljon dvder och massa Disneyklassiker? jag älskar Disney. har glömt så mycket av filmerna så det blir nostalgitripp samtidigt som det blir spännande eftersom man glömt så mycket. i alla fall, efter filmen blev det en sista runda med doggsen innan jag drog mig hemåt. satt på vagnen och lyssnade på The Postal Service och tänkte på om det var möjligt att hundarna käkar upp nyckeln jag slängde in genom brevinkastet. och hur arg My skulle bli på mig om det hände och ena hunden är död när hon kommer hem.
förresten, när jag lämnade Mys lägenhet hittade jag 20 spänn på marken. wohoo!

nu är jag hemma. och lyssnar på Regina. jag älskar henne. hon är så jävla kickass. och trevlig med. jag har träffat henne.

puss!

söndag.

trodde aldrig att jag skulle säga det, men fan vad jag längtar efter mina glasögon. gör verkligen det. igår ringde min chef och bad mig att jobba, väldigt snällt. mitt smultronställe hade ringt min chef, bett henne ringa mig och fråga om jag kunde komma och jobba. de hade kris och ville att jag skulle komma. klart man ställer upp. en anledning att se! och skratta lite. eller mycket, blev det. sjukt kul kväll. men nu mår jag ännu mer skit, haha! och ögonen är röda, men men. ont som fan i halsen med.

det här ska bli en bra dag, ändå. det har jag bestämt. OCH DET BÖRJAR BLI LJUST UTE REDAN NU! YES! YES! YES!

kom våren!

ps. nästa helg ska jag på 1årskalas! <3

puss!

så sant.



dagens underhållning.

trotsar allt vad regler heter idag och har linserna i. vaknade 6.30 och kollade vakna med the voice och käkade frukost i sängen. har klarat dagen på endast en treo för att döda min huvudvärk som förföljde mig hela dagen igår. nu är den äntligen borta. tror det kan bero på att jag bytt ut kaffet mot te. behöver nog min koffeindos varje dag trots allt. varningstecken?

i alla fall. var så jävla rastlös sen, tog en dusch och har tvättat lite. och satte i linserna. för att kunna se. ikväll SKA jag hem till My och chilla och äta glass. bara för att det är synd om mig.

och Bettan, skönt att det är någon som förstår mig! <3

nu sitter jag och kollar på tv3play.se eftersom jag somnade kl 20.50 igår och vaknade 23.00. missade det enda jag ville se på hela dagen. lyxfällan. men som tur är kan man ju se på internet.
herregud vad tråkigt mitt liv har blivit sen jag blev blind och fick förkylningen från helvetet. igår låg jag i min säng hela dagen och försökte se texten på tvn. haha! feber hade jag med. kanske fortfarande har det, jag vet inte.

nu sitter jag i alla fall och kollar på hål i väggen - avsnittet när gamla vakna-gänget var med. jag saknar paul haukka faktiskt. har inte riktigt kommit över att han slutat och blivit ersatt av martin björk. inte riktigt ok. men i alla fall. jag skrattar ihjäl mig. paul blir förbannad när han inte får stilpoäng! hahahaha! jag måste dela med mig.

kolla klippet HÄR.



telefon.

Linn: "men vafan det är ju du som flippar!"
Jag: "men jag är sjuuuuuk!"
Linn: "men jag är ju fan också sjuK! jag har ju vart det i en vecka!"
Jag: "ja! men jag är blind också! det är inte du!"
Linn: "ja! men jag är fet! det är ännu värre!"

haha! <3


<3<3<3

nu blev jag glad! tack Adela, vad kul att du gillar min blogg!

hej?

hejhje. sitter här och dör av tristess.. förutom att jag är blind, så har jag även fått förkylningen från helvetet. KUL. jag är så jääääääävla rastlös. solen skiner ju ute. jag vill ut!! MEN. kan ju inte. ser ju inte. har precis duschat och ska dra bort till affären och köpa allt som kan hjälpa mig att bli bättre. nyponsoppa, glass, te, skvallertidningar (kan ju inte kolla tv) och soppa. massa soppa. och mjölk, för det är livsnödvändigt att ha i kaffet. fast jag känner ju ingen smak, men ändå.

försökte sätta i linserna ändå idag, men det gjorde ont så jag sket i det.

fanfanfanfanfanfan!

