hur man överlever dagen.

1: ring någon som gör dig glad.
2: planera något kul.
3. gör en pepp-playlist på spotify och på med lurarna.

fan vad bäst det är med spotify i mobilen. nu går jag runt och lyssnar, gör mig iordning, dansar och glömmer denna dagen. hej ring inte mig. hejhejhej

alla borde se. <3


fredag.

idag skulle ju bli en bra dag. men den har börjat förjävligt.

men. det blir bättre förhoppningsvis. sitter och knarkar avril lavigne och dricker kaffe. ska duscha snart, sen ska jag till bolaget och vidare till bellevue för att lämna bascasen. ska bli intressant att se hur det går att gå med den i is och snö. och den är inte lätt att ta med sig på bussen. och på bolaget ska vi inte tala om. wish me luck... jaja.

tvättar gör jag med.

intressant va?

home.

det gick förvånansvärt bra på Åby idag. var ensam mellan 14 och 16.30 innan Victor och Glenn kom. annars gick allt bra. förutom att en kusk stötte på mig. sånt gillar jag inte.

efter det messade jag Victor att han skulle skynda sig.
"en kusk stöter på mig.. hjälp?"
"stöt tillbaka! han kanske är rik!"
"ja.. han har ju faktiskt gett mig 7 kronor i dricks!"
"där ser du!" haha.

dessutom var det Victors födelsedag idag. 24 år. det blir jag också om 5 månader. det är ju helt sjukt. jag har alltså känt Victor i 8 år. sinnessjukt. och han är fortfarande en av mina bästa vänner. alla borde ha en vän som han. <3

efter att vi slutade jobbet så körde jag hela vägen hem. i Victors bil. haha. jag är fan grym på att köra bil. imorgon blir en busy day. kom kom kom fredag. du blir en bra dag.

förresten. fetknopp måste ju vara världens roligaste ord.

annars har jag vart på rätt pissigt humör idag. tyvärr. orkar inte med allt jävla gnäll och allt negativt och all stress just nu. somliga blir aldrig nöjda. och vad jag än gör så är det aldrig bra nog. som vanligt. kul.

godnatt.


i'm going fucking deaf.

Är alldeles ensam i stallcafet på Åby travbana. Kom och köp kaffe för fan! Snart kommer Victor hit och jobbar också. Det blir kuuuul. :) annars har det inte hänt mycket. Jobbade 7 till 17 igår. De sista 3 timmarna var jag ensam på en avdelning med 20 vårdtagare och 3 larmtelefoner som ringde stup i kvarten. Sen åkte jag till stan med syrran fast jag var helt död. Shoppade lite och käkade donken. Sen åkte jag hem. Och idag är jag på väldigt dåligt humör. Stressad för allt. Men det är ju inget ovanligt. Nu blir det nog kaffe. Annars somnar jag här där jag står. Puss!

så ja.

mina easytones är betalda.
jag har ätit lunch.
mitt andra boardningpass är utskrivet.
national expressbiljetterna är bokade, betalda och utskrivna.

jag har lust att packa för Wales redan nu. men det är väl lite att ta i kanske...

mitt mål med min träning.

såhär ska jag se ut sen. som Erin Heatherton. woop woop. Erin är så jävla vacker. och jag tycker att smalt är vackert. och börja nu inte gnälla om detta. jag kommer fortfarande att tycka likadant. hej!



reebok easytone.

har precis beställt ett par reebok easytones. pris i sverige: 999 kr. mitt pris: 587 kr. inklusive frakt. ska hämta upp dem i Wales, eller ja, de kommer att bli leverade till dörren. jag älskar ebay. älskar the uk. allt är billigare där. och till maj ska jag ju ha en tight kropp. easytones gör att baksidan av låren och rumpan tränas mer, upp till 28%. och de är mina problemområden, plus kärlekshandtagen då. och magen. jag orkar inte vara en lat tjockis längre. har så mycket energi och jag ser faktiskt fram emot att börja gymma på direkten när jag kommit hem från Wales. sen är det hårdträning som gäller. när jag var yngre bodde jag ju i stallet och red 1-4 gånger i veckan, red jag inte var jag ändå där. nu har jag inte tränat regelbundet sen jag var 19. ångest!

