by the way..

imorgon har jag varit rökfri i en hel månad. och jag har klarat det helt utan smygbloss/cigg, nikotinplåster/tuggummi och sugtabletter. extratuggummi är det enda jag haft till att stilla min abstinens.
jag kanske har ett nytt extrajobb på gång.
den 6e september kommer bli en väldigt speciell dag.
steve kanske kommer och hälsar på snart. <3
imorgon ska jag mysa med min bästa vän.
imorgon måste jag lämna huset 6.30 på morgonen. inte ok.

här är en bild från igår. linn är fotografen. <3
natti!

blablabla

hade en riktigt bra dag igår.
vandrade stan med mig själv. kollade in vuxenutbildningen, fixade linser, gjorde en grej som kommer glädja en annan människa om nån dag. :) skrev på papper för intresseanmälan på en lägenhet. awesome.

sen tog jag en fika med mig själv (eller ja, steve var mitt sällskap i telefon) medans jag väntade på linn. vi köpte choklad på english shop och sen var det kaffe, choklad och tjat i mängder innan jag gick hem.

LYCKAD DAG OCH SNART ÄR DET SKOTTLAND! PEPPEPPPEPPEPPPP!! <3<3<3

det går bra nu.


monday.

tog ledigt idag, har precis gjort mig iordning och ska dra ner till stan och fixa lite grejer.
jag är sjukt glad idag!! allt känns så.. bra?

det känns verkligen som att det kommer att hända massa grejer nu och jag är helt överpeppad!! även om jag inte vet exakt vad som komma skall så.. bring it! det kan inte bli fel.

skitlördag.

jag önskar verkligen att denna dagen aldrig hade varit.
för det första kan jag inte somna/sova på nätterna. varit så ett tag nu.
långsamt på jobbet idag, SJUKT långsamt.
försökte sova mellan 14 och 16 men mina grannar tävlade i vem som kunde väsnas mest samtidigt som min telefon ringde och jag fick flera sms. sov väl kanske 30 minuter.
har tagit ut mina känslor på fel person.
haft sönder min rosa telefon.
kunde inte välja kläder.
blev fruktansvärt frustrerad till slut. jag är rätt ledsen nu. faktiskt. utan anledning. vill inte gå ut och dricka och träffa folk som röker, för jag hade kunnat döda för en cigg nu. men jag ska inte.. ska inte.. en månad snart. kanske därför jag är så störd i huvudet now days?

om man går och lägger sig, blir det söndag snabbare då?


lördag.

helvete vad trött jag är. jag kan inte somna när jag går och lägger mig på kvällarna. ska jag somna måste jag lägga mig typ kl 18. DÅ är jag trött. sen blir jag pigg och kan aldrig somna före 00. typ. CEPE.

nu är man uppe för tidigt och ska jobba. 7-14. sen är det fest! woop woop!
måste ta det lugnt dock, jobb imorgon med.

puss!

<3


Hej

Ringde precis och intresseanmälde mig på en lägenhet. Hjälp? Hoppas hoppas hoppas! Jag vill så jävla gärna!

sunshine!

godmorgon. idag ska bli en bra dag och jag ska göra massor!

men först blir det frukost med min bästa vän.

och jag fick världens bästa wakeupcall. min väckarklocka heter steve och han går upp kl 5 brittisk tid för att ringa och väcka mig. inte för att han behöver, bara för att han är snäll och vill att jag vaknar ordentligt. <3

puss!

today.

min dag:
- garderobsrensning.
- wierd mood.
- bråkade med syrran.
- Linn kom hit.
- kollade Santas Slay. roligaste filmen på länge! <3<3<3
- blev vän med syrran.
- drömmar om en egen lägenhet.
- för mycket mat.
- för mycket glass.
- kollade where the wild things are.

nu är det sovdags. snart. imorgon ska jag väcka Linn med kaffe på sängen och så blir det förhoppningsvis jobb.
puss!



Dagens sysselsättning.


blä

usch, jag har sån där riktigt jobbig ångest idag. riktigt jobbigt.
inget jobb idag, råkade somna om, vaknade alldeles för sent. bra bettan, skit i hela dagen. gör det. och jag vill inte bo hemma längre. det är ju fan helt värdelöst. visst, bra att spara pengar, men har man en gång vart självständig så är det inte så roligt att flytta hem igen.

det är mycket som måste fixas. och jag tänker fixa allt innan året är slut om det är möjligt. så det så. det tycker jag är ett bra mål.

det är så mycket jag vill!! jag vill leva med steve också men det kan jag väl glömma på ett par år. gaaaaah!

jag vet dock vad jag ska göra, det är bara att göra det också.

hejhej

<3


eh!

haha! menyn är tillbaka. cepeblogg.

