easy/lucky/free

Bright eyes kommer till Göteborg 28e juni, My bjöd på tårta och pratstund, och promenad vid havet. Inatt jobbar jag. Inatt vakar jag. Kaffe+tidning+glada kollegor. Så var den här dagen räddad. Tur att jag har så fina människor i mitt liv.

valborg.

hej. världens tråkigaste bloggare här. jag fattar inte ens varför jag uppdaterar här längre. har aldrig tid eller ork att hitta på massa grejer eller ta massa posebilder på mig själv, så folk kan kommentera hur snygg jag är, som alla andra gör. vad fan är grejen?

idag är det valborg! ska träffa My, men hon sover just nu. och jag är hemma och tråkar. funderar på att ringa någon som kan hänga med med mig till 16tiden, då hon vaknar. hon jobbar natt förstår ni.

kollade även över mina lediga helger i sommar, tänkte kolla lite om man kanske kunde sticka till edinburgh, men alla mina långledigheter blir avbrutna pga av körlektioner, och det måste jag prioritera nu. vilket suger, men jag måste ha mitt körkort. fixar jag det inte nu kommer jag aldrig att fixa det. jag fyller ju fan 100 år snart (24) så man känner ju sig lite sen med tanke på alla 18åringar som tar körkort. haha.

ha en bra valborg!

f...

Fan vad jävla jobbigt det är när man behöver sin bästa vän och hon är i ett annat land....

volleyboll.

nu är jag precis hemkommen efter att ha spelat volleyboll i 2 timmar. igen. jag kommer garanterat inte att kunna gå imorgon. tur att vi har bil på jobbet! mina underarmar och handleder är så jäääävla svullna nu, det är nästan läskigt. och sen en annan grej. det är ingen vanlig volleyboll vi spelar, det är beachvolleyboll. VET NI hur jävla jobbigt det är att springa runt i djup sand? man får träningsvärk i tårna. trodde inte det var möjligt.

och så var jag på körskolan innan! har nu bokat in mig på ungefär 15 lektioner, så i sommar kommer jag inte att ha något liv. men ger det mig ett körkort så är det ju värt det. är förvirrad dock när det kommer till teorin. med delprov och sån där skit. och allt man ska kunna, det är ju en hel vetenskap.

önska mig lycka till. tror fan jag går och lägger mig snart, är så trött. kom på att jag inte käkat sen kl 13 heller så man mådde ju lagom illa efter träningen.

natt!

NOSTALGI för HELVETE.

nu drar jag till stan i det fina vädret i min fina kjol. mina vit/svarta långa american apparelstrumpor är borta. puts väck. har ett par svarta men de är typ gråa nu. skitliv.

nu drar jag och lyssnar something corporate på vägen. asbra. bra minnen. puss!


.

är så jävla sugen på att tatuera mig igen....... vill ha min sleeve!!!!

aj aj aj

gårdagen:
fick gå tidigare från jobbet, sen ringde My helt spontant och frågade om jag ville vara med och spela volleyboll, för en tjej hade hoppat av. det ville jag ju såklart, hade inget planerat. så två timmars träning blev det, fast alla utom en var sjuka. inklusive jag. nu har jag ont som FAN i kroppen och mina armar är jättesvullna, fina blåmärken kommer jag få. men det skulle gå över sa dom. volleybollproffsen alltså. mina vänner. och kul var det!

jag ser dock inte fram emot 17:00 idag då vi ska träna igen. i 2 timmar. jag kommer inte kunna gå till jobbet på onsdag. haha.
efter träningen åkte vi och köpte glass, sedan körde vi en roadtrip genom hela stan för att hitta ett apotek som var öppet, efter det åkte vi ut till fiskebäck och gick en promenad.

bra dag, med andra ord.


shining light.

Jag längtar verkligen efter nästa vecka! Nu jävlar! Två födelsedagsfiranden, lagom mycket jobb, ska börja promenera till jobbet på morgnarna, ska sätta igång och cykla också, har saknat det. Sen så blir det volleybollträning, och så ska jag till körskolan. Till helgen blir det nog utgång. Det går bra nu.

min långfredag.


YES.

efter några intensiva jobbdagar satte jag mig idag, efter jobbet, på källarkrogens uteservering på kungsportsplatsen i solskenet. med syrran och en barndomsvän. och käkade middag och drack en kall öl. fan vad jag förtjänade det.

glad påsk på er allihopa. jag jobbar hela påsken. förutom imorgon då. jag SKA hitta på något. vet bara inte vad än.

puss!

sunday.

jag är tillbaka på facebook. inte för att jag egentligen vill, får egentligen lite ångest av facebook. påtvingat och man känner sig övervakad, typ. jag är tillbaka för att jag ska kunna hålla kontakten med min bästa vän bättre, som nuförtiden bor i edinburgh. det är dyrt att smsa och ringa till skottland och hon är ALDRIG online på skype. så, det  var det.

nästa grej. gick skitbra att jobba igår. hamnade i glasskiosken och sålde glass hela dagen. perfekt. mycket folk och gött väder.

nu kommer Victor hit snart, så ska vi dra till slottskogen! jag är fan ledig idag! hej!

lördag.

