Gott nytt år?

Gott nytt år på er alla! Ska uträtta massa ärenden med My idag. Och sen ska vi ha en lugn mysig nyårsafton. Förresten kollade jag precis klart på big bang theory säsong 3. Vad ska jag nu göra när jag har lite ledig tid? Jaja.. Det ordnar sig. Nu ska jag göra mig iordning. Tja!

Onsdag.

Jobbar dubbelpass idag. Känns skönt att känna att man har ett liv. De senaste dagarna har gjort att jag blivit beroende av kanelkaffe och big bang theory. (Säsong 3 nu, woop woop) Spenderade hela kvällen i telefon igår. Och på skype. Hade världens mest underbara samtal med Steve. Min man. Vi har varit tillsammans i 9 månader men han ger mig fortfarande fjärilar i magen. Jag är så äckligt kär. Han är bäst. <3 och jävligt rolig när han försöker lista ut vad jag köpt till honom i julklapp/födelsedagspresent. Oh.. What could it be..? nu ska jag vila ögonen till kl 15...

fireflies.

igår på min vakna tid (12-23.30) lyckades jag kolla igenom hela säsong 1 och nästan en fjärdedel av säsong 2 av big bang theory. räkna inte med att jag kan vara social de kommande dagarna, haha!

skulle jobbat idag, gjorde mig iordning, och när jag skulle ta på mig skorna så bara.. pang. jag kan inte jobba idag. näsan är blockerad med blod.. igen. kunde knappt andas genom den. halsen är svullen. nyser så hörlurarna ramlar av mig när jag sitter här. fräscht. hög på painkillers. nästan.  för nu känner jag ju i alla fall inget. vaknade minst en gång i timmen inatt också. kul.

har köpt presenter online idag. det känns lite bättre då. även om de inte är till mig. hehe. nu ska jag dricka mer kanelkaffe, luktar godare än det smakar. så hoppas vi på jobb imorgon!

puss!


annandagen.

okej. en fler-dagars-update igen.
torsdag: jobbade med My på Åby, mycket folk fast det var dagen innan julafton, och v75 var det. vi hade ännu mer jobb att göra än vanligt eftersom kocken var ledig och vi fick ta hand om köket också. var inte hemma förrän 1 på natten. MEN jag hade jättekul.

fredag: jul. vaknade jävligt sent, hade jullunch med syrran och pappa innan de var tvungna att åka till resten av tjocka släkten. jag jobbade julaftons kväll. not too bad faktiskt.

lördag: jobbade dubbelt. 7.30-21.00 med 3 timmars rast. roligaste var att jag skulle jobba med Linn men när hon kom till jobbet så fick hon veta att hon var ledig. fail. stackarn. <3

söndag: hade verkligen sett fram emot denna dagen. att vara ledig. satte telefonen på ljudlös, somnade runt 23 och vaknade kl 12 idag. tror verkligen jag behövde sova. har 2 missade samtal och 2 meddelanden från andra jobbet. ena kl 23.20 igår kväll och det andra 6.50 i morse. de ville att jag skulle jobba idag. men. då ringer man väl fan inte efter 23 på kvällen om man vill ha en vikarie dagen efter?

så idag tänker jag spendera HELA dagen hemma. i mitt rum. håller på att tvätta med. har laddat upp med laptop, tv, dvd och choklad. ska fixa med min nya mp3 jag fick av pappa i julklapp och så ska jag kolla igenom säsong 1-3 av the big bang theory som jag fick av min bror. <3

är verkligen nöjd med mina julklappar. och julen. även om jag inte firade den särskilt mycket i år. men det gör inget, för jag gillar ändå inte denna julhysterin. eller jul överhuvudtaget. 

kanske borde bli bättre på att uppdatera också. jajaja. nu ska jag återgå till big bang theory. puss!

Vecka 51.

Ska berätta om den här veckan. Måndags, trodde inte vi skulle kunna flyga hem från Edinburgh eftersom det hade snöat 30cm dagen innan. Men. Vi kom hem. Sen dess har jag jobbat kväll tisdag och onsdag. Och sovit, sovit och sovit, och vilat. Idag ska jag jobba på Åby med My, och innan dess ska jag till torget och shoppa sista julklapparna. När jag orkar ska jag berätta om vår helg i Edinburgh. Om jag orkar. Haha. Nu blir det duschen! Puss!

Mark.

inatt drömde jag att jag träffade Mark Hoppus. efter en spelning. han var lika snygg som alltid och trevlig. Mark, min idol, min hjälte. kan inte fatta att jag äger något som han har signerat. och jag tog massa kort på oss med min mobil. sen vaknade jag och insåg att jag hade drömt. skitliv.