<3

hejigen.

det mest kreativa jag gjort idag var att jag gjorde en ansträngning och gick till affären.

också har jag nästan räddat bloggen. vilken dag. haha. känner verkligen att jag tar vara på livet.

jag behöver min man!!


hahaha!

min meny är borta. att ha en blogg är ett skämt.

vadfan!

toy story 3 hade visst bara premiär för kändisar i förrgår. egentligen visas den inte på bio förrän 27e.

jag älskar sverige..


:(

seriöst. jag kan inte vara utan dig. jag vill inte vara utan dig. varför är det så orättvist?

?

ibland undrar jag verkligen vad det är för konstigt land jag bor i. toy story 3 hade premiär igår. IGÅR. va??
varför ska alltid sverige hålla på att skjuta upp premiärer i flera månader? kommer ihåg att where the wild things are skulle komma ut i oktober 2009 men kom ut i typ februari i år och slutade gå i mars. jag älskade verkligen boken när jag var liten så jag gick och väntade och väntade och blev helt vansinnig till slut.

nu när jag var i wales så köpte steve dvdn till mig för 50 spänn. <3 för att den vart ute så länge där redan antagligen. men hallå? här kom den ut 11 augusti och kostar runt 200. hahaha.

nu ska jag se filmen i alla fall och äta nåt. puss!


bakis.

mycket trevlig dag igår. gjorde inte någonting på hela dagen, tröttnade på utseendet på min blogg och blev förbannad på att min meny är under texten IGEN. och jag har ingen aning om hur jag ska fixa det. nån som vet? i alla fall, det slutade med att jag började pilla med designen. sjukt kul ju! fast jag är inte klar än. ser bättre ut än förut i alla fall.

vid 18tiden kom vi hem till syrran och där blev det middag och tårta med familjen och även med jens familj. eller ja, vi var inte så många men det var trevligt. när alla hade gått drack vi lite vin och städade lite och sen bar det av in till stan för att möta upp linn. vi hamnade på cans på linné. för att det är billigt och helvete vad jobbigt det var på uteserveringen MEN jag rökte inte. aha!

kom hem sent, inlägget innan detta skrev jag på bussen hem. lyssnade early november - ever so sweet på steves ipod hela vägen hem. älskar den låten. älskarälskarälskar den. somnade väl 4 eller nåt och vaknade rätt nyligen. haha hela dagen har gått. fyfan. vaknade 7.40 i morse av att telefonen ringde. har fortfarande inte kollat röstmeddelandet som lämnades men jag vet att det är från nån person som har med jobbet att göra. fast jag har sagt att jag inte är tillgänglig förrän imorgon. skumt.

nu blir det toast!

vi kan ju inte ha vart särskilt nyktra..


<3

Ever so sweet, you make this seem. The way things go, its not my fault. And I miss, I miss you so good. All those nights, we lost our way back home.

!

förresten, idag är det ju 21 augusti. det betyder att det är min systers födelsedag. OCH jag har varit rökfri i 3 veckor. bra va?

jag är stolt över mig själv. framförallt är jag stolt över att jag klarat det utan nikotinplåster/tuggummi och liknande hjälpmedel. jag har kunnat jobba utan problem, kunnat umgås med folk som röker och jag har inte varit otrevlig eller särskilt irriterad. när värsta abstinensen varit har jag haft extratuggummi till hjälp. och jag har inte ens tagit ett smygbloss. ingenting!

det handlar bara om att bestämma sig. faktiskt. och jag känner mig så mycket fräschare. och rikare! hej trevligare liv! nu ser jag fram emot ikväll, ska käka tårta och grejer och sen blir det utgång!

the nilssonsisters. fan vad jag saknar mitt blonda hår ibland...


wales.

hejhej. kom hem till skitsverige kl 21.30 igår. det sög. har haft en underbar vecka i wales. mest vart i avergavenny i steves föräldrars hus och blivit bortskämd med världens bästa pojkvän, massa mat och godis. andra dagen gick vi en långpromenad med hundarna och faaaan vad fint det är i wales. helt sjukt. inga bilder kan ge det rättvisa heller, men jag försökte.

var ute på äldsta puben i wales, där de tydligen brukade hänga folk förr i tiden. now days är det restaurang och pub. käkade med steve och hans föräldrar. :)

hade en heldag i cardiff, gick i massa affärer, drack för mycket starbucks och kvällen avslutades med toy story 3 i 3D. asså. den bästa filmen av alla 3. har ni inte sett den, se den!

gick runt i abergavenny också, sjukt gulligt. gick och köpte käk och satte oss vid floden och snackade skit.

