30 november.

På väg hem efter en kväll med min bästa vän. Lätt alkoholrus, bitande kyla, fast man håller värmen ändå och City and colour i hörlurarna. Hade glömt hur underbart det kan vara. Imorgon blir det Edinburgh. På riktigt, hoppas jag.

?

förresten. shinedown. vad fan är det? kan ju vara den sämsta skiten jag hört i hela mitt liv. vart är musikvärlden på väg egentligen?

imorgon gör vi ett nytt försök.

happ. jag och Linn åkte till flygplatsen helt i onödan. flyget blev inställt. Edinburghs flygplats var stängd nästan hela dagen. för lite snö. asså. kolla bilden. är det där vad de kallar "heavy snow"? seriöst. UK, ursäkta mig, men ni är fan efterblivna. skaffa lite jävla vinterdäck till era bilar och lite snöröjningsfordon så behöver ni inte ha "kaos" varje år. åh jag blir så förbannad! för er som inte vet, kommer det snö i uk så går hela landet under. butiker stänger, kommunaltrafiken stängs ner, folk kör inte då de inte har vinterdäck.. hela landet står still. och då menar jag inte mycket snö, utan mindre än en halvmeter. folk går inte ens till jobbet! det är liksom OK om det är snö ute.

lär mer här.

blev i alla fall ombokade till imorgon, gratis. så det var ju bra. precis printat ut boardingpassen. så. hoppas på bättre lycka imorgon. nu ska jag göra mig iordning för en heldag med Linn. I need it. puss!



Måndagen den 29e november.

vadfan! seriöst. DEFTONES spelar i Stockholm idag. varför hade jag ingen aning om det??? och sen spelar Suede 1 december. fan!!!

dock ska jag iväg på en resa idag som jag vet kommer bli awesome, MEN det är ju lite surt ändå. inte för att jag vill till Stockholm igen men man tackar ju inte gärna nej till att se bra band? framförallt DEFTONES. jag älskar dom.

jaja. nu ska jag duscha och sluta deppa över det här. sen bär det av till stan och sen till flygplatsen. det blåser storm ute och jag ska släpa med mig förutom min bag även ett bascase. det kommer inte bli lätt för jag ska dessutom gå och leta efter leggings i stan med det. haha. önska mig lycka till!

och. jag älskar att de har snö i Edinburgh nu. kommer ta massa massa massa fina bilder. mhm! och de kommer ha julmarknad där och massa mys. <3


November 2009.

Kan inte fatta att det är ett år sen.
<3



söndag!

första advent idag. det är adventsljusstakar överallt i hela huset. mysigt.
har på mig typ 100 lager kläder. ska till jobbet snart och jag tänker INTE frysa som jag gjorde igår. aldrig. och. imorgon åker vi! till edinburgh!! linn ska gadda sig och jag ska hämta min hoppus-bas! <3 high five!


Corrour Station, Highland, Scotland

 

hit ska jag. någon gång.

missing.

 


tired?

CHECK! fixat bascase
CHECK! växlat pengar
CHECK! tvättat
CHECK! jobbat

så. min gårdag. jobb-hem-duscha-möta Linn-åka till Bellevue-hänga med Kalle, Tobbe & Mia-drack kaffe-sno bascaset-hem-sova.

jag är. så. jävla. trött.

things to do:
fylla i viktiga papper och posta dom (kan vänta till måndag)
packa
städa mitt rum
jobba en dag till
skriva ut boardingpassen

jag har jobbat i 8 minus och storm idag. känns seriöst som att mitt ansikte ska trilla av när som helst.
efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Linn och Vida. shoppade lite, växlade pengar. sen drog jag hem. jag är så jävla trött och var så jävla hungrig. bättre nu dock. sitter och käkar minstrels och dricker kaffe.

har skämt bort mig själv idag. också tror jag faktiskt att tjejen på h&m gjorde något fel. jag fick: 2 par jeans, 1 t-shirt, hårnålar och hårsnoddar för 587 spänn. tror hon glömde slå in ett par jeans i kassan. hehehe. glad tjej!

här får ni i alla fall en bild på inköpet jag är mest stolt över. jag älskar ju Ghostbusters.


hahahah <3

här ser ni en av mina närmsta och bästa vänner, victor. med sin rosa pulka med hjärtan på. hahaha <3 han kommer aldrig växa upp. förmodligen inte jag heller. men jag älskar det. nu ska jag åka till andra sidan stan och hämta ett bascase. på måndag åker jag. vart en jävligt jobbig arbetsdag idag, vill mest bara sova, men men.. vila kan man göra nån annan gång. puss!


att tänka på.