nu ska jag fortsätta dricka kaffe, boka national expressbiljetter till söndag. och bara chilla. ska jobba 15.30-22.00. alldeles perfekt.


måndag.

jag vill bara vara i Wales nu. jag vill bara att dagarna ska gå. och jag vill vara glad. känner bara att allt suger just nu. faktiskt. buhu. haha. hoppas dagarna går fort så det blir söndag så jag kan åka.

har inte gjort ett skit idag. igår var jag på födelsedagskalas. det var trevligt.

sunday, bloody sunday.

jaha. nu sitter jag här och ska snart gå till jobbet. vaknade kl 2 inatt, lyckades somna om, sen hade jag världens värsta mardröm, vaknade kl 4 i totalpanik. ringde och väckte Steve och grät. usch. jag hatar mardrömmar. jag tror jag är alldeles för stressad now days. då blir jag sån här. efter det försökte jag somna om men jag var alldeles för skärrad så jag har vilat bara. halvsovit kanske.

igår träffade jag syrran och Anna. det var trevligt. käkade middag och kollade film, och färgade Annas hår. det var faktiskt gött att slippa jobba eftersom jag hade sjukt ont i mina leder igår. bättre nu, dock. vi såg into the wild. alla måste se den. fan så bra, men hemskt. hade jag sett den ensam hade jag grinat som en liten unge.

efter jobbet ska jag tillbaka till syrran på kalas, hennes sambo har fyllt år. så det blir nice.

nu ska jag avsluta mitt morgonkaffe och sen blir det jobb, som sagt. det är på Linns jobb, men hon är inte där idag så det suger ju.

puss!

snygga paret.

när den här bilden togs trodde vi aldrig att det skulle bli vi. men så blev det. bilden är tagen andra dagen vi träffades, eller ja, första dagen vi umgicks. i London. och vi var nog rätt fulla med. haha!

älskar dig så jävla mycket.

10 dagar kvar. <3

lalalala

igår innan jag skulle till läkaren så skulle jag boka frisörtid. och fick veta att min frisör slutat. vadå fail? bokade tid ändå och var livrädd. nu kunde allt hända!

stack till Linn efter läkarbesöket och käkade sushi, sen gick jag, nervös som fan, till salongen. världens sötaste tjej hjälpte mig. hon klippte av en bra bit och färgade. och det behövdes. mitt hår har nog aldrig känts bättre. sen kom Linn förbi och vi gick och tog en kaffe på cigarren. awesome.

sen kunde jag inte sova. på hela natten. var helt klarvaken. sen började jag må illa vid 3tiden så jag sjukanmälde mig till jobbet vid 4. imorgon gör vi ett nytt försök.

och idag tog jag det kloka beslutet att jag ska skaffa mig ett gymkort. känner mig så jävla äcklig och tjock. jag ska ha tillbaka min tighta kropp lagom till beach 2011. punkt.

gamla bilder, jag vet, men där var jag nöjd. och de jeansen kommer jag inte i längre. hej ångest. mitt nya mål, jag ska kunna använda de jeansen igen.


onsdag.

ledig idag igen.
har kunnat sova inatt, skönt. inga jobbiga drömmar eller uppvaknanden.

sitter och funderar lite. har faktiskt lite ångest över vad jag ska göra med mitt liv. har ingen aning om vad jag vill eller ska göra. men det ordnar sig nog. skulle bara vara bra om man kunde komma på allt nu så man kunde göra något åt det. plugga? jobba? flytta utomlands?

sen har jag hår-ångest också. som vanligt. måste ändå klippa mig, mina toppar trillar av snart.. så då kan man ju lika gärna färga skiten också. blondt? rödbrunt? don't know.. alla frisörer vill ju alltid färga mitt hår rött, så man kanske skulle testa?

i alla fall. nu ska jag göra mig iordning snart.. ska ju till läkaren idag. kul.....

förresten, middagen igår var underbar. mötte upp syrran vid fem. vi gick tidigare till restaurangen och tog ett glas vin innan alla andra kom. mycket trevligt. förutom att jag hade sönder min jacka. bra jobbat.
och det var jätteroligt att träffa min kusin igen. det var nog 2 år sen sist. jag tror jag börjar uppskatta familjen mer och mer faktiskt. har alltid tyckt att familjemiddagar och liknande är sjukt jobbigt. men, det blir bättre.

