:)

Nu är jag ledig hela helgen. Ska bli så jävla skönt att äntligen få sova ut. Hejdå världen! Ingen idé att ni ringer för jag kommer ändå inte svara. Och förresten, Steve tror inte att "fuktighetsbevarande" är ett riktigt ord. Haha. Imorgon ska det firas att jag börjar mitt nya liv 1 augusti. Så det så. Godnatt!

It's a hard rain's a-gonna fall.

Det finns nog inget bättre än att somna till ljudet av regn. Eller jo. Om Steve hade vart här hade det vart perfekt. 2 veckor kvar. Och en dags jobb, sen är jag ledig hela helgen. Skönt! Godnatt!

GRÖN MJÖLK hahaha


blablabla

hej hej här är det mycket dålig uppdatering. har dock inte så mkt att säga.
haft huset för mig själv en vecka när pappa vart på semester på gotland. fett skönt. linn har vart här och myst med mig och sovit över och vi har haft filmmarathon så det skriker om det. var även ute en sväng i fredags helt random med maria från jobbet och senare kom även putte och joinade. jävligt rolig kväll, tills jag fick huvudvärk.

sen har jag jobbat, som vanligt. känner att jag vill utnyttja mitt sommarvik så mkt som möjligt eftersom jag inte vet hur mina arbetstider kommer se ut sen. det är därför jag är så trött jämt och inte orkar göra nånting = kass uppdatering eftersom det inte finns något att medla. så ja. jag jobbar  och tar på mig extrapass. den 13e augusti är min sista dag och då tar jag också en veckas semester och sticker till wales. är hemma igen lagom till syrrans födelsedag.

maria och lisa på jobbet är för övrigt världens roligaste människor. och maria lär jag allt jag kan. hur man gör jobbet roligare helt enkelt. som idag till exempel när vi gick och köpte grön mjölk och hällde i en flaska grön karamellfärg bara för att se folks reaktioner på jobbet. detta är dock inte att rekommendera, det smakade förjävligt.

sen har jag även lärt henne hur man hänger gardiner. haha. Möblerat om i lokalen har vi gjort, och häromdan tryckte vi in alla knappar i hissen bara för att den var upptagen. stackars de som fick åka och stanna på alla våningar. men men. sånt där gör faktiskt dagarna liiite roligare.

16 dagar kvar! puss!

Vissa har roligt på jobbet!


21 days

Ja. Om 3 veckor drar jag till Wales! Aaaaawesome..!

Snigga brydar


27 dagar kvar.

Idag umgicks jag med min bästa vän. Vi lagade mat och sen hamnade jag i matkoma och somnade på soffan i över en timme haha. Jag är en så trevlig människa. Tur att vi älskar varandra ändå. Gonatt!

28 days left.

Blev inget jobb för mig idag. Haft så jävla ont i magen sen igår kväll. Fattar inte varför. Imorgon försöker jag igen i alla fall. Sitter Just nu ute i trädgården och tar en cigg och har kent-svarta linjer på högsta i huset. Gött. Snart blir det mat och sen blir det sova. Oerhört intressant. Jo! Om allt går som det ska så drar jag till köpenhamn i början av september. Det ni! Puss

god morgon.

vaknade upp av att min telefon lät som fan. det var världens bästa man som ringde för att väcka mig och se till att jag kom upp ordentligt. råkade nämnligen inte somna förrän 2 inatt. och skulle upp kl 6. vem har bästa pojkvännen? JAG!

är så jävla trött så jag kan knappt skriva känner jag. fick i alla fall världens roligaste kommentar om bilden på mig och Victor. fast på facebook.

"Är det Marshall och Robin från How I Met Your Mother?"

HAHAHAHAHHA!

puss!

30 dagar kvar.

hade nattsamtal på skype inatt med den finaste. <3 det var trevligt. skype är fan världens bästa uppfinning.


sisjön.

min lediga dag har spenderats med mycket sömn och sedan bad i sisjön på eftermiddagen med mina underbara vänner. precis vad jag behövde, vart lite väl intensiva dagar med jobb nu. 730-21 i söndags till exempel. man är ju inte superwoman direkt. från och med imorgon blir det nya tag dock. puss!


JAAAAAA!