Såhär skriver Benny Rosenquist om att man ibland måste släppa vissa människor:

"För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det. Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med. Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära sig av det."

Det är så jävla bra skrivet. Hittade detta i boken EGO WOMAN av Gynning som jag läser nu. Hon är också kickass. Men nu blir det sängen. Jobb imorgon. Pepp.... åh jag har så mycket att göra imorgon.................................

!!

hemma! göteborg är täckt av snö. det visste jag ju att det skulle vara, men jag väntade mig det ändå inte. haha. har i alla fall kommit hem ordentligt, packat upp, laddat kaffebryggaren inför imorgon, sorterat viktiga papper och brev som jag fått.. måste fixa massor nu innan jag åker till edinburgh... stress stress stress!

också har jag nytt telefonnummer. det ska bli så skönt att slippa detta nu. har fan inte vågat svara på privat nummer på över ett år nu. då jag vet hur många idioter som har mitt telefonnummer. nu är det i alla fall slut med det! HAH! lovely.

har också haft underbara dagar i wales. underbara!! jag kan inte förstå att jag är så kär fortfarande. det är helt sjukt. jag ska gifta mig med honom. <3 (ja det är faktiskt en seriös tanke)

puss!

pluggis?

har nu ansökt till 2 utbildningar som börjar nästa år. herrejävlar vad komplicerat det ska va.
nu är det i alla fall gjort, så nu kanske man ska börja plugga halvtid. woop woop!

gone!

som ni kanske vet, eller inte vet, så gick min underbara sony ericsson c905 sönder för ett tag sen. vilket betyder att jag dras med min ännu mer underbara sony ericsson w910i. trots att den är gammal nu, kameran är kass, den stänger av sig själv ibland och äter batteri samtidigt så är det, faktiskt, den bästa mobilen jag haft. håller för allt.

men nu är det snart dags för en ny. mitt abonnemang med 3 går ut snart, denna månaden faktiskt. och då ska jag börja med kontantkort istället, eftersom man måste binda upp sig på minst 18 månader, och jag inte vet om jag kanske kommer flytta utomlands inom en snar framtid. allt kan hända! dessutom är det onödigt med abonnemang. speciellt det dyra jag har nu, använder inte ens alla förmåner och får ju såklart inte byta till något billigare. skit samma. ny mobil kommer införskaffas när jag har råd också.

också har jag har fått tillbaka gamla kontakter med denna telefonen som jag stört mig på ett tag nu. så nu har suttit och rensat! både gamla kontakter och nya usim-kontakter. så jävla skönt. idiot 1, bort! idiot 2, bort! dig hatar jag, bort! dig kommer jag aldrig prata med igen, bort!

och med det nya simkortet får jag ju också ett nytt telefonnummer, det betyder att ingen av er idioter kommer kunna ringa till mig! och snart får jag ett uk-nummer också. det simkortet är just nu i wales och väntar på mig, tack steve!

det blir bra det här.




asså.. hahahhahaah!


monday.

stannade hemma från jobbet idag. min kropp tar död på mig. har så JÄVLA ont. seriöst. ni kan inte förstå. inte för att skryta men jag tror att om andra människor hade haft lika ont som jag så hade ni inte ens gått till jobbet. men idag kunde inte ens jag. och det säger jag inte för att ni ska tycka synd om mig, utan bara för att. jag är hemma! sov till 9 idag. herregud det känns som jättelänge sen jag kunde sova så länge. fast det är det ju inte.

anyways. fars dag var mycket trevligt. mötte upp syrran efter jobbet, jag köpte chailatte till oss (måste vara från espresso house) och vi satte oss ute på en bänk och snackade skit. gick sedan till berzeliigatan och mötte upp pappa och senare kom även brorsan. vi käkade på Tara's, det är en turkisk restaurang och de har sjukt god mat där. mmhm. pappa fick en bok av mig. keith richards - livet. den kom ut för 2 veckor sen ungefär. och pappa är ju världens största stones fan, framför allt ett keith-fan. glad blev han i alla fall. sen, hem, tvättade 2 maskiner, packade lite, somnade runt 21.

vaknade i morse och sjukanmälde mig, som sagt. imorgon åker jag till wales. äntligen. kommer hem 25e, sen åker jag och Linn till edinburgh 29e till 3e december. sweet!


