London update.

okej. en snabb sammanfattning. i lördags firade vi pappas födelsedag i göteborg, sjuuuukt bra kväll. dagen efter bar det av till london och resan gick asbra. dock hade jag dödsångest för att flyga. men men.
vi satte oss på oneills pub på stansted och väntade in sara. så vi var lite på styret när hon kom. jag har varit dödssjuk sen i lördags med feber och shit, men det har gått rätt bra. igår när vi vaknade var jag förvånansvärt pigg. kanske på grund av alla panodil jag knarkat. vi åkte till camden och shoppade loss, och sen hamnade vi på en pub där bartendern var från göteborg. vad fan är oddsen? sjukt kul i alla fall. och jag har köpt massa fint. dock kunde jag inte prata ellr skratta igår, för jag har antagligen lunginflammation. inte alls kul. mådde förjävla dåligt när vi kom hem. vi råkade också få med oss en asrolig fransman hem som jobbar som producent på mtv. han gav mig massa paracetamol som har hjälpt mig att bli människa idag. dock har jag mest sovit och spytt och hostat. de andra lämnade mig hemma så jag fick sova. vi skulle ändå bara turista idag och visa linn london. shoppingen tar i upp i morgon igen. jag somnade efter att de gått och vaknade av att snubben som är inneboende här kom hem. han gav mig kaffe och han har vart så jävla snäll. han har köpt pizza till mig nu som vi beställde på internet. jag älskar engelsmän.

dock är det ju jävligt tråkigt att jag inte kunde hänga med de andra idag. de ringde för en stund sen och de sitter och ölar vid london bridge. nice nice. men jag har ju sällskap så jag är nöjd. jag måste ju bli frisk med.

på torsdag bär det av till glasgow och edinburgh. det kommer bli nice. jag måste verkligen flytta hit nångång, om så bara för en månad eller 2. vi kan få jobb och boende här så det är sjukt lockande. jovva vill inte flytta hit för han gillar inte engelsmän så han får väl stanna i stockholm. och jag saknar honom sjukt mycket faktiskt. speciellt när de andra hade gått förut och jag kände mig ensam och hjälplös. imorgon ska jag gå till speedball igen där de i princip bara säljer famouskläder och köpa nåt fint till honom. jag gick loss där och shoppade för 65  pund på.. 20 min? haha. I love it. nu ska vi äta pizza. puss och kram!

Home sweet home.

Just nu är jag hemma i pappas hus. Det känns tryggt och hemma. Jag skulle aldrig vilja flytta hem igen men jag saknar ofta mitt rum. Det är lagom litet, mysigt och MITT. Pappa har inte ändrat nånting sen jag flyttade. Det är lite tomt men vad gör det? Min säng (skönaste sängen i sverige) och min tv är kvar. Och en hylla och lite annat shit. Men det är mitt. Äntligen är jag själv, i MITT rum, med MINA grejer. Underbart. Nu känner jag att jag inte vill lämna rummet på en vecka eller 2. Här kan jag vara ensam och njuta av att vara ensam. Men imorgon är det fullt upp. Fast inte lika fullt som det varit idag. Jag och syrran har varit i stan, shoppat och gått i alla affärer typ och sen fixat inför imorgon. Jag äger nu ett par pumps med 10 cm klack som jag absolut inte kan gå i. men efter några öl imorgon så går det nog. Eller så stukar jag fötterna. Hur fan kan man vänja sig vid höga klackar? Vi var i alla fall på bio också och såg flickan som lekte med elden. Syrran, jens, pappa, hans tjej och jag. Sjukt bra film i alla fall. Lisbeth salander är min idol. Jag vill också ha en fin lägenhet där jag kan sitta och röka och dricka kaffe. Nu ska jag sova. Puss!

daddy cool.

min pappa har alltid varit cool. <3 det är han längst till höger om ni undrar.
haha han ser fan ut som pete doherty.

Äntligen hemma.

Nu är jag i mitt älskade göteborg. Äntligen. Blev hämtad av lelle och linn på centralen. De fick dock vänta en stund eftersom jag hade min vanliga tur och mitt tåg hamnade bakom ett pendeltåg. Jag hatar pendeltåg. Jävla bonnaexpress. I alla fall. Underbart att vara hemma igen. Vi drog såklart en fika på cigarren i vanlig ordning. Så skönt att känna sig välkommen på ett ställe och att folk känner igen en. Underbart är ordet. Nu sitter jag på bussen på väg hem till syrran. Det blir en lång dag imorgon. Och min dialekt är tillbaka och sitter som den ska. Peace.

Godmorgon.

Igår kom therese hem. Fan så jävla skönt att hon äntligen är hemma. Detta firades såklart med en kaffe och skitsnack hos henne innan vi sällskapade ner till mitt jobb. Synd bara att jag åker på torsdag och när jag kommer hem så åker hon till wales haha. Fail. Jaja. Nu jobbar jag för sista gången innan resan och efter jobbet ska jag göra mig iordning snabbt som fan och sen in till stan och träffa tove. Ska bli nice. Sen ikväll får jag väl se över min packning lite. Kom på att jag ska packa ett liv för 14 dagar i en väska som inte får väga för mycket. Kommer typ inte gå. Men jag får väl finna mig i detta. Nu ska jag jobba vidare. Och. Patrick Swayze har dött. May he rest in peace.

I love you, Renton.



gammalt csiavsnitt såklart. och bara skit på tv. jag ska kolla på trainspotting nu och drömma om min resa. det ska bli helt fantastiskt att åka till edinburgh. och i london har jag inte varit sen 2006. here I come. för helvete. och ni som inte sett trainspotting, se den. NU.




RSS 2.0