Everything is easy baby leave it up to Weezy Baby.

jaha. ingen har väl missat att det inte blir något Hultsfred i år. SJUKT tråkigt. hade verkligen sett fram emot detta i ett år nu. jaja.. man får väl vara glad för de 3 år man faktiskt varit där och alla bra band man sett.

och sjuk är jag fortfarande! så jävlaopepp. jag skulle åkt till Borås idag och träffat Mike men det blir ju inget nu. tittar mest på tv och tråkar. hoppas jag kan jobba på fredag.
fast man gör ju andra grejer när man är sjuk. till exempel, gör om gamla t-shirts och beställer saker på internet. man måste ju unna sig nån lycka haha! jag har även övat upp mina skills på att spela dr mario online! haha. så när jag är frisk tänker jag dra hem till Putte och äga honom på 8-bit!

OCH allt ont för något gott med sig. är ju ledig hela nästa vecka nu när det inte blir Hultsfred. så jag sticker till Skövde istället och myser med Anne! det kommer bli awesome! :D har lovat att hälsa på henne men det blir ju aldrig av. men NU! på tisdag drar jag.

nu blir det kaffe och ben&jerrys! puss!
Jag och Anne i Slottis.

Min FFAF-tischa har fått en ny look.


medicinen!

en bild.

från i lördags. då jag trodde att jag var frisk..

GAAH!

nu ska jag klaga.

jag är trött på att vara så jävla sjuk. skulle börjat på mitt sommarvik igår, men blev naturligtvis dödssjuk och var helt död hela dagen igår. antagligen borde jag inte jobbat i helgen. men men..
jag är trött på att vara hemma hela jävla tiden.
jag är trött på att det är så fint väder och att jag inte kan njuta av det.
jag är trött på att glo på tv.
jag är trött på facebook.
jag är trött på att jag aldrig blir frisk nog att åka till sjukhuset.
jag är trött på att det är så jävla dyrt att ta körkort. vissa människor måste betala detta själva. hör och häpna, alla föräldrarna-betalar-barn. herregud jag hatar er med. ni kommer aldrig bli självständiga. 
jag är trött på att det är så jävla varmt i mitt rum.
jag är trött på att ha så jävla ont i mina leder.
jag är trött på att människor är så jävla falska.
jag är trött på att människor är så jävla dumma i huvudet.
jag är trött på att röka.
jag är trött på att dricka.
jag är trött på sverige.

fyfan ge mig ett nytt liv. hahaha. känns bra att gnälla ibland. puss!

glad midsommar!

här får ni första posebilden med mitt nya hår. känner mig som mig själv igen faktiskt. det är riktigt skönt att vara back to black.
och glad midsommar på er alla! själv sitter jag i mitt rum med pappas laptop som jag nu snott. han använder ju aldrig den ändå. kollar fotbollen och äter glass. allt för att bli frisk. jag är faktiskt nästan helt frisk nu. det var fan på tiden, har vart dålig i över en vecka nu. MEN. imorgon har jag gett mig fan på att jobba. puss!


Byebye blonde hair.


DONE!

DONE! kryat på mig. kan förhoppningsvis dra till sjukhuset imorgon.
DONE! bokat tågbiljetterna till hultan.
DONE! betalat alla räkningar.
DONE! fixat frisörtid imorgon. (byebye blonde hair)
DONE! bokat flygbiljetter till london.
DONE! köpt pappas födelsedagspresent 3 månader i förväg.
DONE! skrivit upp mitt sommarschema. 6 veckor heltid är precis vad jag behöver.

allt är ordnat. nu kan fan ingenting gå fel.

2010 är fan mitt år.

förpepp!

har precis pratat en timme i telefon med bea. fina, underbara bea.
jag är så överpeppad inför hultan nu så det är helt sjukt! det kommer bli så jävla roligt. har precis bokat mina tågbiljetter dit. så nu händer det, på riktigt, igen. 4e året jag åker nu. och, vill ni vara med, in på
scensakerhet-hultsfred.se

HÅLL I HATTEN! B1 och B2 är tillbaka!



