:)

Idag blir det stranden igen! äntligen!

:)


idag.


new love grows on trees.

Hej! Alla barnen åkte till stranden utom Bettan, för hon hade bränt sig. Höll mig undan solen igår och ska göra det idag. Fast nu börjar det röda ändra sig till en riktigt snygg bränna. Gick till apoteket i förrgår och fick en mirakelkräm. Satt ute i skuggan igår, hela dagen, och drack kaffe och läste en bok. Rätt skönt att bara umgås med sig själv faktiskt. det ska jag göra idag också. Snart. Håller på att fixa mig. Solskyddsfaktor 50 på, Peter Dohertys musik på högsta.. mys. Pratade även på skype med en speciell person idag, det har gjort hela min dag. Tack <3 nu ska jag ut i värmen! hej!

don't think twice, it's alright.

Ahh, legat på playan och druckit öl hela dagen. Blev även bitchlapad av vågorna i karibiska havet. Haha! Cartagena är underbart. Jättefint. Nere vid den fina stranden står höga skyskrapor bakom, ser exakt ut som Miami. Men vi bor i gamla delen av stan, där det är mysiga gator och torg, caféer och restauranger överallt. På torget närmast oss sitter en man med sin gitarr och sina Lennon-brillor och spelar Bob Dylan-låtar.<3

här är jag nu.<3


last day in Bogotá.


.

Tack så jävla mycket. Du har förstört min semester. Det sista jag vill är att höra från dig, speciellt nu, när jag har det bra. Tänk om du kunde förstå vad fan du har gjort.

<3


use me, Holly.

Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det". Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare. Livet innan det kunde jag, utan och innan. Jag kunde haft det så för alltid, men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade. Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans, du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam. Och alla vill väl ha dig nu, dom har ju väntat på det här. Och jag hatar att jag älskar dig. Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

mina misshandlade knän.


jag var hos ortopeden igår. Fick kortisonsprutor. PANG rakt in i knälederna bara. Skönare saker har jag ju varit med om. Kolla svullnaderna liksom.. Efter misshandeln åkte jag och Maria hem till henne och lagade mat, kollade trainspotting och åt godis.<3

now what?


don't let it go to your head.

Drömde om dig inatt. Det var jobbigt att bli påmind. Det värsta är att allt är förstört. Allt. vad fan har vi ställt till med..

oops


I'M THE LOSER OF THE YEAR.

Sen sist har det inte hänt mycket. Har bara haft det bra. Starbucks har öppnat i GBG, och jag har krockat med jobb-bilen. eller ja, jag blev påkörd. Människor som är 82 utan reaktionsförmåga (och körkort) ska inte köra bil. Och nej han hade inte körkort. Har även börjat flytta saker från lägenheten. Känns skönt. Helgen har också varit awesome. tacokväll, fest och middag med familjen. Needed this. Puss!

YOU SUCK AT LOVE.


RSS 2.0