:)

Nu ska jag och linn till putte och spela nintendo. Awesome! <3

GAAAH!

fyfan vad trött jag är på folk. jävla äckliga respektlösa fittor är vad ni är.

ska fan aldrig mer i hela mitt liv vara snäll mot någon igen. jag är så jävla trött på att bli utnyttjad och framförallt trött på att folk tror att de kan göra precis som de vill mot mig. framförallt är jag så jävla trött på att folk snackar så mycket SKIT och bara antar massa saker. om mig, om mitt liv. herregud vad folk är intresserade av mitt liv? vad fan är det som är så intressant?

vad jag gör är min ensak. och är ni allvarligt talat så jävla dumma i huvudet att ni tror att jag tänker skriva ut det här? pinsamt!

and I can't say that I'm sorry, 'cept I'm sorry that I met you.

CLEAROUT!

 

EN JÄVLA MASSA

FAMOUS STARS AND STRAPS - WILD ONES - REBEL 8 - EXPENSIVE TASTE SÄLJES.


klicka HÄR för att se kläderna.


hör av er till mig om ni är intresserade.


...

Då var det mors dag. Jävla pissdag. Jag hatar denna jävla dagen.

BOKAT!

DET HÄR BLIR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN NÅNSIN!!! <3<3


SUPERMAN!

hon lär sig tidigt. :)

flying barrel.

tack alla som gjorde den fina kvällen igår. jag behövde verkligen detta. allt var roligt och allt löste sig. jag kunde sova gott (fast för få timmar, som vanligt) och nu är jag cepepepp för ANNE och hennes gubbe + lilla iza är på väg hit. vi ska kolla göteborgsvarvet och picknicka, som sagt. blir bra, det! :)


<3

gammal kärlek rostar aldrig.

"Fan vad kul det var att träffa dig! Vi måste hålla kontakten min fina vän, inget kan ersätta allt kul vi har gjort och alla minnen. Kände mig hel igen."


<3

pannkakor och lostprophets.

blev en rätt lyckad dag igår ändå. satt hemma hos putte och spelade nintendo till kl 23 ungefär, sen hem och sova. sov alldeles för få timmar och vart väl inte på världens bästa humör. MEN det ordnar sig.
nu har jag vart iväg en sväng på morgonen, höll på att dö för att det är så kvavt ute.. smart att gå genom skogen då också. bra bettan, jättesmart, verkligen.

nu är jag hemma igen. lyssnar på lostprophets på högsta, pratar med linn i telefonen lite till och från, och snart ska jag göra pannkakor. :)

sen ska jag dra mig ner mot kaverös och träffa min käre gamla vän malin. det blir trevligt. inte träffat människan på 2 år eller nåt. hoppas på lite jobb i eftermiddag/kväll också. det hade vart skönt.

puss!

:D

fick precis lite mer att se fram emot. käraste Anne hörde av sig idag, och räddade min dag. nu är jag gladare! :) på lördag kommer hon till Götet! vi ska picknicka och kolla Göteborgsvarvet. det blir härligt. precis vad jag behöver!

LOVELOVELOVE!


...

den här dagen kan ju bli intressant. jag har verkligen ingen lust med nånting. MEN ska i alla fall hem till Putte ikväll och spela nintendo 8-bit. det ska bli svinkul faktiskt. bra att ha nåt att se fram emot..

nu ska jag göra något vettigt. vart vaken sen kl 6 i morse. tiden börjar bli lång..


hit vill jag. nu.


sun!

har vart en så jävla varm dag. är fortfarande så varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag ska inte klaga, dock.
Linn låste sig ute igår, eller ja, hennes mamma låste överlåset och Linn hade fel nyckel. så hon kom hit. vi käkade middag och till efterrätt blev det kaffe och chokladbollar. och så kollade vi på "it's all gone, Pete Tong" jag ÄLSKAR den jävla filmen. alla borde se den. sen spoonade vi tills jag kickade upp henne ur sängen och vi begav oss till våra arbeten alldeles för tidigt i morse. sen kom hon hit igen och vi la oss ute på gräsmattan i solen och somnade.

nu har jag precis lämnat av henne vid bussen och jag tog longboarden hem. har haft ont i min högra fot så jag har inte kunnat åka på ett tag. gör fortfarande ont, men det gick ändå. vilken frihet det är. jag älskar min bräda. vet inte vad jag skulle göra utan den.

tack Linn för att du är bäst i världen.<3
jag bjuder på den här bilden från idag på min kalaskula som jag skaffade mig i england.