<3

I don't care what they say, I'm in love with you.


blablabla

fortfarande sjuk. har inte ens kunnat åka till sjukhuset för röntgen. känner mig asäcklig. känns ungefär som att jag blivit överkörd av ett tåg och min näsa är typ blockerad. kul.

börjar bli förbannat tråkigt att vara hemma.

och VARFÖR finns bara footlocker i stockholm? och VARFÖR är allt så dyrt här i sverige? jag vill ha nya skor!!!!! NU!

mhm! :)

de här skönheterna funderar jag på att skaffa mig när lönen kommer. <3
från shelta.se


HULTSFRED 2010.

DET BEHÖVS FORTFARANDE FOLK TILL HULTSFRED I ÅR.
IN PÅ http://www.scensakerhet-hultsfred.se/ OCH ANMÄL DIG NU. för helvete!

så kanske du får jobba med mig och Nettan! det blir jättekul!
bild snodd från hemsidan.



läkaren.

har varit hos läkaren idag. för första gången sen jag var typ 17. jag hatar verkligen att gå till läkaren. fyfan det är det värsta jag vet. men som sagt, nu är det slut på att ignorera problemen.

har nåt virus i kroppen. det är därför jag vart hängig i ett par dagar. näsan, halsen, öronen och gommen gör ont och kliar så in i helvete. jag blir galen! näsblod på det med. kul. MEN så länge jag inte har feber kan jag tydligen jobba. det var ju bra.

sen till ledproblemen jag ignorerat sen jag var 13. har fått en remiss till röntgen så jag ska dit i morgon och röntga armbåge och handled. inte knäna, konstigt nog. men men. älskade kommentaren "du måste gå till en sjukgymnast så de kan hjälpa dig!" min pappa är sjukgymnast, inte fan har han kunnat hjälpa mig. haha. fick receptbelagda värktabletter som jag ska ta varje dag. får absolut inte ta någon annan värktablett, för då slås effekten ut. kul om man skulle få huvudvärk..

vandrade sedan vidare till lab för det roligaste. blodprov. jag har piercat mig 14 gånger och har 5 stora tatueringar. MEN när det kommer till blodprov är jag rädd. LIVRÄDD. inte bara för att jag är svårstucken, förra gången stack de 3 gånger i vänster armveck, 2 gånger i höger. men de fick inte ut något blod. antagligen för att jag inte kunde slappna av. så de tog blodprovet från handen istället. så ja.. såg ut som en heroinmissbrukare när jag kom därifrån. med en blå hand. det var fint.. 
denna gången fick de ut blod ur armvecket, men jag svettades och höll på att svimma. började må illa som fan också och funderade på vart jag skulle spy nånstans om det skulle behövas. fick ligga kvar med benen högt i ett par minuter. konstig känsla. aldrig haft den förut.

så. det var allt för mig. nu sitter jag här, och är stolt för att jag överlevde detta. nu blir det choklad och kaffe. annars mår jag bra, förresten. puss!



ännu en vecka..

ännu en vecka har gått. jag är så jääävla dålig på att blogga.

snabb sammanfattning då.
i måndags var jag på kellys och kollade när folk skämde ut sig på karaoken, rätt kul faktiskt. dagen efter spelade vi beachvolleyboll i slottis, sen har jag mest tagit det lugnt. hängt med linn och bakat kladdkaka och grejer. :) har jobbat hela helgen och känt mig jävligt krasslig. så jag har bara varit hemma efter jobbet och chillat. kollat tv, käkat god mat och snott pappas laptop mesta av tiden. inte så party direkt. tror jag hade feber igår. kul.

imorgon ska jag förhoppningsvis till läkaren och sen får vi se vad som händer till veckan. veckan efter börjar jag äntligen på mitt sommarvik. det ser jag verkligen fram emot. sen är det hultsfred!!! kommer bli kickass!

puss!

veckan som gick..

måndag: steve kom en dag för tidigt och överraskade mig. mötte linn i stan, hon satte ögonbindel på mig och sen överraskade hon mig med steve på järntorget. sen satte de ballonger på mig, ögonbindeln igen och så åkte vi hela vägen hem till my där mina närmsta väntade med middag och alkohol. underbart.


tisdag: familjemiddag. gick bättre än väntat. fick massa massa presentkort och grejer. avslutades med öl på kellys och en födelsedagsdrink till mig.


onsdag: zebrahead! så jääääävla bra var det. <3


torsdag: shoppingdag i stan med steve och linn. avslutades med biljard och öl. :)


fredag: vandrade runt på frölunda torg med steve, han fick äntligen prova chailatten på espressohouse.


lördag:
hemgång för steve. som tur var var hans plan 45 min sent så vi fick lite mer tid ändå.


söndag:
liseberg med linn, hennes bror och hans tjej. blev 5 år igen. hur kul som helst.

