huvudvärk?

Det har varit en annorlunda dag idag kan man säga. Lite tyngre än vanligt på jobbet och väldigt mycket.. bara mycket. Skit samma. Trött som fan i huvudet är jag i alla fall, och har haft återkommande huvudvärk hela dagen. Tröstshoppade lite innan jag åkte hem. Tyckte att jag förtjänade det. Nu ska jag snart sova. Imorgon är det iron maiden! Pepp pepp peeeeepppppp!!

29 juni.

Sådär. Where the action is är avklarat. Gött väder och glada människor. Kunde inte vart bättre. Jobbade vid logerna så jag såg inga band spela. Lite tråkigt. Hade velat se Bright eyes. Såg dem hänga och dricka öl istället. Men men. Till helgen är det Maiden och Big 4! Det ser jag fram emot. :)

mitt liv, min stil.

Går upp SENAST 05:30 - börjar jobba 07:30 - slutar jobba 16:00 - bilskolan - hem - mat - dusch - teoriplugg - sova. Tur att man har ett socialt arbete, annars hade jag dött. På midsommar får jag i alla fall sovmorgon. Midsommar är för övrigt den enda dagen jag är ledig denna veckan. Yaaaay! Fast det är dumt att klaga. Jag tjänar ju pengar i alla fall. Nu ska tant Bettan sova. Hej!

R.I.P.

Jaha. Ingen kan väl ha missat att Ryan Dunn har gått bort? Han blev 34 år. Hemskt. Och tragiskt. Kunde inte lady Gaga ha dött istället?

hej?

Dålig update, igen. Förstår som vanligt inte hur statistiken kan hålla så bra ändå. Vad har hänt då? Jag har flyttat, och trivs sjukt bra i lägenheten. Har börjat komma iordning. Jag fyllde år i förra veckan också. Då var Steve här med. Hade en bra födelsedagsvecka och fick fina presenter. Denna veckan var det ju WCR och MT, brukar jobba på de festivalerna men i år blev det inte så. Det gör inget, WCR brukar jag se fram emot men i år sög ju banduppsättningen. Bara massa repriser? Ska jobba på the big 4 istället, 1 och 3 juli. Annars är det bra. Jobbar, sliter och kämpar med körkortet. Har inte direkt tid för så mycket annat. Lite därför jag somnade 20 igår och sov till 11 idag. Trött? Haha. Idag blir det storstädning och chill här hemma. Behövs det med ibland. Puss!

flytt.

jag har bara ett flyttlass kvar. tror jag. möjligen 2. det är ju så när man bara har en personbil att flytta med. MEN jag har ju som sagt inte så mycket grejer. mest kläder haha.

jag är livrädd att min hoppus-bas ska gå sönder. att något ska hända den. att vi krockar eller nåt. får linda in den i täcken.

för övrigt så har jag flyttångest. vet inte varför. kanske för att jag ska bo helt själv i en helt egen lägenhet för första gången. ingen kommer kunna gå och köpa glass till mig när jag är sjuk. det kommer jag få göra själv. haha. dessutom är jag SJUKT mörkrädd. och tror stenhårt på spöken. tänk om någon har dött i lägenheten?

hjälp?

?

är det BARA jag som stör ihjäl mig på Andreas Weise?

welcome to my crib.



RSS 2.0