DEFTONES KOMMER TILL HULTSFRED!!!!!

HELA MITT ÅR ÄR RÄDDAT! <3<3<3<3


Chino, Hultsfred 2006. <3
Snart ses vi igen.

YOU GOT A LOT OF NERVE

cash is not king. inte i mina ögon i alla fall. det är bob som är. har knarkat hans musik konstant i 2 dagar nu. jag älskar när jag är i bobbanperioder. jag blir glad av hans musik och jag tycker att hans texter är fantastiska.
jag önskar att han var min farfar.

and though I know you're dissatisfied

with your position and your place,

don't you understand,

it's not my problem.

I wish that for just one time,

you could stand inside my shoes,

and just for that one moment

I could be you.

Yes, I wish that for just one time.

You could stand inside my shoes,

you'd know what a drag it is to see you.


weekend.

lördag var en riktigt pissdag. sen gick jag ner till my. var först till festen, för andra gången i mitt liv. vart lite stolt över mig själv. anyways, hade faktiskt fruktansvärt trevligt.

söndag: chillade med linn och åsa en stund. sen åkte jag hem till syrran och kollade new moon och wipeout och käkade blåbär/hallonpaj. jag skrattade så jag dog.

"sluta vara så glad, annars skickar vi tillbaka runar till er!"

hahahahhaaha! felix. <3

:)

jobbet har inte ringt, alltså är jag ledig idag.
det är så skönt att vakna och lyssna på ösregnet och veta att man inte behöver gå ut. jag älskar det.

bra start på dagen! nu blir det frukost.


!!

Lugn fredag för min del eftersom jag eventuellt ska jobba imorgon, tidigt. Sitter och kollar mtv world stage: Nirvana på mtv och blir arg för att jag inte är 10 år äldre så jag hade kunnat sett dom live. Tänk er själva. Cobain och Grohl på samma scen. Sjukt. Jag har fått nöja mig med att se Grohl med Foo Fighters, och det var sjukt bra. Men ändå, jag önskar verkligen att jag hade haft chansen att se Nirvana. Verkligen.

you are my suuuuuunshine..

fyfan vad fint med solsken! slutade jobbet en halvtimme tidigare för att jag struntade i rasten. fick tårta också, för en gammal dam fyllde år. gött!

har precis duschat och luktar blåbär. :) nu ska jag dricka kaffe och göra mig iordning. har lovat linn att vi ska chilla idag.

imorgon är det fest! mhm!



13.

WOOOOOOOOORK WOOOOOOOORK WOOOOOOOOORK.

fyfan vad tidigt det är. börjar kl 7. tur att man bara behöver gå över gatan då. HAH! :)

igår var linn här. vi åt romantisk middag, kollade hooligans och snusade. det var trevligt.

puss!

<3

det kom ett paket på posten..
jag har inte berättat detta, MEN jag köpte ett blueberry bodybutter när jag var över i london senast. och jag grät typ när jag inte kunde ta med det i handbagaget tillbaka till sverige. så det ligger kvar i steves hus, knappt använt. deprimerande, eller hur?
SÅ världens snällaste steve gick och köpte 2 bodybutters till mig (för £10 = 120 kronor, high five! body shop är stört mycket billigare i england) plus ett par skor som jag så gärna ville ha men som naturligtvis inte fanns i min storlek. men han hittade dom och skickade allt till mig. plus en asfin t-shirt till linn. vem är bäst? jo, steve.

my new obsession.


12.

jag måste sluta tycka synd om mig själv. sluta sluta sluta. jag har massa bra att se fram emot!

- fest på lördag.
- min födelsedag med tårta och zebrahead!
- 2 lediga veckor i sommar planerade. en i juni (min födelsedagsvecka) och hultsfredveckan i juli.
- får finbesök snart!
- har ett paket på posten att hämta med presenter till mig.

jag har inget att vara ledsen över.

jobbat på gamla jobbet nu i 2 dagar. skönt. och roligt att träffa alla och se vilka som känner igen en och inte. synd bara att det pissregnade igår och att det regnade igenom min jacka på 20 min. ni kan ju tänka er monsunen..

nu ska jag gå en sväng till posten! tja!