Fars dag.

eftersom min pappa är min hjälte så firar vi ordentligt genom att bjuda honom på middag. Och presenter får han med. Kul att käka middag med hela familjen för en gångs skull.

dagens! jag dog lite.


Vasaplatsen lördag morgon.

är uppe alldeles för tidigt. Jag är på väg till jobbet. Och bussarna går annorlunda på helgerna, vilket innebär att jag måste åka till stan och ta en annan buss där. Stan är ju bara 15min bort med buss, så det är rätt lugnt. Ingen är ju ute ändå. Bara jättefulla brats som inte kan hitta vägen hem. Det är rätt underhållande att se på. Nu kan inte goosejacka och daxvax rädda dig! Haha. Diskuterade en grej med Linn för ett tag sen. Backslick. Vad är grejen? Tycker folk seriöst att det är snyggt? Vem fan vill ha flottigt hår? Kan någon förklara detta för mig?

jag ska göra kaos med han!

om det nu är nån som missat.. jag garvar ihjäl mig!

Gah!

Åh vad underbart det är starta dagen sittandes på bussen mellan 2 "män" som har dränkt sig i parfym. Jag mår så jävla illa. Ena parfymen luktar helt seriöst diskmedel. Jag hoppas verkligen att ingen på bussen är allergisk. Till och med jag håller på att dö i denna odör. Varför tror folk att det är ok?

no life.

jobbade som sagt till 21.15 igår.. kom hem 22, somnade väl 23.30 eller senare. nu har jag varit vaken en timme redan.

snart, jobb igen. fast inte dubbelpass idag. det orkar jag inte.

jag vill ha söndag! då ska jag och syrran ut och äta med pappa. det är ju fars dag då.

nu ska jag snart sticka till bussen. hej!

torsdag.

godmorgon. vart vaken sen klockan 5.
idag jobbar jag från 7.30 till 21.15. woop woop.
det är bra med dubbla pass, då får jag in lite pengar denna månaden. har ju vart sjuk som fan som sagt..

känner mig lite sådär down idag. vet inte varför. det går över kanske. bajs. huvudvärk på det.

också borde jag vara en bättre vän. kanske. eller jo, det borde jag. fast det borde andra också.

förresten. jag gick och la mig kl 19.30 igår som värsta pensionären. eller nej, inte ens pensionärer lägger sig så tidigt. haha. trött som fan var jag i alla fall. men det är gött. komma tillbaka i jobbvanor igen.

jaja. nu måste jag dra. hej!


pics.

glömde tillägga att jag och linn gick en promenad i slottis igår. sen blev det ett jätteglas med mocha på cigarren innan jag gick till frisören. kvällen avrundades med en stella på dubliners på järntorget och sen 2 cheeseburgare innan hemgång. helt lagom.


home sweet home.

jaha. då har man jobbat 5 timmar ute i detta kaos. "kul". nu ska jag inte gå ut mer idag. kaffe blir det, och big bang theory om 45 min. awesome.

nya håret.

typ så. lite ljusare är det. det var lite svårt att ta en rättvis bild.

SNÖ!

JAG VILL INTE HA SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det är snöstorm ute och jag ska ut och jobba sen. helt värdelöst. gah!

förresten, mitt hår blev jättebra.

hej!

heyhey

dagen har varit mycket bra. jobbet gick bra, jättebra faktiskt. men. ansvarsfull som jag är gick jag raka vägen hem sen och jag har bara tagit det lugnt, pratat i telefon och kollat på the dudesons. jag ÄLSKAR the dudesons. bästa skiten jag sett på flera år. (linn och vida introducerade mig dock för ett par år sen, då de inte var kända) roligare än jackass och inte lika äckliga och sviniga som dirty sanchez. jag HATAR dirty sanchez. men. dudesons. haha. seriöst. jag har dött 10 gånger om sen det började visas på mtv.

med andra ord, det har varit en bra dag.

imorgon ska jag bli fin i håret.
och så fick jag veta en annan sak idag. den 23e december ska jag och my jobba i baren på åby travbana. kickass!

puss!




söndag.

att man ALDRIG ska få ha en morgon helt för sig själv, få äta frukost i lugn och ro och slippa tjat. nej. jag bor med världens mest morgonpigga människa. JAG KLARAR INTE AV MORGONPIGGA MÄNNISKOR.
jag måste flytta snart. det här går inte. jag är nog för självständig för att bo med någon överhuvudtaget.

up next, jobb.