Mine! <3


hahaha

Victor har flyttat från stan, till Kode. men stadskörningen sitter kvar! :)


pissdag.

den här dagen har då verkligen inte börjat bra.
jag är så jävla förbannad och frustrerad. att jag aldrig kan göra mig förstådd, eller, jag kan tydligen inte förstå andra. har suttit och gråtit, verkligen gråtit. som en jävla unge. skakat och skakar fortfarande.
tydligen är jag egoistisk också. alla säger ju det, så det stämmer väl.
jag önskar att jag kunde klona mig själv, men det kan jag inte. det finns faktiskt andra människor i mitt liv också.

det ska bli så jävla skönt att komma härifrån. även om det bara blir till på måndag.

du förstör mig. vad jag än gör så kommer det aldrig vara bra nog.

skulle fan kunna döda för en cigg nu. fast det hjälper ju inte.

snart ska jag gå och jag kommer antagligen ramla och bryta benet för det är glashalt ute. hade ju varit pricken över i på den här dagen.

tror jag har feber med, vågar inte kolla. fick det igår. nu ska jag ta en treo och hoppas på det bästa. tanken var att jag skulle jobba dubbelt idag, men jag sjukanmälde mig till ena jobbet. jag måste jobba på Åby idag. måste. tänker inte lämna My där själv. det hade varit elakt. får ta det lugnt helt enkelt.

jag vill bara skrika. jag är så jävla arg och ledsen och jag vet inte var jag ska göra av mig själv.

hoppas alla andra har en bättre dag. hej.

Just nu.

vardagslyx. Victor körde hem oss från Kode kl. 6.30 i morse. Sov i bilen. Har fruktansvärt ont i halsen. :( Nu ligger jag i Linns soffa och kollar Vakna! Med the voice medans Linn gör toast och kaffe till mig. Känner att det kommer bli en bra dag.

Yesterday.


Movienight! :)


Relient K.

är inne i en Relient Kperiod nu. har aldrig riktigt fattat hur bra dom är, eller brytt mig särskilt mkt om att lyssna på alla deras album. (bara mhmm och julskivan)  men nu, herregud. LOVE THEM.

lyssnade på den här på vägen hem igår. mys. <3

ja.

såhär ska jag se ut igen. skinnyskinnyskinny <3
och ja, jag tycker det är fint att vara smal.


<3

jag har verkligen världens bästa och gulligaste vänner. utan er vet jag inte vad jag hade gjort.
ikväll blir det mys med film och pizza.
min rosa telefon fungerar igen! <3
jag är glad.
saknar Steve som fan. det har varit riktigt jobbigt de senaste dagarna.



travis + tom morello. två favoriter. me like.


chino.

jag vet att det låter gay, men han sjunger fan rakt in i hjärtat på mig. det är han, och Mark Hoppus. <3


<3

såhär bra ska jag också bli. det där är ju fan helt sjukt. bild lånad från fourelevens blogg.


sjuk?

vaknat med svullen hals och känt mig allmänt shit (febrig?) de senaste morgnarna. idag sjukanmälde jag mig. sitter här och käkar en väldigt sen frukost och väntar på att värktabletten ska ta bort min huvudvärk. jag är fortfarande så jävla trött fast jag sovit i över 10 timmar.

förresten så har jag "bara" 7.9kg kvar att gå ner. det går bra det här.

och så måste jag berätta att jag käkade sjukt god mat i lördags med familjen. på tranquilo. jättemysigt ställe och hon som serverade oss var så himla gullig och trevlig. och filmen var inte så kass som jag trodde. den var väldigt hemsk, men bra.
är sjukt sugen på att gå och se nya Harry Potter och sen Narnia när den kommit ut. men den vill jag helst se med Steve. vem vill se Harry Potter med mig? vavava?

och tydligen åker jag och Linn till Edinburgh på fredag. fattar ingenting. kom på det häromdagen. det har verkat vara så långt bort. men fredag? vadfan? hoppas vi kommer iväg den här gången bara.

förresten. jag måste bli blond igen. det var ju så fint. saknar det. kanske inte SÅ blond igen. men blond.




filmen.

okej. detta är vad vi ska se ikväll. känner redan att jag inte kommer kunna ta filmen seriöst.


lördag.

nyårslöften. innan 2011 är slut ska jag ha:

- körkort.
- en egen dator. (haha)
- en jävla touchscreentelefon så jag kan ringa Steve.
- skaffat mig ett liv.
- påbörjat en utbildning.
- slutat vara så lat.
- flyttat hemifrån. (igen)

jag ska komma ihåg det också.

ps. har precis druckit den fjärde koppen kaffe för idag. hjälper inte. och imorgon ska jag inte bara börja jobba kl. 7, jag ska jobba med syrrans kompis också. hjälp? har bett syrran att be kompisen om ursäkt i förväg ifall jag verkar vara ett retard imorgon. det känns seriöst som att jag ska få en stroke. så trött är jag. hoppas hon förstår. haha.

nu ska jag göra mig iordning så jag åtminstone ser respektabel ut.

