Yesterday.


Sjuk.

Vaknade 5 i morse, lyckades somna om, vaknade 7, spydde, somnade, vaknade, spydde,. Huvudvärken från helvetet på det. Svettades, frös, kunde inte äta. Så höll det på, i ca 11 timmar. Sen kände jag mig lite hungrig och kunde äta. Lite mat, tog ca 45min. Nu mår jag bättre dock. Kunde till och med dricka lite kaffe förut. Woop woop. Haha. Nej. Den här dagen sög. Inget träffa Linn och ingen volleybollträning. Gah. Imorgon SKA det bli måndagspizza. Förresten. Igår var vi på rip curls railbattle. En snowboardtävling mitt i stan. Sjukt kul att se faktiskt. Innan det, dubliners. Efter det, rockbaren. Kom hem kl 22. Drog för att mitt pepp inte var på topp. Kanske lika bra med tanke på hur jag mår nu. Och jag drack bara 5 öl så det kan ju knappast vara baksmälla. Nu ska jag fortsätta glo på tv och förhoppningsvis somna snart. Puss!

Just nu. <3


Update.

är just nu vid domkyrkan och väntar på nästa buss. Står här i min ensamhet och lyssnar på metallica. Haha. Awesome.

saturday.

börjar dagen alldeles för tidigt med wilbasound och frukost. känner mig faktiskt förvånansvärt pigg, fast jag inte somnade förrän typ 23.30 och väcktes av den bästa 4.30.
känns som att man börjar komma igång på nya jobbet med, MEN jag har ju varit lat en tid nu sen efter mitt sommarvik. jag har kunnat ta ledigt precis när jag vill, livsfarligt. och nu är jag inte van vid så intensivt arbete så mina leder är ju inte som de ska. igår ville jag inte gå, sitta, ha skor på mig eller ligga ner. för vad jag än gjorde så gjorde det svinont. kan inte röra nacken. ser ut som ett cepe. haha. jaja. det går över.

och Anne, det är på ett äldreboende. :) går just nu bredvid på alla våningar och ska antagligen vikariera i hela huset.

är jag sjuk i huvudet om jag längtar efter snön? för det gör jag. jag tycker att mörkret är mysigt.
efter jobbet ska jag mysa med Linn och gå en sväng på stan och lite sånt där. mys!

puss!


Fredagsmys

Nej. Jag vill inte ha något JÄVLA fredagsmys. Den låten gör mig GALEN och jag vill skalla alla som är med i reklamfilmen. Dö! Förresten går det jättebra på nya jobbet. Puss!

onsdag.

storm ute och snart ska jag göra mig iordning.

min gårdag:

11: jobbintervju.
13: lunch.
14: började jobba.
20: gick hem.

fick jobbet alltså. och nu ska jag snart dit igen. och jobba, igen. och imorgon. och i övermorgon.

vem är bäst? jag.

snart är det söndag.<3

HAHAHAHA


BESÖK INTE KISSIES BLOGG-DAGEN.


jag saknar Cigarren.




måndag.

idag är det fint väder ute!
har ringt om lägenheter, ringt massa andra samtal och imorgon ska jag på jobbintervju. igen. woop! är faktiskt inte det minsta nervös, funderar bara på vad man ska ha på sig. jaja..

också funderar jag på att köpa lägenhet. men jag vet inte.

ikväll blire måndagsöl!

puss!

<3

idag har jag spelat volleyboll med mina kära vänner. fyfan vad kul det var. jag har aldrig gillat volleyboll men nu hade jag så fruktansvärt roligt och skulle kunna spela en gång i veckan för resten av mitt liv känner jag. SÅ kul hade jag. nästa söndag är bokat i alla fall. :)

imorgon ska jag vara med My hela dagen och senare på kvällen blir det måndagsöl och kanske käk.

det ser jag verkligen fram emot.

är på bättre humör nu förresten. borde kanske sluta stressa upp mig över allt och bara gilla läget istället.

men i fredags var det faktiskt skönt att bara tycka synd om sig själv och få ut all frustration och aggression. också grät jag med. för jag var så arg på allt.

men nu är jag glad igen. och svettig. duschen nästa!

puss!

