sho nuff

vilken vecka! heerrejääävlar. har gått hemifrån 07:00 och kommit hem efter 21:00 tre dagar i rad nu. I tisdags var jag ledig, slutade med att jag och My åkte och storhandlade kl 21:00 på kvällen haha. detta har dock resulerat i att jag har en jävla massa mat här i kylen som väntar på att lagas, och jag HATAR att laga mat. hatardethatardethatar det!! I onsdags efter jobbet råkade jag hamna på after work med några kollegor, skrattade åt vuxna fulla pinsamma människor och det bästa var att jag sprang in i Mikael, vi gick i samma klass på gymnasiet, inte sett människan på 5 år. sjukt roligt. hängde med honom och hans kollegor, gratis dricka, bakfull Bettan på torsdag morgon. efter en hel dags jobb och en dusch levde jag igen och åkte och shoppade med My. ny jacka och nya skor. HÖGA, helt otroligt. haha. och jag använde dem faktiskt igår, vilket ni kan se på bilden i förra inlägget. JAG ÄR KVINNA NU! igår tänkte jag laga all min mat efter jobbet men eftersom det var så fint väder så vägrade jag och åkte hem till My och Robban och käkade Ben&Jerrys istället. Kollade Let's dance, insåg att Frithiofsson va med och skrattade så jag grinade. Idag skulle jag ju gått och sett Peter Doherty, men eftersom bögen har ställt in så ska jag på bio istället. nice. och innan det, så måste jag städa, tvätta 3 maskiner, och laga mat.. det finns ingen återvändo. hahaha. imorgon ska jag på födelsedagskalas hos brorsan som fyllt 29. Full vecka?

nostalgi.

American Pie - the wedding på tv. jag är nog fortfarande lite hemligt kär i Finch.

dagens.


MikeMo.. wow. <3


tisdag

Ledig idag! det betyder tvätt och betala räkningardagen. Inte bara mina räkningar, utan pappas också. mina ligger också hemma i lägenheten, tur att man har bil. Jag har verkligen blivit bortskämd med bilen. Fått gratis parkering på jobbet, och det är smidigare med bil, speciellt som igår, när jag jobbade extra på mitt andra jobb var det så jääävla gött att slippa kollektivtrafik med byten och väntetider. Aaah. Nu ska jag fixa alla måsten, sen ska jag träffa världens bästa My. Hej!

lantkonst.


saknar Sydamerika.


:)


the driver.


lördag.

Tänkte att jag skulle få mycket gjort igår innan jobbet, men vad hände? Elen dog här hemma. Och självklart hittade jag inga proppar att fixa skiten med. Och även om jag hade hittat nya proppar så hade det ändå inte hjälpt eftersom jag inte vet hur en trasig ser ut och därför inte kunnat fixa skiten ändå. Ringde syrran i panik som låg hemma i feber. Körde fort som fan (fel såklart) till Mölndal och hämtade henne. Skickade till och med ett panikmail till pappa som just nu är i Buenos Aires och frågade vad jag skulle göra. Sekunden jag och syrran kliver in i huset så kom elen tillbaka. Såklart. Panikmail 2 till pappa. Du behöver INTE oroa dig. det bara spökar här. Aaaaanyway. Så idag ska jag fixa lite. Innan jobbet. Planera för en väns 25årsdag och min Edinburghresa i april. April blir en bra månad. ska även hinna fixa tvätt och åka till tynnered och gå ut med Mys hundar en sväng. Tant Bettan är hundvakt idag.

:)

Är så glad över att jag har så fina människor i mitt liv. Patrik bjöd hem mig och Maria på middag igår. Mys.

true, true.

Gammal kärlek rostar aldrig.

!


<3


40 år idag, fortfarande den snyggaste av dem alla.


I can stand my own ground.

lever fan hellre livet ensam än att dela det med såna som du. som ni.

@ playa blanca.


RSS 2.0