9.

hur har helgen vart då?
lugn som fan.

blev inge longboard i lördags för det regnade. hamnade på solrosen för putte skulle käka, sen hem till my. spelade buzz och kollade senare på barnhemmet, och jag som är rädd för allt blev livrädd och tvingade steve att prata telefon med mig tills jag somnade den kvällen när jag kom hem. bör tilläggas att jag är mörkrädd också. och inte lite heller. plus att jag var helt ensam i huset.

igår storstädade jag hela huset. hade en riktig pissdag och var bara arg och ville inte träffa nån. så kom linn hit vid 15. jag ville döda henne men hon hade med sig en chokladboll till mig så jag blev glad. sen TVINGADE hon ut mig till cigarren för att träffa nattis. och det var faktiskt jättetrevligt. tack linn. <3

idag blir det kvällsjobb. skönt.


½8 em. haha!

gammalsvenska. <3


7.

idag blir en bra dag. det saknas bara lite solsken.

- får börja jobbet senare än vanligt, kl 8. jobbar till 13.
- longboarda till linné med My (på inlines).
- fika med My och Putte.

sen måste jag fan hem. pappa kommer hem imorgon och jag har fortfarande inte städat huset, vilket jag lovat att göra sen i torsdags haha! borde tvätta också.. skitliv.

puss!

6.

"Det finns inga tecken vad jag kan se. Inget som tyder på din oskuld. 
Det finns ingen förmildrande omständighet.
Bara ögonen som följer dig. Genom en dörr, genom hela ditt liv.
Förbi alla fönster som lockar till oss.
Och ingen förmildrande omständighet gör ansvaret till någon annans än ditt
."

jag älskar kent.

hela havet stormar.

ja det är fan storm så jag tror träden faller över huset snart. kul. och här sitter jag med mitt kaffe och tittar på och försöker tänka på hur mycket kläder jag behöver ikväll när jag ska jobba ute mellan 15.30 och 22. PEPP!!!

har sovit 12 timmar inatt. det var mycket skönt.
har också lite planer inför helgen. om jag inte jobbar imorgon då. det vet jag ju inte än. men på söndag är jag ledig i alla fall.

förresten så ringde jag för ett tag sen och sa upp radiotjänst, eftersom jag flyttat hem igen. och igår fick jag ett brev med en bekräftelse på avanmälan. PLUS en check på 168 kr i återbetalning. high five! jag är inte fattig längre!

nu ska jag göra nåt vettigt. so goodbye and so long.


tuesday with barbie.


wööwöööw.

har inte hänt mycket. har mest vart med my och vart ute och åkt massa bräda. jag har kommit igång och jobba på riktigt, långa dagar och träningsvärk har jag så in i helvete efter att ha gått gata och trappa upp och ner 8 timmar om dagen, PLUS att jag har cyklat och åkt så mycket longboard att jag inte kan gå ordentligt. jag SKA ha både muskler och kondition tillbaka. yes. varken kollegor eller gamla vårdtagare känner igen mig bara för att jag är blond. och jag har tydligen blivit tjockare i ansiktet? hahaha. "fast inte på nåt negativt sätt". dock var de glada att se mig. när de fattade att det var jag.

imorgon drar pappsen iväg och jag har hela huset för mig själv. gött. fast jag kommer bo hos my hela helgen tror jag. hon är också ensam så vi kan vara ensamma tillsammans.

ps. jag är sjukt stolt över mig själv.

sån jävla skillnad är det väl ändå inte? ena bilden är från innan jag flyttade till sthlm i feb 2009 och den andra är tagen i dagens läge.
man ser väl ändå att jag är samma människa? haha

hahaha!

Steve: "Elisabeth.. why did the little boy fall off the swing?"
Jag: "I don't know."
Steve: "No arms, no legs."

jag dog.

det gjorde Victor med när jag berättade den för honom i lördags. vi skrattade så mycket att jag nästan kräktes lite.

sverigesfulastelinne.se

Jag: Linn! Liiiinn!
Linn: Ja?
Jag: Asså.. vad är detta?
Linn: ...
Jag: Vad är detta... VAD ÄR DETTA? hahahahahaha! vad fan har man till det här? vem fan köper det här?

jag dog. det var en bra dag idag. förutom att Petra Mede var på tv då.


jag förstår inte.

hur i hela helvete kan Petra Mede ha en egen tvshow?
1. hon har aldrig varit rolig.
2. jag mår psykiskt dåligt och blir helt vansinnig av att se hennes desperata försök till att vara rolig.
3. förra veckan var det premiär för hennes egna show. efter alla mina år av hat mot Petra så tänkte jag ge henne en chans. 2 min in i showen kommer Pernilla Wahlgren in som första hedersgäst. då var jag tvungen att stänga av tvn. jag hatar Pernilla också.

dessutom förstörde Petra hela melodifestivalen.

RSS 2.0