:(

vad underbart det är att vakna och känna att man är svullen i halsen. ont som FAN gör det. och blodsmak på det.

hoppas det blir bättre snart. annars vet jag inte vad jag gör. ska ju jobba idag, äta middag och gå på bio med familjen ikväll och jobba 7-21 imorgon.

den här dagen kommer sponsras av kaffe och ipren..



Closer to the edge.

På väg hem från jobbet nu. Känns att det varit en lång dag. Och den började med ett mysigt samtal, sen gick det utför. Idiotmänniskor och idiotvästtrafik som aldrig kan köra bussarna i tid. Sen började jag tänka på alla idioter till människor man haft i sitt liv. Seriöst, jag ska aldrig mer skaffa mig en tjejkompis. Jag kommer verkligen inte överens med tjejer. För det är 99% tjejer jag stänger ute ur mitt liv. Energitjuvar, dubbelmoralskärringar som sagt att allt man gör är fel och sen gör exakt samma sak själva. Det går inte att pressa mig eller försöka tvinga mig till något jag inte vill, då backar jag. Och sen den här jävla påhittade regeln om att jag alltid ska höra av mig. Jag har ett liv, jag ringer när jag kan om jag vill, telefonen går åt 2 håll, jag känner inte för att anpassa mitt liv efter alla hela tiden. passar det inte så lägg din energi på annat. Sån är jag. Ego kanske. Vet i alla fall vilka som är mina vänner och inte. Ni som inte är det. Jag lever hellre ensam än med såna som ni. Punkt.

...

funderar seriöst på att skippa min piercing i läppen..
tycker faktiskt att den mest är i vägen now days. haha. fast jag har ju haft den i 7 år också. kanske är därför jag är trött på den.
hmm..

Fredag!

gick jättebra på åby igår. liiite jobbigt bara att 16bussen var sen som vanligt och gjorde att jag missade min andra buss till åby. så jag fick ta en taxi. men men. victor sa att jag skulle vara på plats 15.30 och jag hade ingen att ringa för att berätta att jag skulle bli sen. sen hittade jag inte till stallcafét heller.. men nu gör jag garanterat det haha! och i tid var jag!

kul som fan var det också. har inte jobbat med sånt här sen jag hade praktik i 8an och 9an på scandic hotel. så det var riktigt roligt. jobbade dessutom med 2 sköna människor, barbro som är en stencool pensionär och glenn som jobbar på volvo. låter det inte underbart?

också var det ju såklart massa massa fina hästar överallt! <3 fan vad jag saknar hästlivet.

ser redan fram emot nästa torsdag, som torsdagen efter det (dagen innan jul). då ska jag jobba med my!

nu ska jag snart ge mig iväg till mölndal och jobba 12.00-21.15. fredagsnöjet!

och imorgon blir det middag och bio med familjen. nice.

puss!



Åby.

Jobbar på Åby travbana idag. I stallcafét. Omväxling förnöjer, eller? Hoppas bara jag hittar dit, haha! Har bara åkt bil dit tidigare, now I'm on my own i kollektivtrafiken. Wish me luck. Puss!

Hilary.

åh hon är så snygg!

tisdag.

vaknade runt 6 i morse. kände mig inte vidare bra. ont som fan i kroppen, fortfarande. och hängig. inte trött-hängig, alltså. jag är ingen mes.

ringde och sjukanmälde mig. strax efter 8 ringer telefonen.

- hej Elisabeth, du skulle varit på ********* kl 7.30. de undrar varför du inte är där?