.

I wish you were closer now.

WAAAH!

Wilbasound har gjort jul-låtar! hahaha blev jätteglad nu. <3

!

förresten. ska jobba imorgon! 8.30 till 14. helt lagom mjukstart tycker jag. awesome.
och på måndag ska jag som sagt till frisören. ska klippa, avfärga och tona. sen blir det kellys. woop woop!

skinny.

jag har bestämt mig för att jag inte kommer vara nöjd förrän jag är lika smal som jag var 2008 igen. då var jag fin. det är bara typ 8 kg bort. på måndag börjar mitt nya liv med målet att jag ska se ut så igen. fast utan all rökning och allt supande som var på den tiden. hehe. och snälla börja inte nu med nåt gnäll om att jag ser hälsosam ut nu. jag tycker jag är tjock nu (efter som jag var lika smal som jag är på bilderna i över 4 år) och mår inte bra av det. var mycket mer bekväm med mig själv på den tiden. så.


BÄST. <3


det var en gång..


.

upp och ner.

fortfarande sjuk.

telefonen ringer. får massa sms.

"man jagar mig som om det gällde pengar."

trevlig fredag!

jag ska vila nu. hej

Don't fucking tell me what to do, do!

My drinking is killing me
My smoking is killing me
My head is killing me
My mind is killing me

My back is killing me
My neck is killing me
Your nagging is killing me
My gut is killing me

My PMS is killing me
My email is killing me
These hours are killing me
My tour is killing me

This flight is killing me
My manager's killing me
My mother's killing me
My landlord's killing me

My smoking is killing me
The TV is killing me
Your nagging is killing me
Ease up, you're killing me

Let go, you're killing me
Calm down, you're killing me
My god, you're killing me

Don't fucking tell me what to do, do!


!!!!

har blivit sämre. pratade precis med min syster (som är sjuksyrra) och hon tyckte att jag var dum i huvudet som tänkte gå och jobba imorgon. har blivit sämre. JAG ORKAR INTE VARA SJUK MER! :(

fan!

NO NO NO NO!

soundtrack of the day:
30 seconds to mars, FM Static, Bruno Mars och A rocket to the moon. <3 HELA DAGEN.
har bara chillat hemma med mina hörlurar hela dagen. underbart. känner mig inte på topp. än. hoppas jobbet blir bra imorgon.

NO NO NO NO! I will never forget.
NO NO! I will never regret.
NO NO! I will live my life.

No I'm not saying I'm sorry, one day maybe we'll meet again.


nu ska jag vila i min (steves) mysiga hoodie.


oooh yes. Robyn är Sveriges coolaste kvinna.


99 biker friends.

sitter här med andra koppen kaffe och med bowling for soup i mina nya hörlurar. jag är helt kär i dom. seriöst bästa köpet jag gjort i år tror jag.
har gjort något med min rygg förresten. IDIOT! hahah. ont gör det. har inte kunnat slappna av i nacken på ett par dagar heller. cepe.
imorgon ska jag jobba dubbelpass (8-20) och sen blir det jobb varje dag fram till den 15e, den 16e sticker jag till wales.

voltaren blir min livräddare dessa dagar. och mina foppatofflor. jag kan inte fatta att jag köpt ett par. de är ju så jävla fula och jag hatar dom. men vad gör man när man har ledproblem. kan ju fan inte gå ordentligt efter ett par timmars jobb i dcskor. jag är nog 100 år på insidan.

snart är det i alla fall måndag. det ser jag fram emot. se lite normal ut i huvudet igen. förresten, jag ska INTE bli vitblond igen. det pallar jag inte. jag vill att det ska vara mer likt min naturliga hårfärg så man slipper ha den där irriterande utväxten HELA tiden. alltså blir det åt cendréhållet. blir nog bra.

nu ska jag fortsätta vara kär i mina hörlurar. puss!

Idag spillde jag kaffesump på Linns golv. IDIOT.


Watch the sky.