puss!

tisdag.

jag. blir. galen.

sitter här som ett jävla cepe. borde äta lunch, borde duscha, borde borsta tänderna. orkar inte.
kl 17 ska jag vara i stan. kl 18 ska jag ut och äta med familjen + kusin som är i Sverige för första gången på typ 2 år.

känner bara att jag fan inte har någon lust.
januari, du får mig att känna att livet inte har någon mening. dyr är du med. måste alla fylla år i januari? måste allt kosta pengar i januari? jag är så jävla fattig.

och imorgon ska jag till läkaren. kul.

måste skriva en bra sak också. examensfesten i lördags. då hade jag fruktansvärt trevligt. träffade människor jag inte träffat på år och dagar. synd bara att jag drack för mycket. men kul var det.

nu ska jag göra något vettigt. hejhej.

ashlee.

nästan så jag blir sugen på att skaffa den hårfärgen.. yes or no?


insomnia?

Har drömt riktigt sjuka och konstiga drömmar den senaste tiden. Typ sen 2-3 veckor tillbaka. Och vaknar mitt i natten gör jag också, som nu. Kan inte somna om, och för er som inte vet, jag är jätterädd för mörker. Så hej, mitt i mörkrädda natten. What to do? Ps. Jag träffade travis barker i min dröm. Det var coolt.

..

Nej nu skiter jag i det här. Godnatt.

firework!

spotify i mobilen är det bästa som finns.

ps. no hablo inglés.

måste ha!


grattis mitt hjärta! <3


@centralen.

Nu är jag äntligen på centralen. Trodde inte jag skulle hinna hit eftersom västtrafik tog det mycket kloka beslutet att ställa in min buss. Igen. För andra gången på en vecka. Tog en taxi istället och hoppas på ersättning på resegarantin. Nu är jag här i alla fall. Jag har saknat centralen faktiskt. Reser ju inget i Sverige längre. Jag älskar att vara på väg någonstans, älskar att alltid ha något planerat. Älskar att stressa, på något konstigt sätt. Det känns som att idag kommer bli en bra dag.

lördag.

godmorgon. har stigit upp alldeles för tidigt denna lediga lördag. har precis insett att det kommit mer snö inatt.. är det inte underbart? never-ending story.. jag är så jävla trött på detta jävla skitlandet.

iiii alla fall. fick mycket gjort igår, fast jag jobbade 8 till 21 med 2,5 timmars rast. hann förbi posten där jag hämtade världens största låda med presenter i. sen lyckades jag köpa lunch, bärandes på lådan. vääärldens godaste lunch. nyttig var den också. sen lyckades jag även fixa lite annat, som att skriva ut boardingpass. fick iofs bara ut det ena eftersom jag är ute i FÖR god tid.

och idag, händer det grejer. sticker till borås först, och hänger med min käre vän mike. sen ikväll blir det examensfest. det blir bra.

hej!

dagens.


FREDAG.

jobb. 8 till 21.


pissdag.
det är så jävla kallt ute.
har spenderat hela min rast i ett jävla telefonsamtal.


tur att imorgon är en busy day........ jag längtar faktiskt.

jag dog.


12 januari.

mer snö kom inatt.
idag fyller Putte år!
jag har precis bokat biljetter till Borås på lördag.
på lördag ska jag även på examensfest.
18 dagar kvar till Wales.
jag är dödstrött.
jag är hungrig.
jobbar kväll.
måste duscha.
hej!

yaay!

har hittar min gamla digitalkamera som har varit borta i typ ett år.. eller i alla fall sen jag flyttade hem igen. glad tjej!

och, igår var också helt awesome. var hemma hos my, käkade massa chips med dip och drack cola.. kollade lords of dogtown, vilken film.. kan inte fatta att jag inte sett den tidigare. älskar den.

sen kollade vi toy story 3 också. fast den har jag ju redan sett. men jag gillar den jättemycket.

nu ska jag duscha! puss!


21 dagar kvar.

saknar dig så jävla mycket.

sunday.