- men jag har ju ringt och sjukanmält mig?"
- va? när gjorde du det?"
- typ kvart över sex?"
- jaha.. okej, då har vi missat det"

du kanske borde kolla telefonsvararen i fortsättningen.

har sovit jättemycket. säkert 10 timmar. jag fattar inte varför jag är så förbannat trött. fick ju sovmorgon igår och efter jag och syrran hade käkat igår så bara dog jag. kände mig nästan vimmelkantig resten av kvällen. efter 19 och en kopp kaffe blev det bättre. men då kunde jag inte somna istället. pratade med Steve till 00.30 också. fan vad jag hatar att jag inte kan ha skype på telefonen längre!!!! måste prata via pappas laptop, när jag får låna den. och vi har aldrig tid att prata förutom typ sent på kvällarna. inte jättekul.

bra grejer som hänt idag:

- fick mail från ryanair. min ansökan om återbetalning är godkänd och pengarna kommer in på mitt konto inom en vecka. hurra!!
- jag har bara 8,7 kilo kvar att gå ner. high five! har alltså gått ner 1,3 kg. sen i typ onsdags. woop woop. där ser man vad bra det blir om man äter bra mat på regelbundna tider och rör på sig (jobbar). det var så jag loosade alla kilon sist.

förresten,

trodde inte det fanns något mer störande än tondöva människor. men det finns det. VISSLANDE tondöva människor. de går mig på nerverna. min pappa är av dom. och jag bor med honom. dessutom snor han mina cdskivor och visslar till låtarna.

jag. blir. galen.

TYST!

min dag.

tog en sovmorgon till 9, kl 12 stack jag hemifrån, bra att vara ute i god tid, tänkte jag, eftersom chefen sa att kursen skulle börja kl 13. på fässbergshemmet. kom dit ca 12.45. inte en jävel där. frågade lite folk som jobbade där, var kursen skulle vara. de sa åt mig att sitta i entrén och vänta. så det gjorde jag. när klockan var 13 började jag knacka dörr. på sjuksköterskornas rum och även chefernas. ingen verkade vara där. kl 13.30 fick jag veta att det inte var någon kurs idag.

blev så jävla förbannad. nästa kurs är den 17e och då åker jag (förhoppningsvis) till Edinburgh. skitliv. mest förbannad blev jag för att chefen sagt fel dag. och det är inte första gången den här chefen ställer till det för mig. snarare den 5e, 6e. på typ 2-3 månaders tid. ska be den andra chefen fixa allt i fortsättningen. då vet man i alla fall att saker blir gjorda.

betyder dessutom att jag inte kommer kunna göra mitt jobb ordentligt. gör ju såklart mitt bästa, men det är sjukt irriterande att inte kunna göra allt själv. blir nog mer jobb i Göteborg den närmsta tiden.. där har jag i alla fall delegering.

jaja. åkte till syrran och käkade pizza istället. och kollade på buffy. sen när jag skulle åka hem hittade jag inte hållplatsen min buss skulle gå ifrån (finns typ 20 hållplatser i mölndal centrum, hälften är uppe på en bro och hälften nedanför bron, och en miljon olika bussar som går där). då blev jag ännu mer förbannad. trött som fan var jag också. fattade ingenting. till slut hoppade jag på 19bussen. den vet jag i alla fall vart den går. då började jag lugna mig lite. satt och kollade på snön och lyssnade på chillad musik. sen när jag hoppade av vid kapellplatsen för att byta till min buss, tro fan att jag missar den med 30 sekunder. satt och frös ihjäl i 10 min.

NU är jag i alla fall hemma och tänker INTE göra något mer idag. bara dricka kaffe och kolla tv. imorgon blir det jobb, kort dag. SKÖNT!

tja!

6 december!!

idag är det ju förresten 6 december, vilket betyder att det är 6 år sen jag såg Blink 182. SEX ÅR SEN. herregud vad tiden går.

minns den dagen som igår, Sugarcult och Blink 182 (MED Robert Smith), Wembley arena, 6 december 2004.

det ni!


måndag.

skönt att vara ledig idag. eller ja, jag ska på kurs så jag kan få medicindelegering i mölndal. den är bara 3 timmar. jag har ju redan medicindelegering i göteborg, och jag har gjort den här kursen (med skriftligt prov) 100 gånger innan, känns det som i alla fall. egentligen är det kanske 6-7 gånger. jaja. senast var i juni, tror jag. kan ju fan redan allt. jaja. de vill väl vara säkra. det spelar ingen roll även om man säger att man kan det mesta eller allt om läkemedelshantering. människorna i mölndal kanske har coolare mediciner?

ont i min stackars kropp har jag med. har ju varit bra i flera dagar nu. men idag är det riktigt jobbigt. som att man har kåda i benen och ryggen. skitliv. ska ta en dusch och hoppas på att det blir bättre.
förresten, fan vad mysigt det är med all snö. <3

i morse.

