Eddie and Patsy - Linn and Bettan.

det är ju så likt så det är störande. exakt så kommer vi bli. looking forward to it.

"it's fabulous darling!"
<3

på en TORSDAG.

citerar Linn rakt av för beskrivningen var så klockren.
"MENTAL NIGHT YESTERDAY.. Mooning, snowball fights, shitloads of beer, one to many shots, breaking toilet seats, falling over and into things over and over again, laughing so much it hurts, slow dancing, drunken phone calls, drinking wine in my bathtub at five in the morning & spooning. Hahah."


tack som fan alla. vi var over the place igår. började på 3e långgatan i vanlig ordning, knallade ner på andra lång, till mitt andra hem, vidare till pustervik, röda rummet eller vad fan det nu heter now days och sen avslutades kvällen på riorio där jag dansade och råkade slå mia i ansiktet hahaha. sen ramlade jag i snön och kom inte upp för jag var för full och skrattade åt mig själv. sen badade jag och Linn badkar och drack vin och rökte kl 5 på morgonen. stackars Linns mamma. vi är bannlysta från lägenheten hela helgen. I don't blame her. UNDERBAR FUCKING JÄVLA KVÄLL I ALLA FALL. det märks att man är hemma. jag är så lycklig just nu, förutom bakfyllan. haha. <3




lycka till.

victor sa att den här låten var till mig. haha. <3


att bara vara.

har inte uppdaterat sen i söndags.
åkte som sagt hem till Linn, käkade asgod mat och drack vin. sov över där och dagen efter chillade vi och drack öl på cheers med sebbe. mycket mycket trevligt måste jag säga.

i tisdags var jag hemma och röjde. packade upp hela mitt liv. tog ungefär 4 timmar men det blev helt awesome. jag älskar mitt rum. bryggde kaffe och läste the dirt. satans bra bok det där. jag läser en bok? that's sick.. jag läser aldrig böcker. har varken tid eller ork men nu så. det ser jag som ett gott tecken.
igår stack jag och vickan hem till my och kehn och spanade in deras nya lägenhet. helt sjukt fräsch. skönt att träffa dom igen. känns dock som att man missat en del så man har ju ganska mycket att ta igen. love it. kollade på OS gjorde vi också. sen promenerade jag hem. så nära bor my numera. waha! nästan som grannar.

idag var det meningen att vi skulle ut och åka snowracer, men jag somnade 5 i morse, vaknade 11 och sen var det kört för det började snöa så mkt. vi hade inte kommit nånstans med snowracern. vi hade bara blivit begravda. så vi går ut och super ikväll istället. mhm. löning och allt idag. måste dock hålla igen lite med pengarna inför London och så där. jag längtar.

nu blire duschen!

?

nu är jag hemma i gbg. äntligen. efter 11 timmars bilfärd i snöstorm haha. sjukt kul hade vi i alla fall. nu är jag apstressad, ska hem till linn och laga maaaaaaaat och bara chilla. som back in the days.
somnade runt 5 i morse, vaknade kl 15 och hade massa missade samtal från en viss person. varför gör du så här mot mig? tycker inte riktigt att detta är okej.

nu ska jag i alla fall inte tänka på det. så. idag ska jag ha en bra dag. puss!

Left coast envy

Sista dan i stockholm då. Skönt. Jag saknar göteborg. Stockholm är alldeles för ytligt och stressigt. Vaxholm är för litet. Alldeles för litet. Alla vet allt om alla. Nej fyfan. Nu drar jag hem. Underbart kommer det bli. :) ses!

last day.

idag är det min sista dag på jobbet. känns konstigt, men bra. ska lämna in arbetskläder och legitimation och sen jobba med therese hela dagen, så det kommer bli jävligt kul faktiskt.
nu ska jag fortsätta kolla vakna med the voice och käka frukost.


här är en av mina favoritdelar ur trainspotting. går inte att lägga upp klippet här, tror det beror på starka scener.
http://www.youtube.com/watch?v=zgCprJPSlpA

"I've got sweat on my back like a layer of frost. I need to visit the Mother Superior for one hit. One final hit to get us over this long, hard day."


Längtar.

snart så.
det känns konstigt. men bra.
imorgon blir det nog spelning. tror jag. therese kommer i alla fall hem imorgon sent på kvällen. kickass. kommer hänga heeeela fredagen. hoppas jag. har mycket skit att fixa till lördag. ON THE ROOOOAD AGAAAAIN! riktiga vänner är de som stannar när alla andra går. det har vi lärt oss nu. ser fram emot att träffa alla igen och bli mig själv igen. slippa vara ett deppigt nervvrak och längta bort. nu kommer jag kunna göra vad jag vill, när jag vill och älska det. ö-livet är inget för mig.

det ska nog bli bra detta. jag har lite plans for the future. som att jag sticker till london den 6e mars på obestämd framtid. eller i alla fall 2,5 veckor. helvete vad skönt det kommer bli. I need it so bad.

så, stockholm, tack för allt. nu gör jag slut med dig. vi ses igen.

saturday night.

nu kommer philip hit snart. wehooo! vi ska ha filmmarathon hela natten! kommer bli awesome.

saknar gbg. och de bättre dagarna. pratade med syrran över en timme idag. och även med linn. vi har good plans for the future. mhm. kommer bli så jävla bra!