30årsfesten igår var helt underbar. jättefin lokal nere i röda sten. de hade gjort jättefint med fyra långbord bland annat. vi fick jättegod mat och en fotograf fotograferade alla gäster och alla var jättefina. min bror höll ett tal till Julia som fick en del att börja gråta. jag själv var inte långt ifrån.

innan det hängde jag med Linn en stund. käkade BK och gled runt på isen i regnet och skrattade. sen tog vi en kopp kaffe innan jag var tvungen att åka hem och göra mig iordning. runt 17.30 kom syrran och Jens förbi oss och vi tog en öl innan vi stack till festen.

idag vaknade jag upp vid 10, hade ett långt samtal med Steve, och sen, efter frukost och dusch och allt, så fick jag shitfit och röjde i mina garderober. så nu är det jättefint igen. snart ska jag dra hem till My och ha filmmarathon.

lugn söndag, med andra ord. nu blir det kaffe! hej.

regn, regn, regn..

Regnar ju som fan ute.. helt värdelöst. Men. Idag fick jag världens bästa komplimang. "Du är ju fan bättre än Google!" Tack Linn. Nu, hem och göra sig vacker för ikväll. Puss

goodnight.

jag saknar London. och den dagen då den bilden togs. den tiden. allt var så svårt men ändå så lätt, och så bra på något konstigt sätt. saknar den tiden, men jag skulle aldrig vilja vara där igen.

"and I will hold that night especially in my memories for years to come."


fredag.

min dag:

- jobbade 8-13.
- träffade Linn.
- trängdes med folk på Frölunda torg.
- sushilunch hos My.
- semlor och kaffe hos My.
- The big bang theory.
- hämtade paket med nya kläder på posten. <3
- tacos.
- 3 timmars samtal med Linn i telefon.

imorgon ska jag på 30årsfest, som sagt. och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. det är svårt det där, jag har inga "finkläder" what so ever. 1 klänning äger jag, sen består min garderob till (skojar inte) 90% av famous stars and strapskläder. sen är resten basic. jeans och enfärgade linnen typ. och american apparelstrumpor. och det är jag.. så imorgon går jag som mig själv, och skiter i vad alla andra tycker om det. bra va?
ibland önskar jag att jag var mer tjejig dock. men jag har svårt för det där "fina", "sexiga" och "gulligull". nej fyfan.

nu ska jag väl försöka sova snart också tänkte jag.

förresten, vad kul att folk verkar gilla att jag har twitter. :) börjar vänja mig lite mer vid det nu, rätt kul faktiskt.

blablablbalbal

innan jag skriver något annat, Putte är fortfarande nöjd med sitt hår. jag är nog född till att bli frisör, hahaha!

har varit hemma hela dagen idag. skulle jobbat egentligen, men igår kväll, så bara pang. illamående. och illamåendet håller i sig. trots att jag försökt vila ordentligt. och äta. CEPE.

saknar Steve också. som fan! han är i London nu och jag vill inget hellre än att vara där. har inte träffat honom på 5 veckor nu. och det är ju inte kul. vad som är ännu mindre kul är att jag inte kommer träffa honom förrän 30 januari. kan inte ses innan, för den här månaden är jävligt busy för oss båda.

tur att skype finns. och tur att jag skaffade mig en htc legend häromdagen så jag ska ha skype på telefonen och kunna ringa Steve gratis, höll på att bli galen när 3 la ner skype på "vanliga" mobiler.

nu ska jag nattstäda och se om jag kan hitta mina kängor, ska jobba i hemtjänsten imorgon och jag har ingen lust att bli blöt och kall om fötterna, det räcker fan med att det är en meter snö ute..


hej!

vårt söndagsnöje.

vad gjorde ni kl 8 i söndags morse? vi fick denna trevliga överraskning som tog en haltvimme att bli av med. hahha. welcome to sweden....



hiya.

hej. jag har gjort en note to myself. innan nästa vinter ska jag ha flyttat till ett annat land. ett land som inte har snö, eller till the UK. typ Wales. bo med Steve. OCH. de har knappt snö och när det blir snö stannar alla hemma. perfekt. jag är så trött på detta nu. i morse stod jag och väntade på en buss som aldrig kom så jag fick GÅ ner till jobbet, det är bara en 15 mins promenad, MEN det hade ju snöat 30 cm eller nåt.blev en halvtimme sen. så det var mindre kul. mascara i hela ansiktet hade jag också. det snöade ju rakt in i ögonen på mig.