Godmorgon söndag, godmorgon snö.


moving day.

jaha. idag har jag:
(med hjälp av några andra) flyttat alla Victors grejer till kode.
varit i Ljungskile.
kört bil.
nästan kört lastbil.
ätit pizza.
varit i Ucklum och hämtat grejer.
frusit om mina fötter.
varit hemma och hämtat bland annat min kaffebryggare och lånat ut den till My.
flyttstädat Victors gamla lägenhet med Linn. best team ever. uh huh!
och vi lyckades även med dagens mission. Victor fick en bidé i (skämt)present av en annan vän. det har blivit ett internskämt. MEN. Victor tänkte "råka" glömma den nu när han flyttade. men icke. vi lyckades få in den i Mys bil, och sedan lyckades vi även få in den i Victors nya hus, där vi placerade den på övervåningen i hans sovrum. han kommer aldrig bli av med den.

nu ska jag snart sova, börjar 6.45 imorgon. och slutar kl 21. WOHOO!

dagens bästa bilder:


Fredag.

Det har varit en lång dag idag. Upp kl.6, jobb 7.30-16. Mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem. Pepp. Därefter var det raka vägen till Hemköp, handla mat, hem, tvätta, laga mat och städa hela huset. Samtidigt. Behövdes verkligen. Kände mig som värsta superwoman. Eller som en housewife. I alla fall, nästan direkt efter att jag ätit kom Linn över. Nu har vi druckit kaffe och kollar på Wall-E.. Och innan det kollade vi Santa's slay. Roligaste filmen EVER. Jag behövde verkligen skratta idag. Imorgon ska vi hjälpa Victor att flytta. Hej!

...

kom precis hem från jobbet och insåg att jag missat criminal minds också. tur att man ska sova snart, så man kan glömma den här dagen. hänt massa skit sen sista inlägget. inget stort men smågrejer som gör att det stora hela blir jobbigare.

jaja. imorgon är det en ny dag. ska upp senast kl 6 så nu blir det väl sova snart.
var faktiskt riktigt skönt att jobba idag. har ju missat en del jobbdagar pga inställda flygen.

godnatt.


GAH!!!

åh jag har varit så förbannad idag!! vaknade runt 9, sen var det bara att börja bråka med ryanair.com igen.. jag önskar att jag aldrig behövde se deras hemsida igen. men men..

flygplatsen i Edinburgh är avstängd idag igen. skulle inte förvåna mig om den var stängd i en vecka till. vi hade kunnat boka om ditresan till imorgon. gratis. problemet var ju bara att återresan var imorgon också, och den gick inte att boka om. så jag avbokade hela skiten istället och har ansökt om återbetalning. har bokat en ny resa från 17e till 20e. hoppas verkligen att det är öppet då. annars vet jag inte vad jag gör. har lagt ut så jävla mycket pengar redan. har 46 kr kvar på mitt konto. (har dock ett par tusen sparade, så jag överlever ju, men ändå) ååååååååååååååååååååååååååh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"mother nature you are a dirty whore!" som Alex sa.

och 3 har lagt ner skype på min mobil.. eller på alla mobiler som inte kan ha appar som på iphone och android. vilket betyder att jag måste skaffa mig en jävla touchscreen. jag HATAR dom. och de kostar. ska jag ha ett billigare alternativ får jag skaffa abonnemang igen och binda upp mig på 24 månader. upp i min röviga rumpa säger jag. aldrig. men då kan jag inte ringa min pojkvän. vad göra? en annan anledning till att jag inte vill binda upp mig är för att jag har planer på att flytta utomlands. i alla fall INOM 2 år.

pissliv.
ska lyssna på pennywise på högsta volym och städa bort min ilska nu. sen ska jag jobba 14-21. I need it. hejdå.

dog lite.


Bettan 18 år.

så liten ska jag bli igen. funderar på det svarta håret med.. beslutsångest!

 

hittade även en bild från när min blinktattoo gjordes..

MÅL: loosa 10 kg. gärna innan beach 2011. blir nog bra, har ju ett par månader på mig.


utmanad!

hade missat det totalt, men Anne utmanar mig!


4 TV:program jag ser:

1: The big bang theory
2: Criminal minds
3: MacGyver
4: The Dudesons in America

4 saker jag gjort idag:

1: Spytt
2: Fått reda på att vårt flyg vart inställt (IGEN)
3: Druckit för mycket kaffe
4: Duschat

4 saker jag längtar efter:

1: Steve
2: Anne
3: Edinburghresan (om den blir av)
4: Våren

4 saker på önskelistan:

1: En ny telefon som fungerar som den ska
2: En vit jul
3: Flytt hemifrån (igen)
4: Ett eget flygplan


den som vill får väl känna sig utmanad!

nu börjar jag tröttna.

sista chansen var att vi kunde åka idag. nu blir det ännu mer krångel. jävla mesbritter. start a fire!


RSS 2.0