jag vill vara frisk så jag kan börja gymma och bygga upp en starkare kropp och en bra balans och se till att mina knän inte pajar igen, så jag kan ha en killerbody till sommaren, en stark kropp så jag orkar jobba med mitt fysiskt påfrestande arbete, och, jag ska köpa mig en kortare longboard och bli helt awesome. fast jag ska köpa skydd med. de finns en jättefin bild på min longboardaccident från förra året. när hela mitt knä pajade i ett par veckor. KUL.

kollade in Longboard Girls Crew på facebook. alla som är intresserade av longboard borde kolla in det. sjukt coola brudar. sån ska jag också bli. eller är jag redan så? jag är inte särskilt duktig på att åka, eller våghalsig, men jag älskar det. det är ju huvudsaken.

CHECK!
http://longboardgirlscrew.com/

så!

nu är hotellet bokat också. yaaay! bettan och stäääv på semester. fan vad jag längtar.

nu blir det 99 saker man måste göra innan man dör med erik och mackan! eller ja, kl 21. på kanal 6. missa inte!

nej jag har inget liv. men jag är blind och förkyld, okej?

och ja, jag ska ta ut linsjävlarna.

puss!



miss him, miss him.

idag har jag och Steve bokat nästan allt till vår semester som vi ska ta i maj. första gången vi reser tillsammans någonstans. förutom när vi åker buss mellan London och Cardiff då. men det räknas inte. denna gången ska vi verkligen nånstans, och bo på hotell. och åka tåg dit. woop woop! jag längtar!

love you!

jaa.

tydligen var det en facerape. ååååh jag vill inte ens veta om personen som hackat min fb skickat ut förfrågningar till fler äckel som man inte vill vara vän med.

USCH!

lösen bytt i alla fall, hoppas på det bästa.

IDAG, på tal om annat, har jag storstädat hela huset. hade linserna i, fast jag inte får. kunde inte låta bli. det är så jävla jobbigt när man inte ser, och ett par timmar tycker jag är ok. ska ta ut dom snart. sen ringde de från jobbet kl 15 och frågade varför jag inte var där, haha! jag sjukanmälde mig i söndags, och sa att jag inte kunde jobba tisdag eller torsdag, som jag var inbokad på. för att jag inte ser. men det hade tydligen inte gått fram.

nu sitter jag här och har precis käkat middag.. och dricker vitamin well. mmm!

facerape.

jag har råkat ut för det.
någon har varit inne på mitt konto och skickat vänförfrågan till en person som jag absolut inte vill ha något med att göra, och personen accepterade.

jag mår illa. nu blir det till att ändra lösenord. inte bara på facebook, utan överallt. horfacebook. jag undrar vilka mer som lagts till. fyfan så creepy!

monday.

idag är det optikern som gäller, mina vänner! wish me luck!

kanske kommer jag se ut så här sen? fast lite gladare kanske.. haha!
bilden är ca 1 år gammal.

just nu..

..kollar jag Big Brother. Kunde inte låta bli. Haha! Det går rätt bra, tur att man har en flyttbar tv så man kan se lite på tv iaf. Har den typ 30 cm från sängen. Vill att tiden ska gå snabbare. Vill ha måndag NU!

min dag.

det blev sysselsättning idag i alla fall. först, promenad i slottsskogen med linda och linn. sen käkade vi pizza, och nu är jag hemma. kände att jag ville åka hem innan det blev alltför mörkt. det är rätt kul att se världen utan linser ändå. trafikljusen, bilarnas lyktor och gatlamporna ser ut som stora snöflingor i olika färger. inget skämt. och allt annat är blurry. här kommer några bilder som visar ungefär hur jag ser världen.





fattar ni varför jag är desperat? på nära håll ser jag, men resten är som på bilderna. no joke.

söndag.

det är inte lätt att få tag i en optiker på en lördag, bara så ni vet. MEN vi lyckades till slut. jag har skadade ögon efter allt linsbärande, så nu får jag inte ha linser på en månad, MINST. det kan ta upp till ett halvår innan jag får ha linser igen. och, jag äger inga glasögon. hade ett par när jag var typ 11 men de är för svaga nu och dessutom vet jag inte var de är...

imorgon ska jag på synundersökning för glasögon (att få tid så snabbt var också ett projekt). hittade även ett par bågar som var ok och de får duga eftersom jag är rätt desperat. kan ju fan inte gå till jobbet nu. ser ju inte ens vart jag går.