annars gick dagen bra. så förbannat trött nu bara, ont i ryggen och mår illa. kul. men det går nog över.

igår slutade jag tidigt, åkte till Linn och myste. sen stack jag till kortedala och klippte Putte och spelade nintendo 8-bit. jag vann ju såklart. tycker verkligen att det går alldeles för lång tid mellan nintendokvällarna. och nu har man ju en anledning att sitta hemma också. så, Putte! snart blir det nintendo igen! för övrigt blev håret bra.

annars händer det inte så mkt. ska på 30årsfest i helgen. ska bli intressant.

här är något bra jag gjort idag. fått upp min baby på väggen.<3


Twitter.

Haha. Istället för att segblogga här så tänkte jag börja twittra istället. Får väl se hur länge jag orkar med det. Det kanske jag skitkul. twitter.com/elisabethhoppus är adressen. Förresten, jag älskar Anne, och saknar henne jättemycket. Nu fortsätter delegeringskursen. Puss hej.

mitt 2010.

tänkte jag skulle summera mitt år. herregud. 2010 var verkligen ett speciellt år. mycket bra och dåligt som hände.
i januari bodde jag i vaxholm, men en person jag var tillsammans med och vårt förhållande var mer som vänner än kära. ska jag vara ärlig så tror jag att vi aldrig var särskilt kära i varandra överhuvudtaget. jag mådde jävligt dåligt och ville inget hellre än att flytta därifrån. det ledde till att jag stack till london så ofta jag bara kunde eftersom det var det enda stället jag kände att jag kunde vara mig själv, och ingen satte någon press på mig. var även i göteborg en sväng för syrran tog sjuksköterske-examen. stolt är jag.


den 2 februari fick jag ett samtal från min bästa vän, som pratade vett med mig. jag mådde nu så dåligt att inte ens hon kände igen mig, och jag betedde mig som en riktig egoist, tydligen. det var riktigt jobbigt att inse, och jag förstod sedan länge att jag behövde lämna stockholm. fast det är ju inte lätt att bara göra det, sådär. min kära vän gav mig en vecka att reda ut allt. dagen efter sa jag upp mig från jobbet, dagen efter det pratade jag med jovva och dagen efter det ringde jag victor som sa "jaså, har du tröttnat på skitstaden? va bra! när ska jag hämta dig?" den 20 februari gick flyttlasset hem. jag är fortfarande så jävla tacksam att victor körde hela vägen fram och tillbaka. det var snöstorm och de hade varnat i flera dagar för att köra på vägarna. 10 timmar tog det att köra hem. förstår inte hur jag någonsin ska kunna tacka honom och linn som verkligen hjälpte mig igenom den här tiden. väl hemma i göteborg var jag ju arbetslös, och jag älskade det. vi bara söp, rökte och skrattade. och det var faktiskt underbart.


i mars tog jag en väska och alla mina pengar och åkte till london. bodde hos stevei hatfield i 4 veckor och en vecka i amersham med therese och emma (det blev en riktig festvecka) och jag behövde verkligen det. bara vara. jag kan forfarande sakna de veckorna. det bästa var att bara vara i huset i hatfield och äta creme eggs, kolla film, följa med steve till studion, gig och till jobbet (famousbutiken i camden, hähä). vi drack starbucks varje onsdag. <3 och spelade skate och fifa hela nätter.


den 15 april flög jag hem till göteborg igen. och den 22 april började jag jobba. det var typ så kul den månaden var. hade ju inga pengar kvar, haha! det var också nu jag började störa mig på riktigt på folk som försökte lägga sig i mitt liv. jag längtade till hultsfred också.

maj var en väldigt mysig månad. umgicks mycket med my, longboardade i slottis och drack pints med linn. steve skickade present, body butter och nya skor som dödade mina fötter. var och kollade göteborgsvarvet med anne och fredrik och världens sötaste iza, som för övrigt är den enda ungen jag gillar. nu kände jag att jag mådde bättre på riktigt. hamnade i en bob dylan-period. jag älskar honom. och så hade vi tvspelskväll hos putte.

