what's up, fatlip?

Att jobba måndagar när man jobbat hela helgen är ju så jävla gött? Startar veckan med Allister i regnet. Behöver pepp nu känner jag. Seriöst, vart fan tog förra veckan vägen? Har slitit som ett djur. Faktiskt. Denna veckan blir detsamma. Jaja. That's life. Jag är så fett peppad på att jobba mycket. Spara massa pengar till min resa till Sydamerika. Och så körkortet. Det ska fixas innan 23e september. Då ska jag hämta Linn på flygplatsen. Kan inte fatta att hon kommer hem. Har inte pratat med henne på typ 4 månader. Och vi har pratat och hängt varje dag i typ 6 år. Så det är rätt tomt utan henne. Jaja. Nu ska jag jobba. Hej!

<3


.


blink 182.

UP ALL NIGHT! UP ALL NIGHT! UP ALL NIGHT!

big 4

Glömde säga att maiden var skitbra, bättre än jag väntat live. Och i söndags var det Big 4! Fyyfaaan va bra det var! Hårt jobb i vår lilla bar, sålde slut på minst 15 ölfat, allt gick i så högt tempo så jag kommer inte ihåg. När Metallica gick på scen tog ölen slut. Så vi stängde och tittade istället. Bästa jobbet? Hehehe. Allt från dagen direktsändes på svt. Finns att se på svtplay om någon missade. NU ska jag upp. Puss!

saturday.

Äntligen helg! Och jag är ledig för en gångs skull. Egentligen är jag ledig rätt ofta, men jag jobbar extra. Anyway, det har inte hänt mycket, som vanligt, eller jo, men det vill jag inte skriva här. Jobb, bilskolan, häng med vänner, hinner inte mycket mer. Idag får jag finbesök! My kommer och hälsar på. Det ska bli jävligt kul, det är inte många som orkar åka hit, haha. Och förresten, jag har ingen dator, det är därför det inte är mycket uppdatering och inga bilder. Min mobil vägrar ladda upp bilder och det är sjukt irriterande. Så ni vet. Nu ska jag gå upp. om jag orkar. Hej!

sounds of a playground fading.

Är detta året då alla släpper skitbra plattor eller? Först death cab for cutie och nu tipsade en kollega om in flames nya. Hade helt missat detta. Men fyyyyyfan vad bra. Check! Förresten så föll det gula löv från träden när jag gick till vagnen i morse. Fick lite ångest faktiskt.

RSS 2.0