igår blev min syrra stoppad på stan IGEN. tycker synd om henne. man tycker inte att hon borde bli igenkänd så mycket, men det blir hon fan. bara för att hon vart med på tv 2 ggr. tjejen som stoppade henne var dock jävligt trevlig, och skulle vara med i samma program och hade lite frågor.

efteråt mötte vi upp anna-karin, gick runt lite i affärer (blindstyret fick de släpa med sig) och sen fikade vi och sen bar det av hemåt. när vi går av bussen upptäcker syrran att hon glömt hemnycklarna i sin lägenhet, och hennes sambo var på gymmet. haha. men det löste sig. anna kom över också, och vi käkade middag, drack vin och spelade spel. jag gjorde syrran och anna fina i håret, och de var fett nöjda. men när de tog taxi in till stan fortsatte jag i taxin hem. ingen idé att gå ut när man inte ser.

så nu sitter jag här med mitt kaffe och funderar på hur blinda människor sysselsätter sig. jag måste sitta 20 cm från skärmen för att se vad jag skriver just nu. haha! längtar tills imorgon. MEN jag ska till frölunda torg, och de har byggt om hela torget, så om någon känner sig manad, snälla följ med mig. jag hittar inte, och ser inte.

har idag suttit och tänkt på att det är ett år sen jag flyttade från stockholm- och jag tänker på allt som hänt under året. det är rätt mycket, det. det känns inte ens som ett år, utan 2. tiden har gått långsamt men ändå fort. orkar inte skriva en årssammanfattning. jag är bara glad att jag är i göteborg, jag mådde faktiskt riktigt piss när jag bodde i vaxholm/stockholm. speciellt sista halvåret.

NEJ! nu ska jag göra något annat. typ läsa en bok eller nåt. hej!

lördag.

snart dags att bege sig mot optikern då. yaaay...
ska bli intressant att se hur jag tar mig dit, med tanke på att jag inte kan läsa skyltar, kommer inte se vilken buss som kommer eller när haha! men det borde gå bra, det är ju faktiskt ljust ute. värre var det sist jag inte fick ha linser, i februari för typ 4 år sen. fick ta ut linserna på akuten och när jag skulle till apoteket efteråt så var det mörkt ute. såg seriöst inte vägen framför mig och inte heller vilken färg det var på spårvagnarnas skyltar. ni kan ju tänka er hur bra det gick sen på apoteket när jag skulle läsa vilket nummer som var på tur på den där skylten de har. MEN jag klarade det.

det går nog bra.

och ikväll blir det middag hos syrran. fast sen ska de ut och jag kan inte följa med, för jag är ju blind. pepp. den där gången för 4 år sen gick jag ut på rockbaren en kväll, rekommenderas inte. som i en dimma, fast i nyktert tillstånd. och jobba idag gick ju inte heller. och inte imorgon heller. fan fanfan...


fireflies.

Har så jäkla ont i mina ögon. Haft det ett tag nu, men nu gör det fan ONT. Ringde sjukvårdsupplysningen, de sa åt mig att gå till optikern imorgon. Och jag får ju absolut inte ha linserna i, såklart. Jag är halvblind och har inga glasögon. Inget skämt. Ser INGET utan linser. Så det blir inget jobb imorgon. Kul. Min syrra följer med mig till optikern i alla fall, som värsta ledsagaren, haha! Nu ska jag försöka sova. Nattinatti!

har alltid undrat.

vad är det som är så jävla bra och speciellt med Håkan Hellström? sen han blev känd är det nästan så jag skäms för att säga att jag är från Göteborg.


bild snodd av Tim Holmström.

twitter.

