dagens!

jag tog longboarden bort till affären tidigare idag. när jag brädade hemåt ser jag 2 småkillar som var typ 10 år, som blängde på mig.

den ena killen:
"wooow.. jag visste inte att tjejer kunde skejta!"


så jävla sött. <3

old school.

hittade en gammal bild. :)

mike and me.

jag har börjat drömma konstiga drömmar det senaste. riktigt jobbiga mardrömmar och också riktigt störda drömmar.

idag berättade jag om en dröm jag hade för mike.

"Jag hade en konstig dröm för ett tag sen förresten. Du jag och Christel gjorde inbrott i en skitstor leksaksaffär i Borås. Vi var där hela natten och snodde tuggummi ur såna där automater. Och så hoppade vi i ett bollhav och du drunknade nästan. Sen snodde vi massa grejer i svarta soppåsar."


han sa att jag inte är riktigt frisk. haha!

:)

Can't stop, gotta date with hate.

hello.

DONE! Deklarerat.
DONE! Betalt mobilräkningen.
DONE! Avslutat radiotjänst.
DONE! Grattat My på födelsedagen.
DONE! Börjat jobba ordentligt.
DONE! Börjat åka longboard ordentligt.

TO DO: Möte med en chef imorgon = mer jobb.

<3

VILL HA:
En axelot.

godmorgon.

idag är första dagen på min nya självdiciplin. gick upp kl.6. satt klar och åt frukost till vakna med the voice. fast jag jobbar kväll, de behövde ingen på morgonen idag. MEN bra ändå att jag kom upp.

skulle egentligen träffat my i eftermiddag men nu får det ju bli torsdag istället. då har vi planerat att dra till slottskogen. jag på longboard och hon och kehn på inlines.

igår brädade jag hem till linn. hade med mig mat dit eftersom jag känner mig dum som är där jämt och dricker upp allt kaffe och äter dom ur huset. så vi lagade mat med blink 182 på högsta och sen städade vi linns rum. vi har pratat om att göra det i fem år nu. 3 timmar tog det. men fan vad fint det blev.

nu ska jag göra något vettigt. jag ska deklarera! puss!


!

det är när folk inte har egna liv som de börjar lägga sig i andras.

what good is love?

hade en riktigt bra dag igår. mötte upp my och putte i stan, köpte take awaykaffe och vandrade runt i stan och pratade. helt underbart. jag har saknat mina vänner.

när putte stack så vandrade jag och my (eller jag longboardade också) hela vägen hem till henne från linnégatan. det var skönt. sen bakade vi brownies och kollade på luftslottet som sprängdes. så nu har jag sett alla de filmerna. sjukt bra slut.

jag är så jävla glad att jag har så underbara människor i mitt liv. <3
imorgon ska jag nog hem till my igen om jag inte jobbar och hjälpa henne med lite mer förberedelser inför hennes födelsedag på onsdag.


My dinosaur life.


huvudvärk.

har haft huvudvärk sen 10 i morse. icke bra.
gårdagen blev ett snabbt besök på galliano, för att sedan möta upp mia och kalle. tog en öl, sen gick jag och linn hem till henne och sov.
jag vaknade kl 10 med världens huvudvärk. gjorde kaffe till mig och linn, sjöng abbalåtar för henne tills hon vaknade.
stack till stan och mötte upp tove och andré kl 14. gick till NK och hälsade på min kära bror, sen köpte vi takeawaykaffe på espresso house och gick ut och satte oss i solen och snackade skit. tog även en promenad i stan, tove och jag. fick en ipren av henne mot huvudvärken, jag mådde förjävla dåligt.

åkte tillbaka till linn runt 15.30. sen hade vi photoshoot med vida. jävligt kul faktiskt. nu sitter jag här, och har fortfarande huvudvärk. skitliv. haha.

imorgon ska jag träffa my och putte. det ser jag fram emot. hoppas det är nice väder så man kan åka bräda med. hoppashoppashoppas.


en bild från idag.

bra att kvaliteten dog när man laddade upp den.. skitblogg.


Good day.

Det har varit en bra dag idag. Promenad och chokladätande, kaffe, tacos, film och mys med linn. Sen skar jag mig på tån och det gjorde förjävla ont. Blod överallt också. Men då satte linn ett plåster på och sen var det bra. Nu dricker vi mousserande vin ur cocacolaglas och hoppas på en fortsatt trevlig kväll. Puss!

Sunshine!


all in.

såhär är det.

1. jag kommer inte att besvara frågor om steve på internet.
2. jag kommer inte att besvara frågor om jovva på internet.
3. jag kommer inte att besvara frågor om vad som egentligen hände i stockholm på internet.

det är inget jag tänker skylta ut. jag och jovva har gjort slut, det var något vi kom överrens om gemensamt eftersom vi inte var kära längre och det kändes mer som att vi var 2 polare som bodde tillsammans. och det var också så vi behandlade varandra. tråkigt men sant. det är allt ni behöver veta. kanske kan vi ses som vänner en vacker dag, men det är inget jag tänker på nu.

jag är bara glad över att vara tillbaka i min hemstad och göra vad jag vill och inte leva någon annans liv, för det tänker jag aldrig göra igen. jag är lyckligare nu än jag varit på flera år. och allt gick kanonbra igår, var helt överpeppad hela dagen. allt gick bra på mötet med chefen, fick massa beröm och jag är mycket välkommen tillbaka. :) åkte longboard och hälsade på linn och sen åkte jag hem (på longboarden) och storstädade hela huset, för att sedan däcka som ett litet barn.

bra dag. och idag börjar jag jobba. 13-21. awesome.

puss!

det är fan vi tre mot världen. <3

HULTSFRED 2010.