den 8 juni skulle steve komma och hälsa på, men han kom en dag tidigare och överraskade mig!! =glad tjej. dessutom hade mina vänner ordnat en suprise-middag för mig den dagen. <3 dagen efter det, dagen innan min födelsedag hade vi familjemiddag och steve kom jättebra överrens med alla. på min födelsedag gick vi och såg zebrahead på parken. det hände rätt mycket i juni. jag och linn var på liseberg en hel dag och dagen efter spelade vi volleyboll i slottis. jag försökte ta itu med mina led-problem och tog det dumma beslutet att färga håret svart. började även sommarjobba på mitt gamla jobb. det var även nu jag gick ut officiellt med att jag och steve är tillsammans.


i juli, slutet av första veckan fick jag veta att hultsfred var inställt och skulle gå i graven. förbannat tråkigt. hade ju en vecka ledigt från jobbet och allt. så jag tog mitt pick och pack och stack till skövde och hälsade på anne och fredrik istället. och det var jättemysigt. <3 tog även årets första dopp i havet med linn efter en middag hos hennes moster i välen. vi bokade september-resan till edinburgh också, och jag och maria färgade gröna mjölken på jobbet grön.


började augusti med att sluta röka och ramla riktigt illa med longboarden. har i dagens läge 2 stora ärr efter fallet, mindre kul. stack till wales för första gången i mitt liv och höll på att dö av nervositet när jag skulle träffa steves familj. men det gick bra! vi var i cardiff en dag och gick i affärer och avslutade med att gå och se toy story 3 i 3D. när jag skulle hem träffade jag mike och hans tjej helt random på stansted så jag hade sällskap på flygen hem. när jag kom hem var det min syrras födelsedag så jag och linn drog med henne ut. jag hade sömnproblem också, tydligen.


i september var steve här och hälsade på igen. vi hade det asmys och var även i slottis en dag så steve kunde få se älgar, de har ju inte det där borta i the uk. sen åkte jag till edinburgh en vecka och hade en awesome time. det hände faktiskt inte så mycket mer.


jag började oktober med att åka tillbaka till wales. hade det underbart som vanligt, och träffade även steves syster för första gången. började jobba extra på ett äldreboende och gör det fortfarande. det var nog den här månaden vi började bli seriösa med måndagspizza på kellys. jag och linn tog även med oss syrran och kollade på rail jam.
den här månaden hade jag sjukt ont i mina leder, hela tiden. mer än vanligt. och jag var bitter och kände att jag inte kommer någonstans i mitt liv. tog ett klokt beslut. jag ska bli blond igen...

i november har jag mest varit sjuk, faktiskt. tragiskt men sant. och jag insåg att jag har gått upp 9 kg det här året. vette fan när det hände, men bort ska dom. var ute och käkade middag med familjen på fars dag, mitt abonnemang med 3 gick ut, bytte telefonnummer (SKÖNT) och jag fick ett par gratis jeans på hm. vi skulle åka till edinburgh den 29e men pga "snökaos" så ställdes vårt flyg in 3 gånger på en vecka. jättekul när man växlat pengar och lånat bascase och allt. avbokade och fick alla pengar tillbaka.

i december hjälpte vi victor att flytta till kode. det viktigaste av allt, bidén, lyckades vi också få med oss mot victors vilja. haha! bokade en ny resa till edinburgh 17-20 december, och vi kom iväg. fick äntligen hem min hoppus-bas och linn fick gadda sig. även om jag blev svinsjuk under resan så hade jag det jättebra. trodde dock inte att vi skulle komma hem då det snöade 30 cm dagen innan vi skulle hem. jobbade även en del på åby travbana med my. riktigt kul som omväxling. jobbade även julafton och juldagen. var på bio och middag med familjen, och på filmkväll i kode hos victor. min rosa telefon började fungera igen och min nyårsafton var lugn och mysig.

det var det! haha. det började dåligt men blev bättre. det känns verkligen som att livet är bättre nu. 2011 blir bra! puss!

RSS 2.0