run baby run, don't ever look back.

Idag känns livet lite lättare. Tack för dina fina och uppmuntrande ord, det gjorde mycket. Du vet vem du är.<3

oh mitt hjärta dör lite. <3


jul.

Varför är vi här i norden så efterblivna och firar jul den 24e när alla andra firar den 25e?

fredagsmys?

Nu! Lägenheten städad, tvätten fixad, tända ljus, te, julgodis och film. batman returns. tim burtons version, såklart. Det här har jag förtjänat.

what the hell is ADD?

Jag är så glad att jag tog semester idag. Första lediga dagen sen den 13 december. Allt har gått bra, lyckades köra mig och Robert till Landvetter utan att krocka. sen satt vi och käkade choklad och snackade skit tills My och Victor kom. Deras flyg kom från London, och det var faktiskt riktigt jävla jobbigt att höra alla britter, och se hur glada de blev över att se sina respektive som stod och tog emot dem. I alla fall, skönt att mina vänner är hemma. De har haft det jättebra i Australien. Jag är jätteavundsjuk. Solbrända var dom också. Sen körde jag dom hem, och körde hem mig själv. nu har jag städat hela lägenheten med enema of the state på högsta. Fattar inte att det är 12 år sen jag köpte den skivan. När jag var 12 år. Det var nog den första skivan jag köpte också, för egna pengar. Sjukt stolt var jag. nu ska jag äta och fixa med min tvätt, sen är allt klart innan jul. Skönt. sen blir det filmmarathon med mig själv. Gött.

!

Herregud vad trött jag är. Känner mig nästan full. Jobbat 7:30-21:15 idag. Nu tänker jag somna inom 5 minuter. Imorgon kommer mina vänner hem!!!! Så 9:45 ska jag vara i tynnered och väcka zombie-Robert som jobbar inatt och kommer hem typ 8 på morgonen. Sen snor vi Victors bil och kör till Landvetter! Jag hittar inte dit, men det blir nog bra. Gonatt!

I'd rather forget and not slow down.

Igår frågade en av mina brukare på jobbet om jag börjar bli utbränd. Kul.

bio.

Holmes & Watson. Var hittar man såna människor? Vilka hjältar. Filmen var så bra. Noomi var ju med också. Synd bara att hon var en besvikelse. Älskar henne i Millenniumfilmerna, men nu, näeh. Fem minuter in i filmen bad jag syrran om popcorn. Hon hällde ut hälften av vår megapopcorn över mig. Haha. Det var ju inte meningen, men kul var det. Nu är jag helt död. Det börjar kännas att jag inte varit ledig sen i tisdags.. vill ha stjärnan i fönstret tänd för att det ska vara lite mysigt här, och lite för att jag är mörkrädd. Men stjärnan är i papp, vågar man ha den tänd på natten då eller? Jag vill ju inte dö än..

snö.

Det har snöat inatt. Knappt 2cm ligger kvar. Då gick visst västtrafik under. Min spårvagn är 20 minuter sen. Underbart. Ikväll ska jag i alla fall se Sherlock Holmes. Har väntat på detta i flera veckor nu. Peppppp!

tisdag.

Hej och välkommen till bettans tragiska liv. Statistiken stiger hela tiden sen jag började skriva här igen. Och jag fattar det inte. det enda jag vill skriva om är hur hjärtekrossad jag är. Vart som ett vrak i flera veckor. Kan inte sova, äta och det känns som att jag aldrig kommer bli glad igen. Jag skulle ju gifta mig med honom. Vi var det mest perfekta och snygga paret någonsin. På riktigt. Men nu blev det så här. hur går man vidare? Går det ens? Och så hatar jag att gråta. Verkligen HATAR det. I min värld är det svaga människor som gråter. Jag har inte gråtit så här på säkert 10 år. Gråter tydligen i sömnen också. Det enda som får mig att fungera som en normal människa nu är faktiskt mitt jobb. Jag älskar mitt jobb. Och mina kollegor. Och mina brukare. Jag har världens bästa vänner också. Och familj med en hysterisk storasyster som ringer stup i kvarten för att höra om jag är ok. Till och med mina grannar är bra. en granne lyssnar på blink. :P idag har faktiskt varit en bra dag. Jobbet bra, och nu har jag slagit in julklappar och bakat julgodis med new found glory på högsta. Har till och med satt upp en jävla julstjärna i fönstret. Bara 3 veckor för sent. Godnatt!

monday morning came too soon

vad härligt det är när man äntligen fått sova och vaknar med huvudvärken från helvetet.. skulle varit ledig lördag-söndag, istället har jag jobbat sammanlagt 23 timmar. Helt död nu. Veckan är helt planerad, skönt. På fredag ska jag köra till Landvetter och hämta My och Victor som varit i Australien i 3 veckor. På onsdag ska jag se Sherlock Holmes på bio. Kanske blir en bra vecka ändå. Har fortfarande inte hämtat mitt körkort. Känner mig mest like whatever just nu. Tänker på allt som varit och funderar på vad som ska hända. Personen jag öppnat mig mest för någonsin är "borta", och hur fan går man vidare efter det? Ska man orka en gång till i framtiden? Börja om? Känns just nu som att det aldrig kommer hända. Jag kanske ska vara ensam? Kanske är lika bra. Man duger ju inte i alla fall.

23:16

Skiter i att klockan är mycket och allt vad regler heter. Nu ska jag bada bubbelbad. Fattar inte hur jag kunde leva utan ett badkar i 18 år av mitt liv. Har jobbat 13 timmar idag, och jag fryser så jag skakar. Är inte trött, men har skakat hela vägen hem. Troligen på grund av annat också. Såg mig själv i spegeln när jag kom hem, ser ut som att jag inte sovit på 2 veckor. Kul. Imorgon kan jag inte sova ut heller för jag ska tvätta kl.8. Yaay. Och innan jobbet kl.12:30 ska jag hitta en gata jag aldrig varit på och hämta mitt körkort. Men det blir nog bra. Hej!

:(

Är så jävla ledsen just nu. Fan vad jag hatar detta.

now I'm stuck with a hand full of bandaids

Fattar inte. Allt går så bra nu. Hela sommaren har varit ett helvete. Så mycket som hänt, och jag jobbade över 100% med 3-4 jobb. Plus bilskolan. Tror jag behövde det för att slippa tänka. Sen vände det. Det blev bättre, det verkade som att allt skulle bli bra. Men då hände det. Käftsmäll. Hur kunde jag vara så jävla dum och hoppas så mycket? Kommer aldrig lita på någon igen. Aldrig. Det räcker nu. Man klarar inte hur mycket som helst. Och ur kaoset kom något ännu mer positivt. På en månad har jag fått fast tjänst, fixat körkortet, fått extra jobbtider, löneförhöjning och ett Lisebergskort som julklapp från chefen. Ändå kan jag fan inte vara glad. Hade hellre skippat allt det där och åkt tillbaka i tiden och rättat till alla fel. För då hade det här aldrig hänt.

RSS 2.0