Är du intresserad av att jobba som funktionär på Hultsfred 2010? (Tänk på att detta kan vara sista året festivalen arrangeras.) Maila till [email protected] för mer info. Ses där!



I always thought my movie would be a comedy.

på en timme har jag gjort mig iordning, det händer inte. har till och med hunnit äta frukost. haha!
godmorgon! solen skiner, det är vindstilla och idag har jag bestämt mig för att det är longboardpremiär. ska ändå ner till gamla jobbet så varför inte?

har sovit 4 timmar inatt. jag måste skaffa mig bättre självdiciplin.

senare ska jag dra förbi the english shop och kolla om de har några creme eggs. jag erkänner, jag är beroende. jag och steve gick och handlade mellan 4 och 12 creme eggs varje dag när jag var där. så jävla gott! alla borde prova!

good day.

"Bonnie & Clyde documentary, coffee & condom volleyboll! Great day. Haha"

asbra. dagen började med att jag och Linn stack till ungdomsmottagningen och fick frågan "gör ni allt i duo eller?" bara för att vi var där tillsammans sist. fixade lite recept och skit och drog sen hem till Linn där meningen var att vi skulle städa hennes rum. gick ju bra. satt och blåste upp kondomer som vi fick på ungdomsmottagningen och skrattade som två fjortisar. hahaha. sen fastnade vi framför tvn vid en bonnie and clydedokumentär. sen gick tiden fort och klockan blev mycket och jag åkte hem. och nu sitter jag här.

jag har ett nytt favoritband.
Wilbasound. Steve visade mig dom och nu är jag frälst.

OCH. imorgon ska jag träffa chefen och ordna legitimation och registrera mig i datasystem och grejer så jag kan komma igång och jobba ordentligt. ska bli skönt. vi har ringt om varandra i en vecka ungefär och nu ska jag äntligen dit. känns skönt att det börjar hända lite grejer nu.



until the stars fall from the sky.

hur kan man INTE bli glad av den här låten? fucking great, mark hoppus! <3
nu ska jag har en riktigt bra dag och hinna med massa saker.


perfection.

jag är lycklig.


high school never ends.

update. jag är förbannat dålig på att uppdatera.

torsdag: jag kom hem från london och det var vidas födelsedag. firades med att ge henne tequila i present och spela boardgames hemma hos linn. glad blev hon. :) tidigare på dagen satt jag och linn på taket och chillade. det var mysigt.

fredag: fika på cigarren i vanlig ordning, hamnade senare på kellys med linn och åsa där jag tog 2 öl och vi fick gratis nachos.

lördag: kom till åby travbana kl 8 med victor och två till. jobbade konstant till kl 22 på kvällen. baren var öppen 9 timmar, vi sålde för ca 62.000. det var busy. och så jävla kul. jag älskar att jobba i högt tempo!

söndag: vaknade sent efter att ha sovit 13 timmar. linn ringde, jag vaknade till liv, stack ner till järntorget för en fika med henne. sedan hamnade vi hemma hos henne, drack kaffe, snackade skit och spelade spel till sent på natten, tror vi somnade 5 på morgonen haha!

idag har vi bara chillat. jag ska väl försöka få mig lite sömn snart. laddat upp massa londonbilder på facebook och bilddagboken. tog 100 år.

it hurts

saknar dig så jävla mycket.

jobbjobbjobb.

idag jobbar jag och victor i baren på åby travbana. kom och köp en öl!

sovit ca 3 timmar inatt, kan inte sova när jag lägger mig. stört.
trevligt som fan igår i alla fall. fikade med linn och åsa och sedan tog vi en öl på kellys. matte jobbade, så vi fick gratis nachos! :) awesome.

kärlek!

vad skulle jag göra utan denna människan?

my new babies.

DC Remixskor, ca 7 år gamla, helt nya, signerade av Travis Barker. LOVELOVELOVE.
Tråkigt bara att de är i min storlek, sjukt sköna och att jag inte tänker använda dom. Eller kanske, en vacker dag. Just nu är de bara underbara att titta på.


back home.

hemma igen då. det sög ju.

ringde linn och hon blev glad, hon trodde inte jag skulle komma förrän jättesent ikväll. har inte sovit inatt, flygbussen till stansted gick kl 3.20 haha. och planet lyfte 7.10. jag har nackspärr. somna aldrig på ryanairflyg.

jag saknar steve och london redan. men jobba måste man ju.

börjar imorgon tror jag. :) och på lördag ska jag jobba på åby travbana med victor. det blir fint det.

life after you is not so bad at all.

puss!

Vilken skönhet.


RSS 2.0