.

jag vill slänga ut den här helvetes jävla cepedatorn genom fönstret och slå sönder den a la office space. säger som Maja, den här morgonen kan dra åt helvete.

måndagsbarn.

Hej. Det är måndag och jag här precis kommit hem. Har umgåtts med Linn hela dagen, och nu på kvällen här vi ölat på Kellys med vänner. Har faktiskt haft fruktansvärt trevligt. Det här har varit vår sista dag tillsammans i Sverige. På ett tag. På onsdag flyttar hon till skottland på obestämd tid. Jag är glad för hennes skull, hon behöver det, men samtidigt tycker jag att det är förjävligt. Vem ska jag nu hitta på jävelskap med? Jag skulle kunna fylla hela denna meningslösa bloggen med inlägg bara om allt vi gått igenom, alla resor vi gjort, alla människor vi träffat på vägen.. men det kommer kännas tomt nu. Och ensamt. Men det skulle ju vara jävligt egoistiskt av mig om jag skulle be henne stanna här bara för att jag vill ha henne nära. Jag hoppas verkligen att det går bra för henne där borta, och jag kommer ju så klart åka dit och hälsa på. Men det känns ändå.. ledsamt. Och. När jag kom hem frågade min pappa var jag hade varit. Han hade tydligen ringt och varit orolig. Som om jag vore 12. Jag blir galen. Snälla ge mig en lägenhet! Börjar seriöst tro att förstahandskontrakt bara är en myt. Det finns inte på riktigt. Nu ska jag sova. Hej

update!

hejhej. min dejt med maria var helt awesome! käkade lunch på sweet coffeebar, vandrade upp på avenyn och åt glass i solen. sen gick vi runt i nordstan och jag har shoppat för alldeles för mycket pengar. #ångest

nu är jag dödstrött och mitt smink är helt åt helvete. käk + kaffe + uppfräschning står på schemat. har klädångest med. yaaay.

födelsedagsfest på andra lång ikväll. puss!

jag älskar verkligen att bo i göteborg. <3

lördag.

Lördag morgon. Äter frukost i sängen och kollar tv. Idag blir en bra dag. Ska träffa Maria i stan kl11 och ikväll är det ju födelsedagsfest. Bra där. 6 dagar till fredag, då min man kommer hit! Yaaaay!

vadfan!

MER SNÖ! Jag orkar fan inte med detta. Tur att man kan sitta inne och dricka kaffe och gotta sig. Tills jag ska gå och jobba kl.14.30. Igår spydde jag så jag trodde inte att jag skulle kunna jobba idag. Mindre trevligt. Bara en gång dock, och efter lite vatten och sömn mådde jag bättre och kunde äta något. Så det var ju bra. Mår helt bra nu med. Imorgon ska jag på birthdayparty! Det blir kul. Och på dagen ska jag luncha med Maria. Sa jag förresten att jag är ledig lördag till måndag? På måndag ska jag på roadtrip! Aaaawesooome. Om exakt en vecka kommer Steve hit! <3<3<3 så. Det var den flerdagarsupdaten! Hej!

!!

när jag fyller 20 år för fjärde gången den 9 juni så ska jag ha en sån här tårta! okej?
bild lånad av Mark Hoppus.

FOUR EYES.

jag kommer aldrig mer kunna säga något elakt eller retsamt om glasögon igen. såsom glasögonorm, blindstyre, brillmongo, four eyes.. för nu är jag ju blind själv. eller ja, jag har ju varit det sen jag var 10, men jag har ju haft linser hela tiden. men nu, här har ni dom, the four eyes. känner mig som Leonard Hofstadters syster...
också har jag färgat håret mörkt igen, förresten. orkar fan inte vara blond igen. intresseklubben antecknar?

it's your birthday.

Mark Hoppus kommer alltid vara min man. och idag fyller han år, så skänk en tanke! GRATTIS!

?

jag hörde precis Akons låt I just had sex för första gången.

jag har seriöst tappat hoppet om mänskligheten. till och med jag kan skriva en bättre låt.

och..

Mark auktionerar ut saker på Ebay för att hjälpa människorna i Japan. fint, tycker jag.

se alla auktioner HÄR.

DEN HÄR trodde jag inte var särskilt sällsynt, men det är den tydligen. gissa vem som har den? inte du i alla fall! hah!

nu ska jag äta lunch. hej!

I'M BACK!

en kort paus blev det, men jag måste bara dela med mig av detta. hittade det här på Mark Hoppus' blogg.

tyckte bara det var riktigt kul att det var om muséet i Göteborg.

hello, hello.

den här bloggen kommer att ta en paus tills vidare.

I'll be back. vet bara inte när.

hej!

!

förresten! imorgon ska jag spela volleyboll i 2 timmar!

intresseklubben antecknar! gött ska det bli! och roligt.

hej

jag är så jävla dålig på att blogga.

jag har överlevt första dagen på mitt nya arbete, eller ja, arbetsplatsen är inte ny, bara anställningen. och att jag bara ska vara där i fortsättningen, skönt.

nu mår jag svinilla och har huvudvärk yaaaaaaaaaaay!

i helgen åker jag till skövde. har precis slagit in världens fulaste paket till gullungen som fyller 1 år. två olika presentpapper fick det bli eftersom jag och linn köpte världens största present. slipper i alla fall släpa den på tåget, skönt.

ser i alla fall fram emot att lämna göteborg lite, och träffa anne! <3

nu måste jag vila innan jag spyr på tangentbordet. hej!

I'm sorry but the party is over.

nu ska jag hämta mina glasögon! spännande. inga mer linser. i alla fall inte på en månad, minst.

undrar hur lång tid det kommer ta att vänja sig. hur klär man sig till glasögon? hjälp?

ps. jag har fått jobb. ett vikariat! yaay!

!!!!

det går bra nu! det tror jag i alla fall. började denna dagen som jag gjort alla andra sjuk-dagar. har inte gjort ett skit, mest kollat tv. nu har jag duschat och sitter här med mitt te och hoppas att det ska göra mig bättre. HAH!

iiii alla fall. fick precis ett telefonsamtal som gjorde mig mycket glad. nu hoppas jag att det blir som jag vill och tror. snart får jag veta!

återkommer!

hej!

RSS 2.0