än en gång, jag finns på twitter. stalk me good!

http://twitter.com/elisabethhoppus

torsdag.

i morse ville jag nita tanten mitt emot mig på bussen. för att hon inte slutade glo på mig. hon satt på exakt samma plats igår morse, samma tid, 06.37bussen. jag satt också på samma plats, vill sitta på en plats som gör att jag lätt kan ta mig ut ur bussen om det skulle komma på mycket folk. med min tur brukar det ALLTID sätta sig någon bredvid mig, alltså ivägen för mig, hållplatsen innan man ska av. och oftast brukar jag resa mig upp då och stå resten av resan. jag vet att jag är löjlig, men jag tycker det är sjukt irriterande. som tur är har västtrafik skaffat bussar där man kan sitta och slippa detta problemet. skit samma.

kärringen måste ha fått ögonen i julklapp. först trodde jag att jag såg konstig ut, eller hade något i ansiktet, men idag var det samma visa. är det dumt att fråga vad problemet är? man ska väl inte skapa onödiga konflikter? men seriöst, på morgonen är jag så lättirriterad att jag ville fråga henne vad hennes problem var. om hon sitter där imorgon med, så ska jag glo tillbaka. hela resan. det kan ju nästan bli som arga leken.

annars har dagen varit bra, förutom att jag fastnade i hissen. de stängde av den när jag var där inne. livrädd blev jag. och jag som aldrig blir rädd för sånt annars. fyfan. jag funderar på att aldrig åka hiss igen. eller i alla fall inte den hissen.

OCH. som grädden på moset, när jag kom hem slog jag mig själv precis under ögat med en galge.

HIGH FIVE!

nu blir det kaffe och choklad, för det är synd om mig. hej!

onsdag.

egentligen skulle jag göra nåt riktigt kul efter jobbet idag. men det sket sig. är hemma, tvättar och lagar mat, som värsta hemmafrun. MEN. jag lyssnar på bright eyes. det gör det hela roligare. och bättre. kan inte fatta att jag inte lyssnar på dem mer. men det är ju så, musik går i perioder. dessutom spelar bright eyes i stockholm ikväll. och fan vad det är orättvist. varför ska alla band spela i jävla skitstockholm? de borde komma hit till göteborg istället.

på tal om stockholm så är det ett år sen jag flyttade därifrån på söndag. kan inte fatta det. ett år sen victor och linn satte sig i en bil och körde (med släp) i snöstorm för att hämta mig. 10 timmar tog det att köra hem, eftersom det snöade så mycket, och ena varningen efter den andra hördes på radion. vilket resulterade att det bara var vi och lastbilar ute på vägarna. undrar om jag någonsin kommer kunna tacka dem nog för att de gjorde det för min skull. eller att jag kan göra något liknande för dem någon gång.

jag är i alla fall glad att jag inte bor där längre.


har sovit ca 9 timmar på 2 nätter. det börjar kännas. det känns nästan som att jag är full. ögonen och hjärnan är helt ur fokus. sömn är mycket välkommet nu. men det är ju ingen idé att sova nu. men väntar jag blir jag garanterat pigg igen. dagens i-landsproblem.

nu ska jag fortsätta. hej!

lördag, 20 februari 2010.
någonstans mellan stockholm och göteborg.

HAH!

se där, mer snö!

neeeeeeeeever ending stoooooooryyyyyyyyyy...............!

quality time with my best friend.

ignorera mitt äckliga hår. haha

GAH!

jag har precis insett. med min tur kommer jag bo hemma tills jag fyller 40. nu skiter jag i det här. är så jävla frustrerad just nu. åååh kan NÅGONTING snälla gå rätt?

på lördag är det utgång. behöver en jävla fishtank med öl eftersom resten av den här veckan antagligen kommer vara shit också. nej jag är inte bitter.

idag har jag faktiskt haft en skitrolig dag på jobbet, och varit hemma hos Linn och hängt med henne och Vida, lagat mat, druckit kaffe och diskuterat roliga saker. typ top gear. det är ett av mina absoluta favoritprogram. needed it. ja.

på vägen hem kom jag på att jag inte lyssnat på bright eyes på typ 1 år. som tur är har man ju spotify i mobilen. det var riktigt gött att åka hem i mörkret och lyssna på lua. och det är svinkallt, men så fint ute.

och tack för kommentaren på inlägget innan. antagligen är det någon som driver med mig, då jag aldrig får såna kommentarer, och för att kommentaren är anonym. MEN, är det sant, på riktigt, så tack. <3

nu ska jag duscha. sen borde jag nog sova, ska upp 5 imorgon. också kallar dom det att ha ett liv?


måndag.