NU ÄR DET BOKAT! DEN 20 SEPTEMBER DRAR JAG OCH ÅSA TILL GLASGOW.
sen vidare till Edinburgh där vi möter Linn och Tawny. hemgång 27e! om jag inte drar ner till London då. AAAAWESOME! puss!
skottland är förbannat vackert. som jag saknat det.

<3

hur fan fick jag en så snygg pojkvän?


skisser för sommaren.

vissa människor har det bättre än andra.




gullungen. <3


36 dagar kvar.

Hemma igen. Ligger på min säng i matkoma och glor på tv. Jävligt skönt faktiskt. Förstår bara inte var min trötthet kommer ifrån. Har i alla fall haft två underbara dagar i Skövde med Anne, Fredrik och lilla Iza. De är så söta att jag dör. Jag har blivit riktigt bortskämd. Eget rum, kaffe precis när man behövde det, fotboll och jättegod mat. Spelade minigolf gjorde vi med. Och jag fick även en sightseeing runt Skövde. Tack som fan! Hoppas verkligen att jag kan hälsa på snart igen. Nu väntar en fullspäckad helg med jobb och vänner. Livet är bra underbart ibland. Puss!

Oh what a world.

Sitter på ett x2000 mot Skövde nu. Ska bli skönt att komma bort lite. Bara umgås med Anne och ha det bra. :) jag älskar att åka tåg. Har laddat upp med en stor chailatte också. Awesome! Jag önskar att jag kunde resa mer. Älskar det. Och jag har saknat det. Always on a plane or a fast train.. Puss!

We don't need to whisper.

Hej nu drar jag till Skövde hejdå! Håll i hatten Anne! <3

38 dagar kvar.

Varför är allt så orättvist? Gör så jävla ont.

Segt.

Så jävla seg. Precis vaknat. Nu är jag äntligen ledig. Ska färga håret på mig själv och åka till sjukhuset om jag hinner. Imorgon ska jag posta ett paket till wales. Ska bli intressant att se om det kommer fram. Hoppas det. :) puss!

This week the trend.

För tidigt med bettan. På väg till jobbet. Fast jag har egentligen jobbat 30 min redan. Bara för att jag jobbar med lisa och vi planerar bäst. Tropisk värme är det med. Redan. Ska bli intressant att se hur man överlever denna dagen. Sen ska jag kanske kramas med Linn. Om jag inte är död då. Puss!

Haha

Satt på notting hill med Linn häromkvällen. Så såg vi detta. Och vi hoppades på att det skulle ske en klockren olycka, vilket ni kanske kan se. Det hände ju såklart inte, men vi fick i alla fall se en kille ramla in i en bil också lärde vi oss att fiskmåsar tydligen kallas för stockholmare. Hade ingen aning om det. "jo, men det är ju så. De skriker ju som fan och skitar ner överallt!" haha. Jag älskar göteborgshumor. Nu ska jag sova. Godnatt!

Äntligen.

Vilket skönt väder det är ute! Nästan FÖR varmt. Men jag gillar det. Sitter just nu i en tvättstuga och väntar på att en torktumlare ska bli klar. Så då bloggar jag bort dötiden istället. Ska jobba hela helgen för övrigt. Ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till jobbvanor. Har ju vart sjuk i fan 2 veckor nu. Helt stört. Och ikväll jobbar jag med Lisa så det kommer garanterat att gå bra. Och kul kommer det bli. Har tänkt jobba bort hela månaden och sysselsätta mig så mycket som möjligt. Dels för att tiden ska gå och dels för att inte spendera mer pengar. Ska ju till wales i augusti! Längtar! Det kommer bli så jävla underbart! Nu kallas plikten. Puss!

kent.

varför visste åhléns att kent hade släppt ny skiva och inte jag? nu har jag den i alla fall. en dag efter release. jag är inget dåligt fan trots allt.

var i stan en sväng igår med linn och putte. fixade lite grejer jag behöver till min suprise. och råkade gå in på body shop. igen. spenderade över 1000 spänn där förra helgen, att jag aldrig lär mig. jaja.

och så köpte jag crumpets på english shop. var så glad att det fanns, längtat efter det sen april. men dom hade äckliga crumpets. fail. åt dom ändå.

nu ska jag snart iväg och jobba kväll. ska bli skönt faktiskt.

saknar dig.


RSS 2.0