.

jaha. man kanske ska inse att det faktiskt kunde vart värre. fan vet jag. jag kommer väl bo hemma tills jag fyller 50 eller nåt. skit samma.

idag är det fredag. och jag tänker inte göra någonting. jag tänker vara hemma hela dagen och min mobil är avstängd för jag har inte lust att prata med någon. dessutom kan jag ändå inte hitta på något, för jag börjar jobba kl 7.00 imorgon och har inga pengar förrän måndag. och de pengarna jag har ska jag ha till söndag för då ska jag spela volleyboll.

ja jag är bitter idag. kanske har vaknat på fel sida. alla har väl dagar då man vill vara ifred?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH

Vad fan ska man jobba och kämpa för egentligen? Det är nog bara lika bra att inse fakta. Fick precis veta att lägenheten jag intresseanmält mig på är borta för länge sen. Jag kommer aldrig få en lägenhet om jag inte köper en, eller får en via boplats.se, vilket aldrig kommer hända. Jag har inga "kontakter" som kan hjälpa mig. Alltså kommer jag få bo hemma hos pappa i ett jävla tag till. Och det är ju jättekul när man är 23 år gammal och redan flyttat hemifrån en gång. Vet ni hur misslyckat det känns att flytta hem igen? Och sen det här med jobb. Jag har fan jobbat till och från i 6 år. Heltid sen 2007. Jag skolkade från skolan för att jobba ibland till och med. Men jag kommer fan aldrig få något annat jobb än inom vården. För "det är ju det jag kan." Och jag är så jävla trött på det. Vill bara göra något annat nu. Nu nu nu. Jag fattar inte varför det är så jävla petigt att man måste ha fast jobb? Vissa av mina utbildade kollegor får inte ens fast jobb. Vissa månader tjänar jag MER än mina utbildade kollegor. Men jag är inte pålitlig. Nejnejnej.


Sen skulle det vara trevligt att ha ett normalt förhållande också. Flytta till UK. Men det är ju verkligen något man bara kan göra sådär. Eller inte. Åh jag är så frustrerad just nu! Helvete.

godmorgon?

usch jag mår inte alls bra idag känner jag. sitter här med sprängande huvudvärk. MEN jag SKA till jobbet. MÅSTE till jobbet. jobbar ju ändå bara till 12.30 idag och känner att jag inte vill lämna kollegan ensam med tanke på hur svårt det är att få in vikarier i dagens läge. försvinner bara denna huvudvärken så klarar jag mig. tröttheten får jag ta tag i senare, jobbat till 22.30 i princip varje kväll och även igår så mer än 6 timmars sömn har jag inte fått.

känns helt cepe att vara uppe vid den här tiden. har inte jobbat dag sen den 1 oktober och då blev jag sjuk på jobbet och fick gå hem 9.30 haha. jag funkar bättre på kvällen, tror jag..

nu, frukost och vakna med the voice. <3

yesterday.

måste bara skriva lite till. hade en jättebra dag igår. stannade inne och var ledig med gott samvete. mötte upp My i ovädret runt 14.30 och vi gick hem till henne och drack kaffe, käkade choklad och snackade skit. så jävla trevligt. sedan drog vi vidare till Kelly's där vi mötte Putte och hans skolkompis som jag inte minns namnet på. sen blev det pizza och öl.
vid 19tiden kom Kristin för hon skulle hålla i karaoken, och hon sjöng även min och My's låt. haha.

jättetrevlig kväll i alla fall. vad hemma helt lagom vid 22 och snackade med Steve tills jag somnade. nu ska jag snart iväg och jobba igen.

på fredag ska jag träffa Maria på kvällen och på söndag ska jag spela beachvolleyboll med vänner. ser verkligen fram emot det.

vad hände med mitt liv? plötsligt fick jag jättemycket att göra! och jag älskar det. <3

så.

sådär. nu har jag bokat en resa till Wales. 16-25 november. LOVELY!
<3
jag saknar min man.

jag. skrattar. ihjäl. mig.


:D

hit ska jag den 19e november och se ett mycket bra band. avis?

så.

nu har jag tagit det kloka(?) beslutet att jag ska bli blond igen. efter nyår. och smal. har fan gått upp 9 kg sen den här tiden förra året. hälsosamt, säger vissa. kanske för att jag mår bättre nu än vad jag gjorde i sthlm. vad vet jag. mår i alla fall inte bra av det, nu ska det bli ändring! kommer fan inte i vissa jeans längre, det har aldrig hänt förut. ååångest. dock vet jag ju att jag inte är tjock. men ändå. ni fattar.

och blond ska jag bli för att jag saknar det och jag tycker att jag passar bättre i det med. fast den här gången ska jag bara gå till frisören så håret inte går av igen. katastrof.
nu ska jag snart iväg och jobba. puss!

september 2009.

september 2010.

