morning.

Sovit 11 timmar inatt. Känner mig inte friskare för det. MEN. Jag drömde att jag träffade Mark Hoppus. det är en person jag måste träffa innan jag dör. Oftast brukar jag drömma riktigt hemska mardrömmar när jag är sjuk, speciellt när jag har feber, skönt att jag slapp det inatt. Nu ska jag kurera mig, fick visa leg när jag köpte ipren igår. Hon i kassan dubbelkollade till och med mitt körkort. Hon trodde väl att det var ett moppekörkort eller nåt. haha.

godnatt.

I loved the words you wrote to me, but that was bloody yesterday. I can't survive on what you send every time you need a friend. I saw two shooting stars last night, I wished on them but they were only satellites. Is it wrong to wish on space hardware? I wish, I wish, I wish you'd care. I don't want to change the world, I'm not looking for a new England..

vaccin.

Jag ljög idag. De sa att man inte får vaccinera sig om man har feber i kroppen. Jag sa att jag inte hade det. Kommer jag dö nu? Fick sprutor mot polio, hepatit a&b och gula febern. Plus koleravaccin & malariatabletter utskrivet. satt i väntrummet alldeles ensam med min dödsångest. Jag är, helt seriöst, livrädd för sprutor. Och blodprover. Jag är känd som "hon som gråter" på min vårdcentral. no joke. I alla fall, jag överlevde. Nu sitter jag hemma och missar Gym Class heroes som jag skulle gå och se ikväll. Åhhhhhhh!!!!!!! Men det är nog lika bra, en vän till mig berättade att han vaccinerade sig när han hade varit sjuk. Han fick febertoppar på 42 grader... Ah well..

åhhhh

Det var då själva helvete att man aldrig kan få bli frisk!! Äntligen fick man gå till jobbet igen, och då får man feber efter 3 timmar. Åh fuck my life

win!

Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset! <3

BOOM.

Säger bara detta. Jag har gjort mig förtjänt av det här efter mitt (bokstavligt talat, ja) nervsammanbrott igår. Tur att man hade någon som lyssnade och fanns där. Idag har jag dessutom varit på undersökning, jobbig sådan. Så nu unnar jag mig lite. Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet igen. Frikken lovely.

har man tråkigt så har man..


:(

Är så jävla ledsen just nu. Man får visst inte vara glad i mer än en halv dag. Man får inte ens börja gå vidare, förrän någon kommer och förstör det. Vad fan vill du mig, du förstör mig...

we are honey and the bee.

Hej. bra uppdatering va det här. Jag är upptagen med att gå vidare med mitt liv och att göra 2012 till mitt år. Det är rätt skönt att vara ensam ändå. Gör vad jag vill utan att behöva berätta det för någon. Något som aldrig funkat, som många inte fattat, är att det inte går att styra mig. Det går inte att säga vad jag ska göra, för då går jag åt andra hållet. Anyway. Livet. Jag är inte ensam. Fattar inte vad jag gjort för att förtjäna att ha så fina människor omkring mig. Framförallt människor som tycker om mig för den jag är. Sen är ju annat bra med. jag var i Skövde förra helgen och hälsade på Anne och hennes lilla underbara familj. Vi var pa barnkalas och på söndagen åkte vi pulka. I puckelpist. Så jävla roligt! Fast jag tror jag blev smittad av något på barnkalaset, för i onsdags fick jag gå hem från jobbet med något jag trodde var halsfluss, men det var "bara" en infektion. Ont som fan har jag i halsen i alla fall. Dör av tristess här hemma. Hade film-marathon igår och idag har jag städat hela lägenheten. Spotless. Nu ska jag chilla vidare. Imorgon är jag inte sjuk längre, har jag bestämt. Hej!

RSS 2.0