JAG VILL TILLBAKA!!! meeeh!!! men. idag är det syrrans födelsedag och det kan jag inte missa. förresten. igår träffade jag mike med flickvän på stansted så jag hade sällskap hela vägen hem! sjukt kul. och jag som hade snott steves ipod.. och hans gamla gameboy. jag älskar gameboy!!! har funderat på att köpa mig ett eget men nu har jag i alla fall 4 spel här hemma så jag överlever.

jag har världens bästa pojkvän. så det så. punkt. jag är lyckligare och mer kär än nånsin.

nu ska jag fortsätta lyssna motion city soundtrackskivan jag fick av steve och sen ska jag göra något vettigt med min dag. håller på att tvätta.. wohoo.

här kommer lite bilder i blandad ordning.

puss!














home is where your heart is.


På flygplatsen.

Hej nu drar jag till london om ca 30 min och sen vidare till wales. Hörs om en vecka. Och. Ingen idé att ni ringer för jag kommer ändå inte svara. Puss!

FSS

Skulle ju ha en produktiv dag idag. Har precis varit på frölunda specialistsjukhus, som det så vackert heter. Har vart på röntgen, fett obehagligt. Nu ska jag gå och växla pengar på forex och sen ska jag köpa mig en fet chailatte bara för att jag kan, för att jag inte röker längre. Puss!

Haha!

Hahahaha high chaparall på tv!! Jag borde sova men jag blev pigg nu bara för det. det här är för bra för att vara sant. Jag ÄLSKAR Fredrik och Filip! Snart lovar jag att sova dock. Imorgon är det min enda lediga dag före Wales så jag måste fixa massa grejer. Är inte ens ledig dagen jag åker. Natti!

!!!!!!!!!!

innan jag skriver något annat. hur i HELVETE fick lady gaga skivkontrakt? kan tycka att HON är cool som kör sin egna grej MEN hennes musik är ju totalt jävla värdelös!!! hur fan kan man lyssna på det och tycka att det är bra?

jag förstår inte.

jaja. i alla fall. sitter här och dricker kaffe och ska snart sticka till jobbet. lyssnar på muse. mhm. det är endast 5 dagar kvar till wales. och jag har inte rökt sen 1 augusti. bra va? vet att detta kommer gå bra, slutade 2 veckor i maj (som knappt nån vet) sen började jag igen och det kändes totalt onödigt, dum man är. så nu ska det gå!

förresten, var rätt irriterad för att jag missade kent igår.. hade ingen att gå med så jag sket i det. och jag vill se kent utan att jobba för en gångs skull. MEN. göteborg är litet. jag öppnade mitt sovrumsfönster, låg i sängen och lyssnade på konserten istället. haha. hur bra är inte det då?

nu ska jag göra något vettigt. tja!

kent, stockholm, 2007. <3


tiden går fort när man har roligt.

5 månader av lycka. trodde aldrig att jag skulle få ha det såhär bra. <3


Halta Bettan.

är trött på detta nu. Det gör ont, ser förjävligt ut och är förjävligt. Jag vill åka longboard! meeeh!

!

förresten! 8 dagar kvar! och dag 5 på mitt nya liv! det går BRA nu!

funderar på att göra något aktivt idag. känner att jag har överdrivet mycket energi. fast jag knappt kan gå haha.

hahahhaa!

kollar bilderna från My och Kehns inflyttningsfest. var jag värsta outsidern där eller? haha.


Kubb!

9 dagar kvar till wales, 4e dagen på mitt nya liv. Vart en bra dag idag, faktiskt. Är dock helt slut av all smärta efter min vurpa igår. Vill inte låta som en gnällkärring men jag har faktiskt jävligt ont i hela kroppen vad jag än gör. Hatar det. Efter jobbet idag var det att dra direkt hem och lägga om såret och sen kom victor och hämtade mig och körde mig hem till my där vi snackade skit och spelade spel och sedan kubb innan victor körde hem mig igen. Tror han tyckte synd om mig. Ska försöka sova lite nu så jag orkar jobba imorgon. Puss!

hej.

hej kära bloggen. nu är det 10 dagar kvar till wales, dag 3 på mitt nya liv.

och. jag gjorde min första vurpa med longboarden idag på jobbet. första vurpan. jag har inte ramlat och slagit mig så länge jag haft den. och det är över TVÅ ÅR.
tur att man jobbar med undersköterskor som kan ta hand om en. iofs fick Lisa plåstra om mig, och hon är inte undersköterska haha. men det sög ju. svinont har jag. bandagerat vänsterknä, plåster på andra knät, plåster på nyckelbenet och skrubbsår typ överallt. ja, jag har slagit mig riktigt ordentligt. KUL. jaja. nu ska jag jobba vidare. tja!


<3


Godmorgon.

Sleeping all day, staying up all night. Jag älskar att vara ledig. Och idag börjar mitt nya liv. 12 dagar kvar till wales! Woop woop!