Jaha. Den här dagen SÖG. Hade fan dött om jag inte hade jobbat idag. Det gick bra idag. Det var roligt och tiden gick. Ska upp och jobba om typ 6 timmar igen. Är inte trött alls. Jaja. Crappy valentines day, kommer alltid hata denna dagen. Precis lika mycket som jag hatar mors dag och fars dag. God natt!

söndag.

eller ja, nu är det ju måndag egentligen. varför har jag blivit en natt-uggla för? orkar inte med sleeping all day, staying up all night. blir helt cepe i huvudet då. eftersom jag måste vända tillbaka dygnet om jag ska jobba dagtid. typ på fredag.

kvällen har varit bra, bowlade i en timme, sen stack alla hem till My och spelade spel (cranium, världens roligaste spel)och käkade chips. awesome. bästa vännerna i världen har jag. japp. förresten, jag vann ju spelet så klart. eller jag och Nea, för vi var i samma lag. bowlingen gick mindre bra men kul var det.

nu blir det sängen.

tja!

the super-team. (gammal bild)

POHSURR.


spotify.

idag lärde jag min pappa (61 år) hur spotify fungerar. han har ett eget konto och har en egen playlist med ett album. och han är SÅ lycklig. haha. som ett barn på julafton. och jag får höra bästa 60talsmusiken. win-win situation.

har för övrigt massa planerat i veckan. pepp pepp pepp! och ikväll blire bowling.

puss!

mine!

precis köpt på ebay.. <3
jag är så jävla glad! nu ska jag bara ha alla mina älsklings-spel också! ja jag är en nörd. just nu en lycklig sådan. puss!


hej

herregud jag vet inte ens vilken dag det är idag. torsdag?
anyways, ska jobba ikväll. och imorgon kväll. på söndag ska jag bowla och på måndag ska jag köpa ett gym kort! hahahahah! det kommer bli intressant. men. jag ser fram emot detta. faktiskt. nu jävlar ska fläsket bort. OCH, jag får något vettigt att göra på min fritid och slipper på så sätt slösa pengar på onödig skit, vilket kommer leda till att jag sparar mer pengar och kommer dessutom må bättre! yaay!

nu ska jag laga lunch. puss!

,

fyfan vilken värdelös dag. jag ångrar att jag ens lämnade sängen.

imorgon ska jag jobba i alla fall. SKÖNT.
snart ska jag börja gymma. vilken dag som helst. helgen? måndag? snart i alla fall. SKÖNT.

hemma!

så. nu är jag hemma från Wales. kom hem kl 21 igår kväll, blev stoppad av tullpolisen som ville kolla igenom min väska och sen var det hemfärd. blev inte särskilt förvånad eftersom jag hade värsta monsterväskan med mig. eftersom jag och Steve inte firade jul ihop så hade vi "little christmas" och Steve har skämt bort mig som fan.
här kommer en lista på vad jag hade med mig hem, som jag inte hade med mig dit:

ettårspresent från Steve:
en blå nixonklocka med en diamant i = ett år. <3 egentligen är vår 1årsdag i mars men skitsamma. han har en likadan, fast svart, som jag gav till honom.

Julklappar:
3 par DC journalskor
2 DChoodies
1 famouslinne
Starbuckskaffe + kort
Choklad
Ansiktsskrubb
Ansiktcreme
Ansiktstvätt
Scarf
2 blåbärsbodybutter från Body shop
Vansstrumpor

Övrigt:
Ett par reetoneskor
En nalle som luktar jordgubbar (toy storynallen)
en famous keep smilingkeps
famousstrumpor
DKNY duschcreme + parfym
handkräm från Body shop
en famous t-shirt
en rouge status t-shirt
2 dc t-shirts
1 fox t-shirt
1 halsduk/scarf
2 dvder
1 par Volcomjeans

Steve fick en jättemonsterfamousbag av mig i födelsedagspresent. tyvärr fick jag ta med mig den hem. den är gigantisk. alla mina grejer vägde 13 kg så jag packade om och checkade in den istället. och eftersom den var så stor så ville polisen kolla den. de står och tar in folk och kollar väskor lite hur som helst. men det gick bra.

i övrigt har det varit en bra och lugn vecka. firat Steves födelsedag och 11 månader. varit ute och ätit med Steves familj, varit ute och ätit och shoppat med Steve, varit i Abergavenny och chillat. jag och Steves syster fixade ett supriseparty och bjöd in hans 2 närmsta vänner och fixade cupcakes och mat och Rachel (Steves syster) gjorde en famoustårta. :)

lyckad vecka, minst sagt.

RSS 2.0