Godmorgon.

Varit vaken sen kl.6.20. Kände mig sådär halvbra. Tog ledigt från jobbet och nu ligger jag fortfarande i sängen, har precis ätit frukost och kollar på vakna med the voice. Mysigt. Igår kväll åkte jag till Lackarebäck och gick vilse. Tur att Maria kom och räddade mig och guidade mig till Fashion house där vi skulle vara. Maria är konsult för Mary Kay så hon skulle hålla i en hudvårdsklass. Det var riktigt kul att bli bortskämd faktiskt. Massa bra produkter också. Dock var jag lite rädd och kände att jag inte riktigt passade in bland alla jättelyckliga människor uppklädda i samma dresscode med high heels, kjol och kavaj. Också rosa, smink och hjärtan överallt. Jag gillar ju rosa, men inte när det blir jättegirly. I alla fall, efter ett tag kunde jag slappna av och jag hade faktiskt jätteroligt. En handkräm fick jag också. :) och lite prov på ansiktsprodukter. Tack Maria! Det var awesome. Nu ska jag chilla vidare. Ha en bra dag alla.

:(

Jag är så irriterad, frustrerad och ledsen just nu. Synd bara att man är på jobbet. 50min kvar, sen får jag äntligen gå hem. Jobbat 5 timmar, känns som 5 år. Kallt som fan och mörkt ute är det med. Allt har gått fel idag. Ska hem och lägga mig sen och glömma den här jävla dan. 2,5 timmar kvar. Sen är den här dagen slut. Skönt. Ont har jag fått i min rygg med. Ja jag är gnällig idag. Men det här är min blogg, här skriver jag vad jag vill och jag skiter i vad alla andra tycker om det. Hejdå

mer bilder från wales.

seriöst, vem behöver åka till nya zeeland och kolla på berg när det finns i wales? vackert.

MINEMINEMINE!

eeh vem har sexigast pojkvän? jag jag jag!


good news!

"I didn't have the heart to joke & I say I sold the guitar...so the good news is you can have it for alot cheaper than I mentioned, if you'd still like it?"

Jag är så glad nu! Den 29e november åker jag och Linn tillbaka till Skottelandet. Hon ska gadda sig och jag ska hämta min Squier som är signerad av Mark Hoppus. :D:D:D:D:D WAHA!

Någon som har en hardcase för bas att låna ut?

<3<3<3

måndag.

har absolut inget intressant att skriva. jobbar kväll idag och antagligen imorgon också. betyder att jag har massa tid till att sova och göra annat, som att tvätta. fyfan vad tråkigt det är.

nu ska jag dricka kaffe och äta minstrels. <3 så gott. fick dom av Steves mamma till min flygresa hem. fast jag sov hela vägen så jag hade alla kvar när jag kom hem. :) jag älskar dom. de är beroendeframkallande. typ som creme eggs. påsken kommer bli farlig för mig och Steve.
när jag ätit upp dom ska jag aldrig mer äta choklad. eller, jag ska sluta äta godis och annat sött. nån gång ibland är väl ok. gratismotion får jag ju på jobbet också. perfekt.


<3


..sunday?

jag tycker det känns som måndag idag. cepe. jag ska jobba ikväll. 16.00-22.30. inte helt fel faktiskt.

tycker det är sjukt kul att jag fortfarande har samma antal unika besökare även fast alla visste att jag var i wales en vecka. jag har haft mobilen avstängd och inte brytt mig om internet eller något. och jag har haft det helt underbart och träffat underbara människor. wales är så jävla vackert, alla borde åka dit. alla borde åka till the UK överhuvudtaget.

jag saknar steve redan. så jävla mycket. det är inte kul med långdistans vill jag lova. men det är värt det. <3

nu ska jag ringa min bästa vän. puss!

happiness. <3


kan inte sluta lyssna.

bästa covern på länge. älskar låten annars också, lite också därför jag har titeln gaddad på mitt ben. haha.

RETURNED IT? WHERE? THE VIDEOSHOP TOMMY?!

en bild från skottelandet <3

morning.

ska gå och jobba om 10 minuter. vill inte. fyfan. det är på linns jobb, men hon är inte där idag. typiskt.
måste göra massa skit idag efter jobbet med. är så jävla trött och mitt hår är fett men jag orkar inte bry mig. jag tror jag har en förkylning på gång med. känns så. MEN.
imorgon åker jag till wales. jag behöver det. <3

byebye.

RSS 2.0