Note to myself: gå till banken och lämna viktiga papper imorgon. Bra. Jag är helt slut. Tack Linn och Blink182 för att ni räddade min dag. Ibland glömmer jag bort hur bra Blink är. Men det blir väl så, har trots allt lyssnat på dom sen 97. Typ. Och Linn är världens bästa vän. Nu ska jag vila. Mår bättre men ändå konstigt. Jaja. Puss och hejdå

mina nya älsklingar.


Så sant.


hejdå.

nu kom pappa hem. han är irriterad och gnäller för allt. småsaker som man inte ens behöver gnälla över. det låter som om allt är mitt fel.

det var ju verkligen det jag behövde just nu. eller inte.

jag tänker låtsas som att den här dagen aldrig har varit. går fan och lägger mig.
vill ni nåt får ni ringa imorgon. hejdå

:(

mår illa. igen. var hos Linn en sväng, men fick vända och åka hem. mår så jävla illa. faktiskt. jag orkar inte med det här.

bokade i alla fall en frisörtid, det är ju alltid något. på måndag ska Caroline göra mig fin i håret. det är bara hon jag litar på. och hon har räddat mitt hår varje gång jag förstört det i 3 års tid. så det blir nog bra. saknar mitt ljusa hår. hittade lite bilder från förra året. fick mitt hjärta att le lite faktiskt. det var en bra och dålig tid. mest bra. och mitt hår var fint.

nu ska jag gå och kräkas lite. hej.

den klassiska bakisbilden.


Jaret Reddick.

<3


:(

mår illa igen. jag orkar inte mer. kände det nu, PANG bara sådär. FAN.
och fan att det ska regna ute.

DEN ÖVERLEVDE!! <3<3


<3


grey.

kom på att jag inte alls kan åka till stockholm. haha. jag är ju i edinburgh då. IDIOT! igen.

igår kväll var mys. note to myself, köp aldrig nachotallrik på kellys igen. typ som att tugga papper med ost. fyfan. annars var det bra. 5 vänner kom.

"men vart fan är Putte då? det är ju fan för hans skull vi är här, annars hade vi ju hängt på nåt ballt ställe!"


och sen det bästa.

"Linn, kan inte du gå 2 bord ner och säga att det är horförbud här? säg att du jobbar här!"

sen var det ju kul att se alla som sjöng också. vi stack hem innan kl 21. allas parkering gick ut då haha.

bra kväll! idag ska jag träffa Linn och mysa i stan. I need it. we need it.
puss!
en bild innan jag gick ut. ja jag vet, den här mobilkameran är kass.


Animal, animal..

Jag vill åka och se Suede i Stockholm den 1 december. Vem vill följa med?

bästa.

nu har jag lugnat mig och är inte lika hysterisk som Frodo var när Gandalf dog längre. pratade precis med Steve, och han ska förbi Speedball idag och kolla om han hittar en ny t-shirt till mig. gulle. jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.

nu ska jag göra mig iordning. puss!

min man i Speedballbutiken. <3


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH

åh! jag är fortfarande inte helt 100 i kroppen, och det här har varit en slapp dag. har mest tvättat och lyssnat på wilbasound. försökt äta.
och. insåg precis att jag råkat tvätta min keep smiling t-shirt i 60 grader.. den ska tvättas i 30 grader. IDIOT!! jag dör om den är förstörd. jag älskar den. min vita fina älsklings t-shirt. jag använder den nästan aldrig för jag är rädd att något ska hända med den. (har den på bilden i tidigare inlägget) den ser helt ok ut än så länge, men den ska ju torka med. hoppas hoppas hoppas. IDIOT! kan nån komma och slå mig?


blablablablaa måndag.

jaha. jag spydde ju som sagt i 11 timmar igår. resultatet är att jag har träningsvärk i magen idag. fyfan. det är inte alls kul. mår bättre nu i alla fall, stannar dock hemma från jobbet. hoppas på att jag orkar ta mig ner till Kelly's ikväll för lite käk med vännerna. men jag tänker dricka cola. ingen alkohol. det är nog ingen bra idé.

här kommer en bild jag snott från Linn från förra måndagen. jag har ingen aning om vad jag håller på med.

här kommer lite mer bilder från i lördags, också snodda från Linn.

rip curls rail battle.

också en bild på mig osminkad från Dubliners. asså. jag ser verkligen ut som 12. nu förstår jag varför jag får visa leg jämt.. bör tilläggas att detta är vid 16-17tiden. jag gick upp 4.30 den dagen och jobbade mellan 7-14. kan vara därför jag ser rätt sliten ut.


RSS 2.0