Mot Olympiatravet! Ses där!

real life trainspotting!

hej! idag efter jobbet åkte jag och kollade lägenheten i ghettot (bergsjön). tänkte ge den en chans. med en hyra på 4600 så tänkte jag att den kanske var fin så man kunde överväga att bo där borta.

jag har sett mycket men det där var nåt av det skabbigaste jag sett. behöver inte säga mer än att det såg ut som en lägenhet hämtad direkt ur trainspotting. vitvaror från typ 60talet, handfatet i "badrummet" lutade neråt, som om någon suttit på det, slitna golv, fuktskador i sovrummet så tapeten hade lossnat.. det enda som var nytt var ytterdörren - en säkerhetsdörr.

nej, jag tror inte det. på måndag ska jag ringa och fråga fastighetsägarna om de överhuvudtaget sett lägenheten.


förresten! om ni inte har något att göra imorgon, kom förbi åby travbana. jag kommer jobba på publiksidan. så kom och köp en öl av mig! det är olympiatravet imorgon så det kommer vara en massa folk!

hej!




hej.

jag är så jääävla trött. det har varit en så jävla lång dag. nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med mitt liv men jag kommer ingenvart.
har deklarerat i alla fall, det är ju alltid något. nu sitter jag mest och drömmer om min semester jag ska ha om 3 veckor! bara ett par dagar men ändå, jag längtar som fan! steve åker med såklart, ännu bättre.

igår ringde en person och erbjöd mig en visning på en lägenhet i bergsjön. men bergsjön alltså. jag vågar ju fan inte ens åka dit. tänk om jag skulle bott där, tänk om något skulle hända mig på vägen dit, ingen skulle ju sakna mig förrän dagen efter? känner inte en käft där.

jag har i alla fall bestämt mig för att titta på den. bestämde det igår. så försökte jag ringa människan som bor där nu för att bestämma tid. svarar inte. har ringt typ 5 gånger idag.

är det ett tecken på att jag ska skita i det?

my new baby <3

den här + 3 nintendospel kom med posten igår. vem har bästa pojkvännen?


sunday

fan vad dåligt jag mår. typ förkylningen/febern från helvetet som vägrar bryta ut ordentligt. känner mig svag och ynklig. idag jobbade jag extra också, och det är vår, äntligen. hur varmt som helst ute. men jag var tvungen att gå hem kl 13 och lägga mig. kul! haha.

tror jag har valt trafikskola nu också. det är ju skitsvårt! den som är närmast mig verkar vara en sån skola som blåser en på pengar. min kollega körde där i typ 2 år innan hon fick körkortet, och la ut asmycket pengar. så det känns ju sådär. då är det ju nästan värt att åka till andra sidan stan för att få ordentlig hjälp. eller?

jag har verkligen världens tråkigaste blogg. hej!

Maria och jag, igår. det är tydligen inne med Lennon-brillor nu. HAH!


?

Är jag den enda som hatar Glee och Lady Gaga? Hur fan kan folk gilla sån skit? Födda i en grotta kanske?

och!

idag är jag ledig, hör och häpna! känns verkligen som att det var 100 år sen man hade en dag ledigt sist, fast det inte är så.

i nästa vecka ska jag skriva in mig på körskolan. det här börjar bli löjligt nu. jag älskar ju att köra bil! nu jävlar! så svårt kan det ju inte vara att fixa ett körkort.

stay indoors, kids!

nostalgi.

förra året i februari flyttade jag äntligen ifrån stockholm. två veckor senare stack jag till london och bodde med steve i 4 veckor. det var så jävla skönt, jag hade jobbat ihjäl mig i ett år, var konstant stressad och mådde allmänt dåligt pga mycket i stockholm. jag får fortfarande ångest när jag tänker på det.

MEN i alla fall. i london hade jag semester. var där i 5 veckor totalt, mars-april. saknar den tiden. hängde med steve till jobbet (fsas-butiken), drack starbucks och käkade dominospizza, spelade fifa och skate till 4 på morgonen, drack kaffe och rökte för många cigg. åkte och såg steves band spela. var ute i camden.. massa saker hände. och jag var så kär, och är det fortfarande.

här är lite bilder därifrån.

I MISS IT!






hej?

hej! jag är världens bästa bloggare! har inte bloggat på 2 veckor!

MEN:
- min bästa vän har flyttat till Edinburgh.
- Steve har varit här i över en vecka.
- jag har 3 jobb, varav ett är heltid.
- jag har ett liv.
- jag har vänner.
- jag har ett nintendo 8-bit.

och jag är lite sjuk också. mådde förjävla dåligt igår, trodde jag skulle dö på jobbet. idag är det bättre dock. gjort 10000 ärenden idag, och varit på hisingen två gånger. sen började det regna och jag höll på att frysa ihjäl. så nu ska jag äta onyttig mat och kolla film. vägrar gå ut mer idag. hej!

(och JA jag har tagit bort min facebook. och det är så jävla skönt. och JA jag har bytt telefonnummer, och JA jag har bytt mail.)

från Mias födelsedagsfirande.


RSS 2.0