7 days.

nu har jag stängt av på riktigt. nu kör vi. ett två tre.
ikväll kanske philip kommer hit och glor på trainspotting. han hade aldrig sett den, så han lånade den, såg den en gång och tyckte den var alldeles för störd för hans smak. så ikväll får han se den med mig, the pro. sett den säkert 50 gånger utan att överdriva.

har verkligen inga pengar. det suger det.

pratade med my igår, det var trevligt. hon gav mig min dialekt tillbaka. jag borde kanske ringa mina vänner oftare. de hänger ju inte med alls.

den är det inte mycket mer att medla. the final countdown har börjat. 7 dagar. det blir bra det. min hjärna går på högvarv av allt tänkande. men det blir nog bra. 

nu ska jag göra något vettigt.

"I wished that I'd gone down instead of Spud. Here I was surrounded by my family and my so-called mates and I've never felt so alone. Never in all my puff. Since I was on remand, they've had me on this program, this state sponsored addiction. Three sickly sweet doses of methadone a day instead of smack. But it's never enough. And at the moment it's nowhere near enough. I took all three this morning and now I've got eighteen hours to go until my next shot. I've got sweat on my back like a layer of frost. I need to visit the Mother Superior for one hit. One final hit to get us over this long, hard day."





<3

"Igår hörde en tjej mig när jag (skrattande) berättade att mina jeans inte gick att knäppa längre. Idag kom hon in och sa "du vet väl om att du är värdefull""

jag älskar julia.

the lost art of murder.

vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. kunde inte sova inatt, jag undrar faktiskt om jag har sovit alls. Linn sa att det berodde på telepati. skönt att jobba för en gångs skull i alla fall. skönt att lämna lägenheten ett tag. men nu är jag häääär igen.

inga pengar har jag och på söndag är det alla hjärtans dag. orka göra nåt speciellt med sin kära på en speciell dag. då blir det ju ändå inte speciellt, eftersom alla andra gör samma sak. haha!
jag vill ändå inte ha blommor som bara vissnar. ge mig ett nintendo 8-bit istället. det hade vart mer uppskattat.

nu ska jag äta något. och ringa chefen. ja det ska jag.

och snart blir det countdown. underbart. eller det är ju det jag inte vet. men det blir nog bra. tjap!

Hope.

Klockan är 22.22. Make a wish! Jag önskar att nedräkningen börjar imorgon. Hoppas. Godnatt. Jobb imorgon. Skönt.

what's the point of doing anything?

jag kan inte sluta lyssna. kan inte kan inte kan inte. fyfan vad jag älskar johnossi.
älskar älskar älskar dom. och det har jag gjort sen 2006. keep up the good work, för helvete. så jävla skönt att se ett band som inte behöver ändra stil för att lyckas.

soon.

I can't wait to get on the road again.


and all I find are souvenirs from better times.

Cause it's too important, to stay the way it's been. And there's no blame for how our love did slowly fade.
And now that it's gone it's like it wasn't there at all. And here I rest where disappointment and regret collide.
Lying awake at night.

sjuk. dag 4.

jag är sjuk. har inte lämnat lägenheten sen i söndags, då jag gick över till therese sent på kvällen med en kanna kaffe för att stanna där ett par timmar och hjälpa henne packa. hon är i england nu, på roadtrip på väg till skottland. jag är inte alls avundsjuk. solen sken idag, and I'm bouncing up the walls. jag vill ut. fanfanfan. TACK steve och steve för att ni fick mig att le idag.

efter förra veckan (som för övrig var den värsta i mitt liv tror jag) mår jag skit. min kropp är helt sönderstressad, vilket gett mig förkylningen från helvetet. kan inte andas riktigt, lungorna visslar och jag hostar. och feber som går upp och ner som en pingpongboll. kul. jag borde fixa massa. ringa massa folk. men jag orkar inte. jag vill bara vila.

men. det ordnar sig väl. kan jobba på fredag om jag har tur. hoppas det.

snart kommer allt vara ordnat och jag slipper detta. skönt.

nostalgi!

har ni inte hört det här så är ni fan sämst.

UDSC.

http://udsconline.blogspot.com/


gaaah!

jag blir så jävla trött. jag behöver fan inte ta den här jävla skiten. jag önskar att jag bara kunde säga till alla vad som pågår men det kan jag inte. jag gör bara fel hela tiden och har ni några jävla problem med mig så säg det till mig. vi är inte 14 år längre. blir så jävla TRÖTT.

jag har inte skrivit i den här bloggen på 100 år men nu måste jag verkligen skriva av mig lite. och det här är min blogg, här skriver jag vad jag vill. så.

stockholm, sug kuk. jag tror jag gör slut med dig nu.

Du gav mig en chans att säga allt det jag aldrig sagt. Du gav mig en chans att ge dig allt det jag aldrig ger dig. Och dom små, små orden är svåra ord och dom hårda orden är enkla ord. Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent.

kom hem från london inatt, hade en kickassvistelse som vanligt. slapp tänka på allt, släppte allt, var glad, tänkte tanken att aldrig mer åka tillbaka. men det gjorde jag. för jobbets skull. hem till rövsverige där det är kallt och snö. i london var det typ vår. solen sken, det var varmt, plusgrader, grönt och fåglarna kvittrade. haha. och jag fick massa kläder så jag är glad.

steve, tack för att du är du och att du alltid gör mig glad och att du alltid finns där för mig.



RSS 2.0