Haha!

Fick precis veta att zebraheadspelningen i stockholm är inställd. JOBBIGT FÖR ER hahahaha! Måste bara tillägga, zebrahead i göteborg var den absolut roligaste och mest intima konsert jag varit på. Förlåt, jag är en hemsk människa men jag kan inte låta bli att glädjas åt detta. Hahahahahaha!

sunshine.

idag är det tänkt att vi ska spela volleyboll. awesome. men. först läkaren. eller ja, försöka få en remiss till en annan läkare. är trött på att känna mig som en 100åring. för er som inte vet har jag haft ledproblem sen jag var 12-13 år, och dum som man är har man ignorerat det trots att smärtorna blivit värre med åren. nu går det bara inte längre. borde kanske sluta röka också. jaja.

asnice igår i alla fall. klippte mig äntligen hon bästa frisören i världen, har inte vågat gå till någon annan sen en viss frisör klippte av mig typ ALLT hår för 1,5 år sen. så efter det har jag knappt vågat klippa mig.
sen blir jag mörkhårig igen när jag har pengar. mitt hår har gått av alldeles för mkt och jag har ingen lust att bli flintis. jobbigt att man trivs som blond då.

i alla fall. efter frisören vart det cigarren med Linn och Johan och sen drog vi vidare till Kellys och hängde med lite chillat folk. skönt!

nu blir det duschen och Lil Wayne på högsta. tjarå!

yesterday.

'


Lil Wayne.

kan inte sluta lyssna. <3


Holly Lyons

jag önskar att jag var lika cool som hon.


oförglömligt.

jag kan inte fatta att jag sett detta. att jag var där. får fan rysningar i hela kroppen. bra rysningar, alltså. <3

JAG VILL HA ZEBRAHEADSKOR!!


Ah!

Sådär. 2 timmars mer jobb, sen är jag ledig i en hel vecka. Och den veckan kommer bli helt awesome. Jag vill inte vänta mer nu. Underbart! :):) puss!

sunshine.

så. då har man rensat bloggen. ut med det gamla in med det nya. känns mycket bra. vill inte läsa om alla äckliga människor som jag aldrig mer vill träffa. så hej då.

borde verkligen rensa min bilddagbok med, men orka det nu. det är ju alldeles för tidigt på morgonen. har fan vart uppe en timme redan. på en lördag? det är inte normalt. börjar jobba kl 7 dessutom. jag sätter en tia på att INGEN kommer vara där före 8. det ska bli intressant.

gick asbra att jobba igår, tog cykeln överallt, hur skönt som helst. kom hem och kollade på cast away tills jag somnade. jag har nog aldrig sett slutet på den filmen. tråkigt nog. den är ju så bra.

nu måste jag röra mig mot jobbet. hoppas den här dagen går fort så det blir söndag så jag kan börja den riktiga peppen inför nästa vecka! jag kan inte sitta still när jag tänker på det! :D

puss!

passa på!

det är FORTFARANDE clearout på gång.
är det nån som är intresserad av något plagg så måste jag veta detta INNAN TISDAG nästa vecka.

se alla kläder här.


NU!!!

jag vill ha nästa vecka. NUNUNUUUUU!!! jag har verkligen försökt sysselsätta mig så mkt som möjligt nu när jag bara vill att tiden ska gå fort.

i onsdags fick jag ett ryck och rensade ur min garderob, packade ner allt jag inte använder i en bag och stack till syrran och gav allt till henne. hon blev jätteglad. 3 par skor, 2 par jeans, 2 par shorts, en jävla massa linnen, t-shirts och tjocktröjor. sen kollade vi på don't mess with zohan och käkade paj. mys.

nu ska jag snart iväg och jobba andra kvällen i rad, gött. sen hoppas jag på jobb hela helgen, och sen är det nästa vecka!!!

måndag: Linn har planerat något jävelskap hela dagen. jag är nervös och ska vara pimpad när jag möter henne.
tisdag: får finbesök, middag med familjen.
onsdag: min födelsedag och zebrahead!!!!!

sen kommer resten av veckan också att bli helt kickass. jag och min soulmate against the world. så är det ju. mhm!

puss!


lite bilder från de senaste dagarna.

snodda av Linn.


RSS 2.0